Alıntı:
Piri_reis Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar geçen seneki Sivassporun başarısı bütüm türkiyenin taktirini kazanmıştı ve sivaslı olmayanda Sivassporu tutmaya başlamıştı fakat bu sene gerek kötü oyunla gerekte ardı ardına hakem hatalarıyla maçları kazanmamız Sivassporun sevmeyen ve nefret eden kişilerin çoğalmasına neden oldu Sivasla ilgili sözlerinden biri Sivasspor hakemlerle geldi Şampiyon olmasını istemiyorum şekildeydi bu duruma ben çok üzüldüm Dünkü Eskişehir maçı son nokta oldu nefret dahada arttı Futbolda Hakem hatalarıyla puan alan takımlar sevilmez üzerine baskı yapılır Şu an Sivasspor içinde yapılıyor.
Hakem hataları:
Trabzon maçı(Penaltı verilmedi)
Galatasaray maçı(Kart itirazı)
Bursaspor maçı(penaltı)
Eskişehirmaçı(penaltı)
Ben hata diyorum ve talihsizlik diyorum keşke verileydide böyle olmayaydı Çünkü Gerek Sivasın kötü oyunu İlerki haftalarda düşündürüyor beni Dün Tüm sitelerde ve Televizyonlarda gönderilen sorularda Sivassporun buralara Hakemlerle geldiği yönündeydi Haklılarda Üstüste bu kadar hata olursa İnsanlar tarafından Nefret oluşturur tamam biz kazanıyoruz bizim için sorun değilde Bizim dışındakilerimiz Sivassporun başarısını istemiyor Geçen sene böylemiydi.
Yorumlarınızı Bekliyorum
|
kimse bizi sevmek yada tutmak zorunda deqil.hakem hataları her takımda oluo bu aralar aramız ii yoksa bizimde cok yanmıstı