Alıntı:
cactuss58 Nickli Üyeden Alıntı
yeter saçmaladın be kardeşim sen,az mantıklı konuş,geriye düştüğü her maçı çeviriyomu bunlar,işiize geldiği gibi kouşmayın..KIVIRMAYIN. senın fıkrınce hala penaltıysa zaten senle tartışmam bile.futbol bilen adamlar gelsın konussun. ermn torogluna gelınce nedır bu adamla sızın alıp veremedıgınız  forularınızda bellı oluyoone kadar acılı oldugunuz.. o ne dese sız ınanmazsınız kininiz yuzunden kesmıyosa dıger yazarlarda dınle tamam mı ...
asıl sitemim bu arkdas gıbılerın gazına gelıp kendı takımına yuklenen sozde taraftarlarımıza.. bu kendısı futbol otorıtesı gıbı gostermeye calısanlar kendı takım malubıyetlerınde ılk hakeme sarılırken fatura kesmek ıcın bız hakem dıyınce ne alakası var dıyebılırler,normaldır,karakte r yapıları buna uygundur,işini gucunu bırakıp taraftarı olmadıgı bı forumda sabah aksam fırsatcılık yapıyosa alıp verımedıgı bıseler,daha dogrusu gi..n çı..n bişeler varki buralardan gitmiyo bu arkadaş gib tipler..
diğer taraftar arkadaşlar siz uyusanızda ben bunun gibilere fırsat vermeyecem
saygılar..
|
sen önce saygıyı bi öğren ondan sonra gel bana futbol öğret bence

erman toroğlunun futbolculuğunu izlemeyen hakmliğini yaptığı maçları izlemeyen insanlar senin gibi bayılıyolar adamın yorumlarına nede olsa seviyesizlik sendede var ondada haklısın sevmekte
dooru her zaman geri gelmiyolar ama yinede çok sayıda örneği var hangisini sayim bilemedim 3 büyütülmüşler die gördüğün takımlar avrupada bu işleri çok başardılar sen merak etme

bu ülkenin son 20 yıldır avrupada yaşadığı her başarının altında imzasını bulunduran takımlarını büyük değilde büyütülmüş olarak görüyorsan ben senin asıl futbol bilginden şüpheliyim

sana göre sivas süper oynadı dimi cidden maçıda haketti çokda savaştı cidden çok iyi futbol bilgin varmış helal be yürü be