Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 01.03.2009, 20:21   #131
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Artık her yenilgi sonrası hakemleri eleştirmeyi bırakalım
Alt 01.03.2009, 20:34   #132
GurbetSokakLari
Yeni Yiğido

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GurbetSokakLari FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Spor programlarını takip ediyorum, köşe yazılarını okuyorum, futbol yorumlarına bakıyorum, neredeyse herkes şampiyonluk yarışında bizim üzerimizi çizmiş, fb, gs, bjk, ts hepsi için şampiyonluk ihtimali olduğundan bahsediliyor, hatta herbirisinin kalemşörleri havaya girmiş kendi takımını şampiyon ilan ediyor, aman da aman! Bir Allah'ın kulu çıkıp bizim şampiyonluğumuza ihtimal vermiyor!

Sivassporum, biz susalım sen cevap ver! Öyle bir cevap ver ki, yer gök kırmızı-beyaz diye inlesin!...

Sustuk bekliyoruz...
Aynen, sanki hersey bitmis gibi.. Sivasspor´u sildiler ! Hala lider elhamdulillah...
Sadece kötü oynadik, 111 gün sonra yenildik olacak okadar cok abartiyorlar.
Biz umidimizi kaybetmiyelim...
Takim´da Ins. toparlanir...
GurbetSokakLari isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2009, 21:53   #133
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cactuss58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yeter saçmaladın be kardeşim sen,az mantıklı konuş,geriye düştüğü her maçı çeviriyomu bunlar,işiize geldiği gibi kouşmayın..KIVIRMAYIN. senın fıkrınce hala penaltıysa zaten senle tartışmam bile.futbol bilen adamlar gelsın konussun. ermn torogluna gelınce nedır bu adamla sızın alıp veremedıgınızforularınızda bellı oluyoone kadar acılı oldugunuz.. o ne dese sız ınanmazsınız kininiz yuzunden kesmıyosa dıger yazarlarda dınle tamam mı ...
asıl sitemim bu arkdas gıbılerın gazına gelıp kendı takımına yuklenen sozde taraftarlarımıza.. bu kendısı futbol otorıtesı gıbı gostermeye calısanlar kendı takım malubıyetlerınde ılk hakeme sarılırken fatura kesmek ıcın bız hakem dıyınce ne alakası var dıyebılırler,normaldır,karakte r yapıları buna uygundur,işini gucunu bırakıp taraftarı olmadıgı bı forumda sabah aksam fırsatcılık yapıyosa alıp verımedıgı bıseler,daha dogrusu gi..n çı..n bişeler varki buralardan gitmiyo bu arkadaş gib tipler..
diğer taraftar arkadaşlar siz uyusanızda ben bunun gibilere fırsat vermeyecem
saygılar..
sen önce saygıyı bi öğren ondan sonra gel bana futbol öğret bence erman toroğlunun futbolculuğunu izlemeyen hakmliğini yaptığı maçları izlemeyen insanlar senin gibi bayılıyolar adamın yorumlarına nede olsa seviyesizlik sendede var ondada haklısın sevmekte

dooru her zaman geri gelmiyolar ama yinede çok sayıda örneği var hangisini sayim bilemedim 3 büyütülmüşler die gördüğün takımlar avrupada bu işleri çok başardılar sen merak etme bu ülkenin son 20 yıldır avrupada yaşadığı her başarının altında imzasını bulunduran takımlarını büyük değilde büyütülmüş olarak görüyorsan ben senin asıl futbol bilginden şüpheliyim

sana göre sivas süper oynadı dimi cidden maçıda haketti çokda savaştı cidden çok iyi futbol bilgin varmış helal be yürü be
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Fenerbahçe 4 - 2 Sivasspor
Alt 01.03.2009, 21:59   #134
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Fenerbahçe 4 - 2 Sivasspor

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ONCE SUNU SOLIM
EN AZ BULENT UYGUN KADAR FENER BAHCELIYDIM TAKI SIVASSPOR LIGE CIKANA KADAR SONRA TABIKI KAN CEKTI KENDI TAKIMIMA DONDUM VARSA YOKSA SIVASSPOR
SUNU SOYLEMEK ISTIYORUM BUGUNKI MACIN KATILI BULENT UYGUNDUR KIM NE DERSE DESIN KULUBEDE OTURMAKDAN BASKA BISEYE YARAMADI CUNKU KALKIP CAGIRIP BAGIRIP FENERLILERIN TEPKISINI CEKMEKDEN KORKUYO AKLINDA YATAN ZATEN BELLIDE .... ARAGONEZ BILE BUGUN REAL MADRIDLE KUPA MACI OYNUYO GIBI HEYECANLIYDI AMMA BIZIM HOCAMIZ NE TAKIMA TAKTIK VERDI NE DE BASKA BISEY IKINCI YARIDAKI KADRONUN OYUNUYLA YENILSEK ELLI GOL YESEK ZORUMA GITMEZDI ASLANLAR GIBI OYNAYAN KADROYU DEGISTIRDI YERINE ALDIGI IKI OYUNCU UYUDU SAHADA KADRO TAMAMEN DENGESIZLESTI BALILIYI SON YIRMI DAKIKA ALIYO ADAMA BAK BIZI REZIL EDECEK IYICE BU YORUM BENIM YORUMUM KIM NE DERSE DESIN BUGUNKI MACI KATLEDEN BULENT UYGUNDUR BASINDA OLDUGUN TAKIMIN TEPKISINI SALLAMIYO HAYALINDEKI TAKIMIN TEPKISINI CEKMEMEK ADINA ASLANI KEDI EDIP KULUBESINDE UYUDU BUGUN ARAGONES BUNLENT UYGUNMUYDU BULENT UYGUN ARAGONESMIYDI SASIRDIM ARAGONESIN DIGER MACLARDAKI UYKULU HALI BULENT HOCADAYDI ....NEYSE ARTIKBULENTLER GIDER SIVAS BAKI KALIR YAPILANIDA INKAR ETMEYIZ HELAL OLSUN DERIZ AMMA YIGIDOYUZ GARDAS ISNE GELEN HAK VERIR ISINE GELMEYEN VERMEZ BU YORUM TAMAMEN BENI BAGLIYO......
Tamamen katılıyorum. Bülent hoca sanırım FB yi yenecek, Aragones gidecek neyse canım gerisini getirmeyeyim. Zaten Bülent Hoca da hatasını kabullendi.
Alt 01.03.2009, 22:10   #135
ilyasbaba_58
Acemi Yiğido

ilyasbaba_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilyasbaba_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben anlamıyorum sivas nasıl yenıldı be abi yok ya olmaz bole yenılgı hala hazmedemıyorum geçen senede bole oldu fener hep ters gelıyor bıze bu hafta gıder kayserıye yenılır yok ya ben bu yenılgıye ınanmıyorum
ilyasbaba_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2009, 22:16   #136
bermusy
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bermusy Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
memet24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kim ne derse desin musa aydın süperlig futbolcusu deyil musa geldi geleli söylüyorum.........
futboldan anlamadığın belli oluyorrrr... 5 gol atan Musa mı yoksa güiza mı süper lig futbolcusu ? evet bu maçta kötüydü tabii ama sen hiç mi sivas maçlarını izlemiyosunn kardeşim? sanırım kişisel bir husumetiniz var kendisiyle.
bermusy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2009, 22:25   #137
kingyigido58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 kingyigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

anadoludan samspion cikmicak diyorlar.. ins öyle degildir ve sivas sampiyon olursun ve kupayida aliriz

bülent abi hem diyorsunki kaybedebiliriz.. sonra bir bakiyoruz gercekden kayip ediyoruz..

sivasspor önce maclardaki oyladiyi futbolla fenere karsi oylasaydi 5 tane atardi.

murat erdogan hic bsy yapamiyor ne icin aldiniz bilmyiorum ???
kingyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2009, 23:18   #138
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

Maçın yıldızı kimdi ?

Macin Yildizi Durust Olmak Gerekirse ; Ugur Boral.. Sol Tarafi Yipratti.. Abdurrahman Bisey yapamadi Ya Ugur Yaptirmadi.. Ya Abdurrahman Kendisi Bisey Yapmadi ! Zaten 1. GÖl onun yuzunden..
Abdurrahmani Hic Bukadar Vasat Gormemistim..

Maçın en kötüsü kimdi ?

Macin En Kotusu..Abdurrahman Ile Gol Atmasina Ragmen.. Murat Sozgelmezdi..
Mehmet Yildiz ilk yari Super Oynadi.. 2 yari oyundan cikabilirdi bence..
Kisacasi Tum Defans Macin En Kotusuydu..!

Maçta göze çarpanlar ?

Macta ''sivasspor'' da En Iyi Oyniyanlarin Aralarindan '' Musa Aydin'' ve ''Sezer Badur'' u Oyundan Almak..

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Orta Sahamiz Dinamik Degil..
2 Dinamik Futbolcumuz; Musa Ile Sezeri Cikariyor..
Murat Erdogan Bekleneni Vermiyor..
Bize Alex Tarzinda 2 forvetin Arkasinda Oyniyan Cok Kosan, Calim Atan Futbolcu Lazim..

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Ilk yari Cok Guzel Oynadik..Boyle Oyniyacagimiz Beklemiyordum..
Ama 2. Yari Futbol Denen Bisey Yoktu Bizim Acimizdan..

Taraftar nasıldı ?

Taraftari 1kere Gorme Imkanim Oldu..Gol Sevincinde..
Yani Bisey Diyemicem..
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 00:30   #139
ata
Yeni Yiğido

ata - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ata Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
KADİR AKTÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVAS SATTI DİYEN BURDAKİ HERKES ******** GALATASARAYLILARDIR
FENERİ KUPADA YENİCEZ ÇEYREK ASIR YARIM ASIRA DOĞRU YOL ALICAK
arkadaş sanırım farklı maçları izledik sivasın bu maça kadar bir defansı vardı farkındaysan hatta ligdeki en iyi defans denebilir sıkıntı neydi kimse anlaya bilmiş değil ama bu maç böyle olmamalıydı.
ata isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 01:14   #140
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1057 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Beitrag Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
elleshar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen önce saygıyı bi öğren ondan sonra gel bana futbol öğret bence erman toroğlunun futbolculuğunu izlemeyen hakmliğini yaptığı maçları izlemeyen insanlar senin gibi bayılıyolar adamın yorumlarına nede olsa seviyesizlik sendede var ondada haklısın sevmekte

dooru her zaman geri gelmiyolar ama yinede çok sayıda örneği var hangisini sayim bilemedim 3 büyütülmüşler die gördüğün takımlar avrupada bu işleri çok başardılar sen merak etme bu ülkenin son 20 yıldır avrupada yaşadığı her başarının altında imzasını bulunduran takımlarını büyük değilde büyütülmüş olarak görüyorsan ben senin asıl futbol bilginden şüpheliyim

sana göre sivas süper oynadı dimi cidden maçıda haketti çokda savaştı cidden çok iyi futbol bilgin varmış helal be yürü be
saygı duyulacak biri olursan saygı duyarım.kalkmış 45 yasındaymısın gıbı ahkam kesme..erman toroglunun kım oldugunu ıyı bılırım sen takma kafanı..sivasın oyununa gelınce zaten yazdık hakeme gelene kadar,once takımımıza bakalım,zerre kadar haketmedık dedık.. sızın gıbı at gozlugu takmıyoruz bız.. ama haftalardır sıvas lehıne hakem hataları yapılıyo dıye kuduranlar bunlarıda görsün kessınler seslerını ıye söyluyoruz. ama nedense sız bunu anlamak ıstemıyorsunuz.. sen kımsın de erman toroglunu veya herhangı bı yazarın gorusunu cıddıye almıyorsun. bıde kalkmıs bana saygı ogretmeye calısıyosun..
uza sen yavastann..burdakı okurlar kımın futboldan ne kadar anladıgını gayet ıyı bıliıyo..sen git kardesım fanatızmını o senın ıcın cok buyuk olan kuluplerın forumlarında at,kalkıp burda bıseylerden anlıyomus gıbı ahkam kesme..
go home
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı