Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı
valla hoca doğru söylemiş.bizim kimse şampiyon olmamızı istemiyor sivası sivaslıdan başka destekleyen yok kimse bizi kandırmasın.hoca doğruları söylemiş.yorumlar ve bakış açısı hep aynı Sivas avrupaya gitse ne olacak 5 yer altı yer.Hocaya katılıyorum 8 de yemeyiz :::Helal hocam sana ağzına sağlık.
|
BULENT HOCAYI BU TALIHSIZ YORUMUNDA MALESEF DESTEKLEYEMEYECEGIM CUNKU BU YORUMUN SIVASSPORA HIC FAYDASI YOK ZARARINDAN BASKA SEN 4 YIYIP MAC BOYU ARTISTLIK POZLAR VERIRSEN MACI SANKI HIC UMURSAMAMIS GIBI BIR SONRAKI MACTA BIZIM 6 VEYA 8 YEMIYECEGIMIZ NE BELLI
SEN ISINI YAP SAYIN BULENT UYGUNDURUP DURURKEN 6 LI 8 LI IMALAR NE OYLE NE GEREGI VAR,BENIM ANLAMADIGIM SEN BU FENERBAHCE MACLARINDA FENERBAHCELIMISIN SIVASSPOR HOCASIMI MAC BOYUNCA KOLLARINI KENETLEDIN BIRBIRINE FILM SEYREDER GIBI MAC SEYRETTIN , HANI SENIN YERINDE MUDAHELELERIN
AL SIVAS TAKI ROVANSI 2-0 ELE FENERI BU SOZLERININ UZERINE TUM TURKIYE SENI DESTEKLESIN AMA BEN BIRAZ ZOR GORUYORUM BANA ISTEMIYORSUN GIBI GELIYOR
YUKARIDAKI ARKADAS HICTE AGZINA SAGLIK DEGIL KENDI ISINE BAKSIN SIVASSPOR TURKIYEDE HERKESIN SEMPATISINI KAZANMISTI FAZLA SOZE GEREK YOK BEN SAHSEN 6&8 IMASINI COK TALIHSIZ BULDUM