Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ortalık karıştı
Alt 04.03.2009, 21:27   #41
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Ortalık karıştı

Alıntı:
onurceylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayrıca Günay arkadaşa katılıyorum, neden acaba Bülent hoca fenerbahçe yenilgisinden sonra sadece Beşiktaş ve Galatasaray'ın farklı mağlubiyetlerinden bahsetti. Fenerbahçe' nin farklı yenilgiyle biten avrupa maceralarından neden bahsetmedi acaba? ben söylüyüm isterseniz; Bülent Hoca seneye fenerbahçe' nin başına hoca olmayı kafasına koymuş ve fenere 4-2 yenildiği halde fenere hoş görünmeye çalışıyor. Bülent Hoca'nın söylediklerini bir Beşiktaşlı olarak kınıyorum ve Sivasspor' a ve Sivasspor taraftarına çok ayıp ettiğini belirtmek istiyorum...
ince ayrıntılar bunlar. verileri alt alta koyduğumuzda gerçeklik payıda kuveetli oluyıor. neden fenere en ufak bişey söylşememiş
paranoyak olup çıkacağım
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2009, 21:34   #42
COBANSARAYLI
Tecrübeli Yiğido

COBANSARAYLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 124 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 COBANSARAYLI ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla hoca doğru söylemiş.bizim kimse şampiyon olmamızı istemiyor sivası sivaslıdan başka destekleyen yok kimse bizi kandırmasın.hoca doğruları söylemiş.yorumlar ve bakış açısı hep aynı Sivas avrupaya gitse ne olacak 5 yer altı yer.Hocaya katılıyorum 8 de yemeyiz :::Helal hocam sana ağzına sağlık.
BULENT HOCAYI BU TALIHSIZ YORUMUNDA MALESEF DESTEKLEYEMEYECEGIM CUNKU BU YORUMUN SIVASSPORA HIC FAYDASI YOK ZARARINDAN BASKA SEN 4 YIYIP MAC BOYU ARTISTLIK POZLAR VERIRSEN MACI SANKI HIC UMURSAMAMIS GIBI BIR SONRAKI MACTA BIZIM 6 VEYA 8 YEMIYECEGIMIZ NE BELLI
SEN ISINI YAP SAYIN BULENT UYGUNDURUP DURURKEN 6 LI 8 LI IMALAR NE OYLE NE GEREGI VAR,BENIM ANLAMADIGIM SEN BU FENERBAHCE MACLARINDA FENERBAHCELIMISIN SIVASSPOR HOCASIMI MAC BOYUNCA KOLLARINI KENETLEDIN BIRBIRINE FILM SEYREDER GIBI MAC SEYRETTIN , HANI SENIN YERINDE MUDAHELELERIN
AL SIVAS TAKI ROVANSI 2-0 ELE FENERI BU SOZLERININ UZERINE TUM TURKIYE SENI DESTEKLESIN AMA BEN BIRAZ ZOR GORUYORUM BANA ISTEMIYORSUN GIBI GELIYOR
YUKARIDAKI ARKADAS HICTE AGZINA SAGLIK DEGIL KENDI ISINE BAKSIN SIVASSPOR TURKIYEDE HERKESIN SEMPATISINI KAZANMISTI FAZLA SOZE GEREK YOK BEN SAHSEN 6&8 IMASINI COK TALIHSIZ BULDUM
COBANSARAYLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2009, 21:40   #43
iecs58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 iecs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivassporada bir antipati oluşmaya başladı şimdiden
eeee çok görmemek lazım fenerin yaltakçısından da bu beklenirdi fenerde sevilmiyor sivasta onun izinden gidiyor!
iecs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2009, 00:36   #44
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abdullah58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HOCAM BÖYLE BEYANATLAR VERME BE
SEN FENERBAHCE MACINDA HAKEMIN TARAFLI TUTUM GÖSTERDIGINI SÖYLESEYDINYA
ALEXE VERILMEYEN KIRMIZIYI
LUGANOYA VERILMEYEN KIRMIZIYI SÖYLESEYDINYA
FENERBAHCE TARAFTARINDAN KORKTUN DEGILMI
YINEDE BEYANATLARINA DIKKAT ET TÜRKIYEDE SIVASSPOR DÜSMANLIGI BASLAMASIN
evet olay bu beşiktaşa ve galatasaraya laf atarken neden ezıklere laf atmıyor ben bunu kaldıramıyorum abı onlara soyluyorsan ezıklere de laf soyle daha 2 ay once arsenalden 5 yıyen bu ezıkler degılmıydı bulent uygunn guzel soylemıssın ama ezıklere laf sokmayı hep unutuyorsun nedensee
Alt 05.03.2009, 10:22   #45
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
MeXeS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet olay bu beşiktaşa ve galatasaraya laf atarken neden ezıklere laf atmıyor ben bunu kaldıramıyorum abı onlara soyluyorsan ezıklere de laf soyle daha 2 ay once arsenalden 5 yıyen bu ezıkler degılmıydı bulent uygunn guzel soylemıssın ama ezıklere laf sokmayı hep unutuyorsun nedensee
Dogru bir tespit!!!
Diger yan dan Bülent cok büyük bir GAF da bulundu bunu söylemekle..

1.Fenerbahce Avurpa maclarin dan en cok gol ve fark yien takimdir.
(Fenerbahcenin de bir Sigma maci var 7-1 yenilgi)
2.Böyle konusmakla hem Galatasarayi hemde Besiktasi cephe almis oldu üstelik her iki takim ile Lig maclarimiz var simdi Onlar Sivasspor maclarina nasil bakacaklar(hazirlanacaklar takim ve taraftar olarak)??
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2009, 10:39   #46
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1110 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
onurceylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mrb finalde bir Beşiktaş' lı olarak karşımıza sizin çıkmanızı ben de canı gönülden istiyorum. Ayrıca ben bir kişisel eleştiri yapmak istiyorum. beşiktaş şampiyon olamazsa Sivasspor' un şampiyon olmasını istiyordum ta ki Bülent UYGUN' un açıklamalarını okuyana kadar. Ben Bülent Hocayı severim ayrıca çok başarılı olacağına da inanıyorum. Bence Bülent Hoca artık Sivasspor'u bir kenara koyarak Fenerbahçe'ye hoca olmak için bazı beyanatlarda bulundu. "Evet biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. Belki 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz” derken önce Sivasspor taraftarına çok büyük bir ayıp etmiştir ve ardından da Fenerbahçe'nin ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ı olayın içine sürükleyerek taraftarlarına Fenerbahçe yenilgisini unutturmak istemiş ve hatta büyük ihtimalle seneye Fenerbahçe' ye teknik direktör olmak için o takımın sevgisini kazanmaya çalışmıştır. Bülent Hoca bu laflarından sonra artık Fenerbahçe'ye gitse de bir anlam teşkil etmez çünkü bazı yerlere ulaşmak için şu anda çalıştırdığı takımı hiçbir hocanın küçük düşürmeye hakkı yoktur. Sivasspor' a başarılar dilerim.

bilmukabil aynı duyguları bende sana iade ediyorum....

şurda 3 - 5 hafta birşey kaldı lig maçına...çok meraklıysan karşımıza çıkmaya görüşeceğiz zaten...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.03.2009, 11:38   #47
ZALIM_58
Yiğido

ZALIM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 ZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

BÜLENT HOCA YANİ ALAMADIGIM BİŞİLER OLDU SANA GEÇEN SENE Kİ SEMPATİMİZİ KAYBETTİK ARTIK EMPATİ TOPLUYORUZ ANLAMIYORUMMSENİ BUKADAR SİNİR KAPRİS NEDEN KENDİNE GEL HERKESİ SİVAS VE SİVASSPOR DÜŞMAN YAPIYOSUN KENDİNE BÜLENT UYGUN
ZALIM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2009, 11:43   #48
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent hocanın bu açıklaması tam bir fiyaskodur.Bu sebeple anadoluda ki SİVASSPOR sempatisini bitirmektedir.yakışmıyor be bülent hoca.Bİr kalpde iki sevda olmaz.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2009, 11:44   #49
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1024 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

evet hocam en kısa zamanda fenevbahceyede türkiyenin en ezik takımı olan 3 istanbul takımından biris olan fenev bahceyede laf sokmanı bekliyoruz......

zaten sezon başında sen fenevin şampiyıon olacağınıda ilan etmiştin.....

bülent hocam şunu unutma bizler sadece sivasspoırluyuz gese febe bejeke tese hepsine aynı mesafedeyiz....

bundan sonra beyanet verirken lütfen bileride düşün...

sen febeli olabilirsin ama bizlerde sivassporlularız sende sivassporun teknik patronusun.
Alt 05.03.2009, 12:37   #50
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bulent hoca bence birazdahakli bedya sivas sporu iki mac kaybetmeyle firsat bilip hinc etmeye calisiyo anlamiyorum bu medyayi sanki karsisinda bir turk takimideyilde bir yabanci takimgibi goruyolar ballandira ballandira anlatiyolar yenilgimizi bazi rakip taraftarla
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
karıştı, ortalık