Alıntı:
tunga Nickli Üyeden Alıntı
yazıklarrrrrrrrrrrrr olsunnnnnnnnnnnnnn bu yorumu burayaaaa taşıyanaaa yazıklarr olsun buna burdaaa izin verene yaqzıklarrr olsun buna teşekkür edene ist yALAKALARI altınzıdaki formaları çıkarttın sonra gelin hiç bir takım istemiyo bunu bilin şampiyonluğu bize bziden başka dost yooooooooook koyun kafanıza .aldatmacaaaa hepsi dellendim ya bu topiği görünce site yönetimini kınıyorum izin verdikleri için neden gayet açık çünki sevgilerimle :::::::::::::::::::::::::::::: :::( birisi gfb ye tşk diğeri ua ya diğeri çarşıya yok böle bişi burdakllerde fb li destekçiler) YAZIKLARRR OLSUUUUUUUN
|
herkes gayet ıyı bılıyo sıvasımıza sıvasdan baska dost olmadıgını. sen takımını desteklersın ben desteklerım,onlarda gıder kımı desteklerse desteklerler.. buraya yonetım bu konuyu acmıssa o takımın renkdası gelır duygusu neyse yazar saygı sınırlarını asmadan. su konuda sana katılıyorum ya sıvassporlusundur yada degılsındır,ıkılı oynamanın alemı yok,ama her kutugunde sıvas yazan sıvası tutacak tutmayan olursa kabadayılık yaparım mantıgıda bıze yakısmaz.. konunun basındakı yazılara bakmadım oradakı yazılara yorumun varsa bısey dıyemem ama son yorumlar uzerıne yorum yapıyosan gereksız celallenıyorsun hemserım.. baska takımı tutan bı ınsanın sıvasa sempatı duymasına teşekkur etmek normal bı durumdur.. ole yalakalık yapmayın falan dıye ahkam kesmek sana ve yasına yakısmadı..