Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 02.10.2005, 21:09   #11
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1328 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

Alıntı:
turanozkanli Nickli Üyeden Alıntı
sevgili yiğidolar uzun uğraşlar her türlü engele ramen 1.süper lige çıkarak hak ettiğimiz yere geldik fakat benim buradaki üzüntüm hala stad' daki taraftarımızın amatör olması biz taraftar olarak hala profesyonel olamadık yazık dünkü maçta stadyumda bir gurup taraftar haricinde kimse doğru dürüst destek vermedi buna çok üzülüyorum bizim milletin ters yönlerinden biri sanırım tiyatroyu ve sinemayı maç gibi maçıda tiyatro izler gibi izliyoruz çok yazık çok
TURAN ABİYE KATILIYORUM ..STADYUMDA GÖRÜŞTÜK TURAN ABİYLE YAŞI İTİBARİYLE BİR ABİMİZ AMA HEYECENI BİR GENÇ TEN FARKSIZ...ABI SENİ TEBRİK EDERİM BU YAZINDAN DOLAYI..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.10.2005, 21:18   #12
kral58
Yiğido

kral58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kral58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ewt davul lazım seyircinin bağırması için taraftarı ateşiliyo davull
kral58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.10.2005, 22:31   #13
turanozkanli
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 turanozkanli ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
harun.urhan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar öncelikle bizim seyirci ne zaman taraftar olur biliyormusunuz?bizim sivassporun yeri 3.lig bak 2.lig degil neden biliyormusunuz maça gelen tiplere bi bakın genelde 40-50 yaş boş gezen altında dogan eski kasa veya ford eski kasa bunlar bagırmaz bunlar destek vermez bu adamların amacı sivas 2 -3 liğde takım oynacacak adam içeri güzel güzel rakısını sokacak muhabbetini edecek kafasına göre takımı asacak tutacak ---gelelim deplasmana arabaya 20 ytl gaz atacak pazar - of - erbaa - ordu - tokat - çorum - böyle yerlere hem karı düzeltmeye hem içmeye hem gezmeye gidecek maçtan haberi yok bunları çok yaşadık ÇOK YAŞADIK ARKADAŞLAR HATIRLAYIN 6-7 YIL ÖNCEYİ gene aynı tipler adamlar yerleri bile aynı bu adam sivasspora ne verir veremez çünkü kendilerine hayırları yok haaaaaaaa gelecegim nokta şu bu adamları pasifize etmek lazım harbiden takıma zarar veriyor size herkesin yaşadıgı olayı örnek veriyim 'gardaş oturun maçı göremiyok lan gedin başka yere bagırın a... koyum ' bunlarların sayısının stadda az olması için biz ve yönetim yeni nesil taraftarlara destek çıkalım '''''bizim aşkımız ne transere ''''''ne yönetime '''' bizim aşkımız bu renklere '''' benim gibi düşünenler ve yaşadıgımı yaşayanlar yazsın
sevgili kardeşim ben 44 yaşındayım ve dünkü maçta gırtlağım patlarcasına tezahurat yaptım bağzı arkadaşlarım çok iyi bilirler senin yaşın kaç bilmiyorum ama biraz kırıcı yazmışsın belki dediğin insanlar belli bir kesimi kapsıyor ama unutmaki o yaş gurubundaki insanlar bu takıma en zor anlarında sahip çıktılar karşılıksız sevdiler yaşları gereği belki bunu yapamıyorlar ama sizlerin daha sağ duyulu yaklaşımı ile önümüzdeki günlerde taratar olmayı öğrenirler unutmaki bir gün sende o yaşlara geleceksin aradaki kuşak farkını daha iyi anlacaksın biraz daha hoş görülü ol saygılar sevgiler
turanozkanli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.10.2005, 22:33   #14
turanozkanli
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 turanozkanli ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
TURAN ABİYE KATILIYORUM ..STADYUMDA GÖRÜŞTÜK TURAN ABİYLE YAŞI İTİBARİYLE BİR ABİMİZ AMA HEYECENI BİR GENÇ TEN FARKSIZ...ABI SENİ TEBRİK EDERİM BU YAZINDAN DOLAYI..
çok teşekkür ederim sevgili kardeşim
turanozkanli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.10.2005, 23:37   #15
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

tutan kardeşim takım 1. ligde kolay değil tabiki.
insanlar belkide hala bilincinde değil 1.lig takımının taraftarı olmasını.
zamanla oturup gelişecek.takımına her türlü desteği vereceksin vermessen geldiğin yere geri gidersin.
maçlarına gideceksin sahada coşturacaksın.
mutlaka bu bilinç gelişecek.henüz farkında değiller sanıyorum.
Alt 02.10.2005, 23:44   #16
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ayrıca şu noktaya değinecem beleşçilerinde ayağı bayağı kesilmiş hani eskiden dahamı çoktularmı ne
Alt 03.10.2005, 03:18   #17
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Unglücklich Ah Keske...

Ne yapacaksin bazisi var kiymetini bilmiyor,bazisi da istiyor bulamiyor.
Keske bende orda olabilsem ve bagirmaktan 3 gün konusamasam!
Insallah böyle gitmez ve seyirci profili degisir.Ilk önce stadi doldursunlar,birara bagirmaya da alisirlar...
Alt 03.10.2005, 03:35   #18
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

stada gelen kitleyi gençleştirmek lazım.
gençler daha atak daha sevinçli,dah istekli bu işte.
Alt 03.10.2005, 10:39   #19
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İSTANBUL TARAFTARINDAN ŞİKAYET EDİYORDUK ŞİMDİDE SİVAS'TAKİ TARAFTARINAMI GEÇTİK ZAMANLA HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLACAK İNŞALLAH
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.10.2005, 11:23   #20
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1012 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Lorant maçtan sonra yaptığı açıklamada ilk maç olmasına rağmen stadın boş kaldığını ve bunun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Geçen yıl hocamız olan İsmail Kartal ise kendisine bahsedilen ve övülen büyük Sivasspor taraftarını sadece Ali Sami Yen'deki İstanbul Büyükşehir Belediye-Sivasspor maçında gördüğünü ve bu maçtan başka ''büyük taraftar'' lakabını hakedebilecek bir kitleyi görmediğini geçen yıl söylediğinde tepki çekmişti. Anlaşılan o ki bizim taraftarın vurdum duymazlığı devam ettikçe Lorant'ta zamanla haklı olarak benzer açıklamalar yapmaya başlayacak. İnşallah yanılırım.

Ayrıca buradan Sivas'ta yaşayıp Sivassporlu olduğunu söyleyen ve maça gitmeyen ve stadı boş bırakan hemşerilerimi kınıyorum. Yeter artık biraz duyarlı olun!....

Bir lafımda sevgili yönetimimize. Bundan yaklaşık üç-dört hafta önce Basın sözcüsü Fikret Ünsal yerel bir televizyon kanalında derbi maçlarda kale arkası bilet fiyatlarının 30 YTL olacağını söylemiş. Ben de diyorum ki kale arkası 30 YTL, maraton ve kapalı da en az 40-50 YTL olsun, sizde stadda bir kaç yüz kişiden müteşekkil taraftarı görün!!!!!!! Kimse yanlış anlamasın ben de isterim ki yüksek fiyatlara rağmen stad tıklım tıklım dolsun ve takımımız iyi para kazansın. Ama yaşadığımız tecrübeler bize kazın ayağının hiçte öyle olmadığını gösterdi. Lütfen bu koşulları dikkate alalım. Bizim halkımız kimisi memur kimisi esnaf. Gelir düzeyleri belli. Kayseri'nin esnafı gibi de zengin değil ki yüksek fiyatları dayatasın.
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır