Cevap: Kandırmayın Bizi !
İzmirli Yiğido kardeşim söylediklerine aynen katılıyorum. Diğer amaçsızca eleştirenlere de teessüflerimi sunuyorum. 40 seneden fazla geçmişi olan bir takım ilk defa böyle bir pozisyon yakalıyor, 2 maçtan beraberlikle ayrılsa dahi (G:Antep ve İst.B.B.) Anadolu'dan çıkacak bir şampiyonluğu biz Yiğidolara ve tüm Türkiye'ye yaşatacakken oynadıkları oyuna, harcadıkları pozisyonlara bak.
Birincisi, Mehmet YILDIZ'ın transferi gündeme geldiğinden beri ve milli takıma çağrılmadı, çağrıldı, çağrıldı oynatılmadı, çağrıldı oynatıldı (ilk onbir'de) oynamadı meselelerinden sonra Mehmet YILDIZ bitti, eridi. Bunu taraftarı da gördü biliyor, basını da gördü biliyor ama görmeyen bilmeyen sayın hocamız oldu. İlk onbir de çıkartıyorsun da ikinci yarının belli bir yerinde de oyundan al ki, kafasına dank etsin de kendini düzeltme yoluna gitsin. Son Hacettepe maçında (dün) gördük gördünüz alıyor topu gidiyor ceza sahasına kadar boşta olan arkadaşına pas vermediği gibi kaleye ters dönüyor kaptırıyor. Madem pas vermiyorsun, veremiyorsun verecek kimse bulamıyorsun ALLAH ne verdiyse aban çek kaleye şutunu girerse girer, girmezse avut veya korner olur. geriye dönüp de kaptırmanın alemi ne???
Velhasıl M.YILDIZ sezonun ikinci yarısı hiç yok.İster istemez de insanın aklına geliyor Şampiyon olmak istenmiyor mu diye. Eğer parasızlıktan korkuluyorsa şampiyonlar ligine kalma ile dünyanın parası gelecek istediğin futbolcuyu alırsın stad dersen ufak tefek işlerle şu an ki 4 Eylül stadı yaptırılması mümkün veya yeni stad yetiştirilmesi için çaba sarfedilebilir.
Yani 40 sene sonra gelen bu fırsatı tepmeyelim, elimizin tersi ile itmeyelim. Şahsen benim bir 40 sene daha yaşamaya senedim yok, böyle bir fırsatta her halde 40-50 sene sonra gelebilir. İnşaallah yanılırım bu sene ŞAMPİYONLUĞU kucaklarız ve önümüzdeki sene de bu senedekinden daha iyi konumda oluruz. Kimse kimseyi kandırmasın alalım şu şampiyonluğu...