Alıntı:
ferhat_58_oğuz Nickli Üyeden Alıntı
musa ve mehmeti eleştiren arkadaşları hiç anlayamıyorum sivassporumuz ligi 2.bitirdiise bunda musa ve mehmetin çok katkıları var biraz eleştirirken elinizi vicdanınıza koyun musa ve mehmet bukadar ağır eleştirileri hakketmiyor tamam 2, yarı bariz bir form düşüklüğü var ama şampiyonluğun kaybedilmesini gelipte musa ve mehmete bağlamak çok yanlış olur bu futbolcularda sonuçta insan robot değil ben tüm futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyor ve alkışlıyorum mehmet seneye eğer sivasımızda oynarsa performansının çok daha üst düzeyde olacağına inanalardan biriyim tek tek birkez daha tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum
|
Bak kardeşim futbolcu değil insan robot değildir.Lakin herhangi bir başkan hata yaptığında gitsin, banka memuru laf edince ne biçim adam, doktor hata yapınca diplomasına el koy, mühendis hata yapınca hapse vs vs vs. Ki bu yapılan işlerin hepsi futbolculuktan daha zordur.Sen ben futbol oynamak için para verirken onlar zevkine para alıyor.Ve inan işleri bir maden ocağında çalışan işçinin işinden zor değil. O yüzden evet musanın kaçırdığı goller yüzünden şampiyon olamadık evet mehmetin rakip ceza sahasına sofra bezi serip piknik yapması yüzünden şampiyon olamadık.(kaç kere ofsaytta kaldığına bak. Kimse benim babamın oğlu değil. Yapamıyorsan YAPMIYORSAN gideceksin. Benim hemşehrilerimin umutları senin ayaklarındaysa ve sen o ayaklarını kullanamıyorsan lütfen git. Sonuç ne mi kimseye minnet etmek zorunda değilim eğer birine minnet edilecekse blicaya minnet ederim ki ona bile tenezzül etmem. Bırakın minnet etmeyi artık. Sivasspor küme düşsede yanındayım ama gerçekten canla başla çalışan kazandığını hak eden insanlar olduğu sürece.