Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sözleşmemi Uzattım
Alt 31.05.2009, 20:05   #51
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Sözleşmemi Uzattım

Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mehmet yildiz eger bizdeyse bu sene sivasspor hic bir basari yakalayamaz , hic sevinmedim , keske blicia kalsaydida mehmet gitseydi , sivasspora zarardan baska biseyi yok
EVET GARDAS HAKLISIN ONUN VARLIGI DIGER OYUNCULARIN KULUBEDE PASLANMASI DEMEK AHHH GS AH SUNU ALSAYDIN KESKE ...
ARTIK OLANDA OLMUS SOZLESMEDE UZATMIS BARI SU MEHMET YILDIZA KONDISYON CALISTIRIN VE KILO KAYBETMESINI SAGLAYIN YOKSA BU SIVASTA KALDIKCA ILERDE YATA YATA DAHA COK KILO ALACAK ADAMA TOP GELIRSE KOSUYO ALDIGI TOPU KAYBEDERSE ARKASINDAN BILE BAKMIYO

FAYDALI OLMASI ICIN KILO VERMESI VE FORM TUTMASI SART TURKIYENIN EN RAHAT FORVETI KIM DERSENIZ MEHMET YILDIZ AYAGINA TOP ATILIR TOPU SUREBILIRSE GIDER KAYBEDERSE KOSMAYI BIRAK ISYAN BILE ETMEZ BEN NE YAPTIM DIYE EGERKI AYNI PERFORMANSLA OYNAYACAKSA VALLA ISIMIZ ZOR...
Alt 31.05.2009, 20:05   #52
mehmed12
Yeni Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 mehmed12 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yahu siz ne hakla mehmedi eleştiriyorsunuz anlamıyorum...inanın ki rakip defansların türkiyede en çok korktukları fprvetlerden biridir..

mehmedi benmi sizin gibiler bilmez..gidin onu servet çetine sorun luganoya sorun bakın bakalım ne diyorlar...

bu sene hepimiz en çok trabzon spor maçına sevindik bakın bakalım o maçın yıldızlarına..
mehmed12 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mehmed12'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.05.2009, 20:08   #53
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
KARAMURAD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş.. Mehmet sen bizim herşeyimizsin koçum.. yedekte otur ama bizde kal...
SU LAFA BAKIN YA ALLAH RIZASI ICIN BUNU BIR SIVASLI MEHMET YILDIZ ELESTIREN SIVASLILARA SOYLUYO BU NASIL BI MANTIK HEMSERIM BEN VEYA BASKALARI MEHMET YILDIZ ELESTIRIR HERKESI ELESTIRIR VE YA SEVERIZ BU FORUMUN MAKSADI KURULUS GAYESI BU ETTIGIN LAFLARA SINIR KOY ONA GORE KONUS BU TERBIYESIZLIGIN DANISKASI KURTLUK ITLIK ISINE GELINCE HERKES KENDISININ NE OLDUGUNU BILIR BEN INSANIM KENDI ADIMA ITLE KURTLA ISIM OLMAZ ANLASILAN SEN BAYA ITKE KOPEKLE YATIP KALKMISSIN....
Alt 31.05.2009, 21:23   #54
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Mehmet Yıldız evet Sivassporun bel kemiği, sivas spor üstündeki emekleri inkar edilemez ve saygımız sonsuz ama ikinci yarıdaki futbolu herkesi üzmüştür. Mehmet Yıldız satılacak dedikodulari çıkınca burda herkes Mehmet giderse şampiyonluktan oluruz demişlerdi satılmadı kaldı fakat yine de şampiyon olamadık. Tek suçlu Mehmet mi hayır asla.. Fakat şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Mehmet Yıldız kadar etkili bir forvete ihtiyacımız var. Eğer sırf Mehmet kaldı başka kimseye gerek yok dersek ve eğer mehmet ikinci yarıdaki gibi oynarsa o zaman vay halimize.. Bir takımda rekabet olmazsa futbolcu hırslanmaz ben nasıl olsa bankoyum der ve kafasına göre oynar. Birde bana mı öyle geldi yoksa gerçekten öyle mi Mehmetin futbolcular üzerinde baskısı var gibi geldi. Yani topu neden bana atmadın diye takım arkadaşına kızıyorsa bence bu hiç hoş değil. Bence bu takımı olumsuz etkiliyor.. Bülent hocamız ne diyor kimse vazgeçilmez değildir. Mehmetin bunu unutmaması gerekiyor ve özlediğimiz Mehmet gibi oynamasını istiyoruz..
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2009, 21:25   #55
leventk58
Yeni Yiğido

leventk58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 leventk58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Çok üzücü bir haber.Musa ve sen bu takımı ikinci yarıda baltaladın.kalırsan kulübeye abone olmanı cenabı Allah tan niyaz ederim.İkinizin yüzünden kamanan ve balili gibi topçular yedekte bekliyor.Terkedin artık.
leventk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2009, 21:57   #56
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI

Mehmet Yildiz kardesimizi vermis oldugu dogru kararindan dolayi tebrikedre sozlemenin her iki tarafada hayirli olmasini temeni ederim.Bu arada ufak bir uyarida bulunmadan da edemiyecegim,bir cok macini tv'den izledim basarili bir oyuncu,fakat yinede kondusyon calismalarina biraz daha agirlik vermesi gerekiyor,ayrica ayagini bir bilarda sopasi gibi kulanma yetenegini artirisa daha basrili olacagina eminim,bundan kastim bazi pozisyonlarda topu iyice dibine girerek hafalandirmaktanca ayaginin ici veya disini kulanarak bir bilarda topu gibi yon degistirerek gitmesini saglamak gerekir.Alti pas denen bolgede kacirilan bir cok golun sebebide bu dur bu pozisyonlarai defalarca izlemesini tafsiye ederim.Sivas Ulas/Ezenterekoyunden sevgilerle.
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2009, 22:06   #57
KARAMURAD
Yeni Yiğido

KARAMURAD - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KARAMURAD ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SU LAFA BAKIN YA ALLAH RIZASI ICIN BUNU BIR SIVASLI MEHMET YILDIZ ELESTIREN SIVASLILARA SOYLUYO BU NASIL BI MANTIK HEMSERIM BEN VEYA BASKALARI MEHMET YILDIZ ELESTIRIR HERKESI ELESTIRIR VE YA SEVERIZ BU FORUMUN MAKSADI KURULUS GAYESI BU ETTIGIN LAFLARA SINIR KOY ONA GORE KONUS BU TERBIYESIZLIGIN DANISKASI KURTLUK ITLIK ISINE GELINCE HERKES KENDISININ NE OLDUGUNU BILIR BEN INSANIM KENDI ADIMA ITLE KURTLA ISIM OLMAZ ANLASILAN SEN BAYA ITKE KOPEKLE YATIP KALKMISSIN....
Bana terbiye öğretenede bak hele.. Daha geçen gün Bülent hoca için ağza alınmayacak sözler sarfetmişti.. Ben ne konuştuğumu biliyorum.. kimseyi it yerine, köpek yoruna koymuyorum.. bize ait olan çok güzel bir ata sözümüzü yerinde oturtturdum... Mehmet Yıldız taaa 2 ligden beri bu takımı sırtlayıp getirmiş bir kardeşimiz.. eleştiren eleştirsin, ben de eleştiriyorum, 2 yarı performansında bayağı bir düşüş var.. ama burada adamı yerden yere vurmanın lüzumu yok.. BEN ORTAYA BİR LAF ATARIM ALINAN ALINIR ALINMAYAN ÇEKER GİDER.. ATLAMANA GEREK YOK..!
KARAMURAD isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KARAMURAD'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.05.2009, 22:07   #58
okkan
Yeni Yiğido

okkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 okkan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Mehmet YILDIZ ınSivassporda ki ikinci döneminde takımın bugünlere gelmesinde önemli katkıları olmuştur.Özellikle geçen yıl Balilinin sakatlanması ile daha bir ön plana çıkmış ve soyadı gibi yıldız olmuştur.Bu sezonun ilk yarısındaki performansı hepimizin yüzünü güldürmüş ikinci yarıdaki performansı ise üzmüştür.Sivasspor şu anki futbol oyun sistemiyle Mehmet Yıldız a endeksli bir oyun oynuyor.Kısaca Bülent hocanın vazgaçilmezi.Bizler burdan her ne kadar aleyhtede yorum yapsak Şu an itibariyle Sivassporun yıldızıdır..Taraftar olarak beklentilerimiz şudur ki kendisi son maçlarda düşüş içindedir.Takım içersinde diğer takımlarda görmediğimiz kendisine top atmayan arkadaşlarına öfke ile bağırması ve hakemle özellikle yan hakemlerle uğraşması kendisi için dezavantajdır..Bu konularda kendisine çekidüzen vermesi hem kendisi hemde Sivassporumuzun yararınadır..Bu taraftar yıllardır Mehmeti bağrına basmıştır bunda sonrada sevgisini gösterir.Son üç haftaya girene kadar büyük beklentiler içinde olduğumuz,şampiyonluğu az farkla kaçırdığımız için suskunuz...Üstümüze ölü toprağı serpildiyse bu sevgimizin azalmasından değil şok halimizin hala devam etmesindendir.Tek tesellimiz ise bize Konyada ölümüne oynayan Konyanın düşmesi vede Sivası Sivassporumuzun başarılarını içlerine sindiremeyen uşaklarunn....Trabzonsporun ligi iki sezondur altımızda bitirmesdir..Yavaş yavaş Anadolunun yeni yıldızı doğmaya başlamıştır..Saygılarımla...Ba şka Sivas, Başka SİVASSPOR yok....
okkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda okkan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.05.2009, 22:45   #59
emi61
Yeni Yiğido

emi61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 emi61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Idee Cevap: Sözleşmemi Uzattım

Alıntı:
okkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mehmet YILDIZ ınSivassporda ki ikinci döneminde takımın bugünlere gelmesinde önemli katkıları olmuştur.Özellikle geçen yıl Balilinin sakatlanması ile daha bir ön plana çıkmış ve soyadı gibi yıldız olmuştur.Bu sezonun ilk yarısındaki performansı hepimizin yüzünü güldürmüş ikinci yarıdaki performansı ise üzmüştür.Sivasspor şu anki futbol oyun sistemiyle Mehmet Yıldız a endeksli bir oyun oynuyor.Kısaca Bülent hocanın vazgaçilmezi.Bizler burdan her ne kadar aleyhtede yorum yapsak Şu an itibariyle Sivassporun yıldızıdır..Taraftar olarak beklentilerimiz şudur ki kendisi son maçlarda düşüş içindedir.Takım içersinde diğer takımlarda görmediğimiz kendisine top atmayan arkadaşlarına öfke ile bağırması ve hakemle özellikle yan hakemlerle uğraşması kendisi için dezavantajdır..Bu konularda kendisine çekidüzen vermesi hem kendisi hemde Sivassporumuzun yararınadır..Bu taraftar yıllardır Mehmeti bağrına basmıştır bunda sonrada sevgisini gösterir.Son üç haftaya girene kadar büyük beklentiler içinde olduğumuz,şampiyonluğu az farkla kaçırdığımız için suskunuz...Üstümüze ölü toprağı serpildiyse bu sevgimizin azalmasından değil şok halimizin hala devam etmesindendir.Tek tesellimiz ise bize Konyada ölümüne oynayan Konyanın düşmesi vede Sivası Sivassporumuzun başarılarını içlerine sindiremeyen uşaklarunn....Trabzonsporun ligi iki sezondur altımızda bitirmesdir..Yavaş yavaş Anadolunun yeni yıldızı doğmaya başlamıştır..Saygılarımla...Ba şka Sivas, Başka SİVASSPOR yok....
biz içimize sindirdik merak etmeyin bırakın artık şu trabzonspor düşmanlığını ya...şuan sindirilecek başka şeyler var bence hem sivasspor için hem de trabzonspor için....gelecek sezon başarılar...
emi61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda emi61'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.05.2009, 22:49   #60
cesur sivas
Yiğido

cesur sivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 cesur sivas FAZLA SÖZE GEREK YOKcesur sivas FAZLA SÖZE GEREK YOK

mohamed ali ile mehmet yildiz 100 % satilmali
en azindan musa aydin yine defansi yardima geliyor

transfer öneri juan arango

Etiketler
sözleşmemi, uzattım