Alıntı:
KARAMURAD Nickli Üyeden Alıntı
Bana terbiye öğretenede bak hele.. Daha geçen gün Bülent hoca için ağza alınmayacak sözler sarfetmişti.. Ben ne konuştuğumu biliyorum.. kimseyi it yerine, köpek yoruna koymuyorum.. bize ait olan çok güzel bir ata sözümüzü yerinde oturtturdum... Mehmet Yıldız taaa 2 ligden beri bu takımı sırtlayıp getirmiş bir kardeşimiz.. eleştiren eleştirsin, ben de eleştiriyorum, 2 yarı performansında bayağı bir düşüş var.. ama burada adamı yerden yere vurmanın lüzumu yok.. BEN ORTAYA BİR LAF ATARIM ALINAN ALINIR ALINMAYAN ÇEKER GİDER.. ATLAMANA GEREK YOK..!
|
HEMSERIM ALINIRIM CUNKI ELESTIRDIM VEYA ELESTIRENLERDE OLDU IKINCISI BULENT UYGUNA AGIR KONUSTUM CUNKU MACTAN SONRA SITEYE GIRDIM BI BAKTIM SIVASLI OLMAYAN UC BES KIRIK ANA AVRAT SIVASLILARA BULENT UYGUNUN KONUSMALARI ACIKLAMALARI YUZUNDE KUFREDIYO ORDAKI TEPKIM BELKI BIR ANLIK SINIRDENDI AMA BEN ORDA O TEPKIYI KENDI ADIMA VERDIGIM GIBI SENINDE DIGER HEMSERILERIMINDE ADINA VERDIM SAYET SEN SIVASLI OLARAK BULENT UYGUN UN YAPTIGI ACIKLAMALR YUZUNDEN KUFUR YEMEYE RAZIYSAN TAKI YUZUNE OLMASA BILE BURDA YAZILARAK ODA SANA KALMIS BISEY BEN O KUFURLERI HAKARETLERI KABUL ETMIYORUM BENIM SEREFIME NAMUSUMA BABAM YUZUNDE BILE KUFREDILMESINE GONLUM RAZI DEGIL KALDIKI BULENT UYGUN OLSA NE YAZAR NEYSE ARTIK KIM NASIL ANLARSA ANLASIN DIYOSAN ODA SANA KALMIS BISEY ALLAH ISINI GUCUNU RAST GETIRSIN BURDA BIRBIRIMIZE DUSMENIN HIC BI ANLAMI YOK AMA BIZ SIVASLILAR BU KONUDA SICILIMIZ BOZUGUZ ELIN ADAMINI TUTAR KENDI ADAMIMIZI YERDEN YERE VURMADA BIR NUMARAYIZ ONUN ICINDE HEP SONU HUSRANLA BITEN MACERALAR YASIYOZ