Tabii ki her takımdan bazı futbolcular gitmek isteyeck bazı futbolcuları yönetim gönderecek bu futbolun ana kaidesi. Fakaaaaaat;
Bilica (kendi istedi ve bence gitmesi de gerekiyordu kafası hep oralarda olacaktı örnek Mehmet Yıldız) bu kadar mı ucuz futbolcu satılır?
Kanfory Sylla bence takımın gizli yıldızı ve yürek oyuncusuydu bu kadar mı ucuzdu ki Tum+Sylla+(iddaya göre 150000 TL) karşılığında henüz bir varlık gösteremeyen Erman.
Diallo: zaten şans bulamıyordu gitmesi belki kendisi açısından hayırlı olur.
Mohamed Ali: Yaşı yetmiş işi bitmişti. Bence takımın sırtındaki kamburdu gitti.
Balili: Takımı en çok ateşleyen futbolcuydu. Ama sık sakatlanıyordu gitmesi mantıklı kabul edilebilir.
Tum-Ersen Martin: kıyaslanması mümkün olmayacak kadar yanlış bir transfer. İbrahim Ülüm'ü de seneye Bankasya'ya satarız büyük ihtimal(satabilirsek). Agbetu içlerinde en iyi iş yapacak gibi duruyor.
Benim umudum yine eskilerde özellikle, Sezer Badur,İbrahim Dağaşan ve Yannick Kamanan
Bir de acilen iyi bir kaleciye ihtiyacımız var diye de ısrar ve iddia ediyorum. Petkoviçi çok seviyorum ama açıkçası güvenemiyorum.
Vallahi yazarken parmaklarım varmıyor inşallah utanırım. Ama ben bu sene 8-9. bitiririz ligi diye düşünüyorum. Allah sonumuzu hayır etsin