Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
takıma takviye şart ama en önemli takviye buraya gerçek sivassporlu taraftar takviyesi şart oldu
hoca 3 koldan kupalara oynamak için takımı gençleştirip daha çok koşan daha çok pres yapan bir takım oluşturmaya çalışırken bir bilica postundan 6 tane tulum çıkarmaya çalışırken, küçük kafalılar sözde sivassporlu taraftarlar aklınca daha ilk maçta yelkenleri suya indirdi, takım düzelmiş, daha çok baskı yapan bir takım olmuş, belki 5 yiyeceği takım olacak ama şimdiden söylüyorum bu ligdeki en az 5-6 takıma 4 eylülde en az 4 atacak kadroda bizim artık, takıma inanın güvenin daha bir iki maçtır ya allah bismillah yan yana oynuyorlar, ben beğendim takımı, yerinde bir iki takviyeyle kolay kolay bileğimizi bükemezler artık
ama acilen tribünlere ve sitelere gerçek taraftar takviyesi şart olduuuuuu 
pazara kadar değil mezara kadar sivassporlulara selam olsun
|
Bence Taraftarida transfer edeceksin sen arkadasim, burada yorum hakkini kullanan insanlara kücük kafali taraftar deme hakkini nerden ve kimden aliyorsun, tabiiki herkes görüsünü bildirecek sen ayri görüste olabilirsin, ama baska görüslerede saygili olmani rica ederim, özür beklemiyorum cünkü ztn kendini bilen birisi bu kadar insana hakaret etmez..
Saygilar