Cevap: Sivas'ta Sıcak Saatler
Hiç öyle teknik taktik analiz yapmaya gerek yok 5 yıllık süper liğ kariyerimizin en kötü başlangıcını yaptık bu sezon, haklıyız kızmakta... 5 yıldır yapmadıkları kadar kötü transfer politikası izledik bunada kızmakta haklıyız... bülent hocanın ilk göreve başladığı dönemde düşme potasının hemen 1 sıra üstündeydik hatırladınız mı geldiği sene 2. yarının en başarılı takımlarından oldu sivas ertesi sene son haftalarda kaçan şampiyonluk geçen sezon yine son haftalarda kaçan şampiyonluk bunlarıda bülent hoca yaptı durun bi düşünün bu takım 3 sezondur tatil yapmıyor 3 sezondur sezon öncesi hazırlıklarına erken başlıyor yani futbolcular 3 sezondur dinlenmiyor bizim elimizde 30-40 tane kaliteli futbolcu yokki takım 14-15 kişinin sırtında dönüyor hocaya suç bulmamak lazım futbolcular yoruldular ve belkide kendilerince heyecanlarını kaybettiler buda çözülür bi şekilde 3 sezondur bunları başaran bir teknik direktör bunuda çözer... evet bu sene transferde yanlış politika izledik ama 3 senedir futbol dünyası için çerez parasına oyuncu getirip yıldız yaparken bülent hoca hepimiz gayet başarılı buluyorduk övüyorduk bülent hocayı şimdi 4 maç yenildik diyemi bu kadar yaygara yada şampiyolar liğinden elendik diyemi veya uefa avrupa liğine katılamadık diyemi türk insanı balık hafızalıdır derlerdide pek fazla inanmazdım size hatırlatıyım biraz eskiyi hani öyle çok yaşlı bi adam değilim ben 23 yaşındayım ama ben 3. liğde ofspor,pazarspor,tuhalspor maçlarını çok iyi hatırlıyorum yıllarca karadeniz takımlarının bize 3.liğde neler çektirdiklerini... bugün bizi yendikleri için futbolcularını şehirde krallar gibi karşılayan trabzonlularıda iyi hatırlıyorum ben nerden geldiğimi unutmadım daha ben o trabzon'un trabzon belediyespor diye bir takımı vardı 3. liğde o takımı yendiğimde mutlu oluyordum bugün bu istifa dediğimiz bülent uygunlar kızdığımız yönetim getirdi bizi buralara getirdi bizi bu kadar vefasızlık yapmayın sivaslıların sivasta durmadığı kaçmak için fırsat kolladığı bir şehire avrupadan oyuncu getirmek veya ankaradan istanbuldan izmirden oyuncu getirmek ne kadar zor bir iş farkındamısınız istanbuldan ankaradan izmirden memlektine gelipte 1 ay sonra sıkılıp tekrar evine dönen onlarca insan tanıyorum ben ki bu adamların hiç birinin memleketi değil sivas... kendime adıma konuşuyorum bülent hocanın ve yönetimin benim gözümde sınırsız kredileri var her insanın hataları olur her insan bazı yanlış yapabilir evet bülent hoca ve yönetimimiz bu sene bazı yanlışlar yapmışlardır ama bunu düzelteceklerine adım gibi eminim bugün mecnun başkan ve bülent hoca bırakıp gitse kim sahip çıkacak küme düşmeye oynayan bir takıma veya küme düşmüş bir takıma arkamızda senelik bize milyonlarca dolar veren sponsorlarımız yok arkamızda yıllık 10-15 milyon euroluk ürün alan taraftarımız yok bi durun düşünün bunları bülent hocayıda futbolcu gibi düşünün tamam formsuz bir döneminde ama eminim tekrar eski formuna dönecektir insanları eleştiriken günlük düşünmeden eleştirin bugün insanların istifa etmesini istedikleri bülent uygun 5 maç sonra takımı düzeltip sezonu iyi bir yerde bitirdiğinde ne diyeciksiniz aslan bülent hocamı diyesiniz yani bir şekilde tükürdüğünüz yeri yalayacaksınız... hani hepimizin çok sevdiği bir söz var ya... yiğitin harman olduğu yerden geliyoruz diye yiğit adama yakışmaz düşmüşü ezmek düşmüşe saldırmak yigit adama düşene el vermek yakışır yiğit adama düşeni kaldırmak yakışır eğer sizin yiğitlik anlayışınız düşene bir tekmede ben atıyımsa ben yigit felan değilim eğer bu zor dönemde bülent hocaya destek verenler şakşakcı veya yakalaysa açık açık söylüyorum bülent hocanın bu dönemde en büyük şakşakcılarından biride benim en büyük yalaklarından biride benim...bu takım hepimizin kimse bu takımın başarısız olmasını istemez kimse ama kimse isteyerek ekmek yediği kapıya ihanet etmez hele hele bülent hoca gibi allah korkusu olan insanlar hiç etmez!!!
|