Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Manisaspor 3 - Sivasspor 1
Alt 12.09.2009, 23:53   #11
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Manisaspor 3 - Sivasspor 1

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar simdi acin fikstürüyü sakince oynayacagim maclar tek tek kontrol edin.!! gecen sezonda bir konu acmistim Fikstürü sivassporuyaninda diye ve haklida ciktim !!!!!! . simdi fikstürü bizim icin dezavantaj bizim oynayacagimiz takimlar bizden önce kiminle oynuyor trabzon fenerbahce bu 2 takimdan darbe yiyen takimlar 3 puan almak icin sivasspor macini bekliyecekler ve öylede olacak. idda ediyorum 2.yari bizim icin cehennem olacak sivasspor toplarsa 1.ci devrenin sonuna kadar puan toplar ve 2 ci yarinin baslari ne alirsak kardir ,ama 2.ci yarinin son 8- 10 maci cok cetin gececek ligde kalmak icin trabzon ve fenerbahce macindan sonra rakiplerimizin puan alma maci olacak sivassporun bu haftalarda puan almasi aslanin agzinda degil midesine inecek bir 3 puanla tanismak icin . artik ne diyelim testi kirilmadan tedbir elinmali kirildiktan sonra tamir etmesi cok zor
Abi soruma net cevap almış değilim..Futbolcularımız Bülent Hocayla bu kadar içli dışlıyken,yeni gelen Hoca'ya uyum sürecinde de kaybedeceğimiz zamanı düşünün.Bülent Hoca ilk göreve geldiğinde ligin 12.haftası ve biz ligin dibindeydik..Ve önümüzdeki 4 maçın üçü BJK,FB ve GS ileydi..Ben istikrardan yanayım..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
manisaspor, sivasspor