Alıntı:
yigidomurat Nickli Üyeden Alıntı
gardaş adam bu kadar hakaretamiz sözleri hakedecek bişey yazmamış,çünkü bende altına imzamı attım.yok eğer şahsi bi derdin varsa bunu kendisiyle hallet böyle pc başında rezil etmeye çalışmak,küçük düşürmeye çalışmak hiç hoş değil.tamam senin fikrine uygun düşmeyebilir ama bu senin doğru düşündüğün anlamına gelmez,kimse senin gibi düşünmek zorunda değil ve bu yüzdende kimseye hakaret edemezsin.bizim,hepimizin ortak amacı SİVASımızı, içinde bulunduğu bu durumdan nasıl kurtarırız,bu durumdan nasıl çıkarız.tek derdimiz bu.herkes senin gibi düşünecekse burda yorum yapmanın anlamı ne.yani şunu söylemeye çalışıyorum arkadaşım;hepimiz aynı şeyi istiyoruz,hepimiz SİVASlıyız ve kimseyi SİVAStan daha çok sevmemiz mümkün değil en azından ben böyle düşnüyorum.hele hele bide SİVAShalkına hakaret eden,SİVASSPOR taraftarını tv önünde yerden yere vuran birisi daha azıyla kuş tutsa benim için çöp kadar değeri yok.bülent uygun bu takımdan büyük değil ama maalesef bu takım bülent efendinin babasının çiftliği olmuş ve sizde yorumlarınızla buna sadece çanak tutuyosunuz,bülent efendinin yerini sağlamlaştırıyosunuz.hep beraber bakalım daha ne kadar rezil olacağız
|
Valla o adama hakaret etmedim ben.sanırım yanlış anladın yazdıklarımı.Klavyeden atar yapan birisi değilim,ama burdan kimin konusunun altına mesaj yazdıklarını bilsinler.Burdan trabzonlulunun birisi gelse bu mesajı yayınlasa altına imzanı mı atacaksın.Bu şahsiyetle msn dahil uzun uzun konuşmalarımız oldu.Sizler belki bilmezsiniz merkez tayfa grubu onu iyi tanır iyi bilir.Zamanında sıktığı palavralar ayyuku aştı.Bu siteden mehmet yıldızı falan tehtit etmişti

derdimizi biz reeldende hallederiz.Ama burdakiler bilip bilmeden kime destek çıktıklarını görsünler diye yazdım ben.
Benim yazımda ben kimseye benim gibi düşüneceksiniz demedim.Bu yüzden kimseye hakaret de etmedim.İstersen bir daha oku.Kimseyi sivasdan çok sevmiyoruz ama sivas taraftarını bülent hoca yerden yere vuramaz.Yerden yere vurduğu kişiler seyircilerdir.Ve söylediklerinden fazlasını hakeden insalar var.Shaktara yenildikden sonra bu biletimin parasını kim verecek diye bülent hocaya başkanımıza ağıza alınmayacak kadar küfür edenler var.Gırtlak patlatıp bağıran adamlara kombinesini sallayarak siz bedavaya giriyorsunuz ben istersem bu kombine ile küfretme hakkına sahibim gibi mantıkla hareket edenler var.Valla daha fazla yazmıyorum sanırım anlamışsındır.
Son paragrafın için yazacak çok şeyim varda susuyorum.Biz geçen senede onu biliyorduk susuyorduk.Ama burdakiler onu geçen sene biliyorlarsa neden yazmadılar.Şimdi neden topa tutuyorlar hocayı.GEçen sene başarı vardı yiyorsa helal olsun mu diyorlardı??