Yönetimimizi Sezer Badur gibi gereksiz ve faydasız bir futbolcuyu iyi bir paraya sattığı için; ayrıca Engin Baytar gibi ne zaman nerede nasıl patlayacağı belli olmayan bir saatli bombayı takımın içerisine dahil etmedikleri için kutluyorum.
Eleştirilerin hiç birisinde makul ve akla yatkın, Sezer'in futbol karakterini yansıtan rasyonel fikirler bulunmadığı için ciddiye almıyorum, yönetimimizin de ciddiye alacağını sanmıyorum. Doğru yoldayız!
sezer futbolu iki yönlü oynayabilen ofansif yönü dah güclü olan defansif yönü cok üst seviyede olmasada iyi seviyede tek eksik tarafi bazen adam kovalamada kopukluk yasiyabilyor bu kopukluktan dolayi cok kart görebilyior
sutör özelligi olan oyunun kilitlendigi anlarda sahneye cikabilecek attigi kritik gollerle takima hayat veren cok iyi ara paslari atabilen cok iyi bir oyuncu transfer ettiniz.
sunu söyleyebilirim 3 tane ceyhun gülselam edeceginden süpheniz olmasin takimdaki enönemli oyuncularin basinda geliyordu ama bizden ayrilma zamani gelmisti
bir bünyeye kurt girdimmi ya o kurt giren bölgeyi temizleyecen kesip atacan (burda kurt örnegim takimdaki ruh ve ve gitmek kalmak) yada iyilesir diyip bir zaman sonra o bedeni komple cürütecen
bizim yönetimde cürüyen bölgeleri kesip atmayi tercih etti
sunu cok iyi bilyioruz sezer sizde cok iyi olacak bizleri pisman edecek izledikce ahlar cekecegiz tutamadigima üzülecegiz.ama suan itibariyle bizden ayrilmasi mecburi idi ve öyle oldu.
sivasspor suan bir evrim geciriyor buda kolay olmuyor.
Yorumlarınız için teşekkürler. Anlattığınız kadarıyla sağlam bir futbolcu almışız. Ücrette 25 yaşında bir futbolcu için çok .çok iyi. 31 yaşında tjikuzuya 1.1milyon vermişken Sezer anlattığınız gibiyse 700bin gerçekten iyi bir rakam.
Alıntı:
hayırlısı olsun ama iyi bir ücrete gitmiş üzerine bide engin baytar...harika...
Gelen 1.5 trilyonu en iyi şekilde degerlendiririz en kotu 2 futbolcu alırız bu parayla afrikadan belki shabalala yı bu parayla alırlar afrika futboluna gore cok yüksek bir ücret
sezerin fb ve gs attığı golleri unutmam. attığı tüm goller birbirinden güzeldi. gollerden sonra emzik yapması unutmayacağımız hareketi oldu. sezerde tum gibi gönderdiğimize pişman ederse bizi ne olacak.
Sezer Gitti Kamanan'da Gitmek Üzere Bu Yönetim Ne Yapmaya Çalışıyor Anlamadım Sivassporumuz Bu Sene Banka Asya'ya Düşerse Hiç Şaşırmam Bülent Uygun'da Azerbaycan'ın Neftçi Bakü Klübüyle Anlaşmak Üzereymiş Eğer Uygun Sözleşmeyi İmzalarsa Birkaç Oyuncu'da Götürür Sivassporumuz'dan Yanına
Transfer politikasinda hatalar devam ediyor. yapilan bu yanlisliklar destekleniyor, Sezeri maradona ile kisyaslaniyor,her futbolcu yerinde agirdir sezer tam bir görev adami sakatliktan yeni ciktigi icin form tutmasi tabiki zaman aldi ama takim icin cok önemli bir futbolcu Simdi Trabzonspor bu futbolcuyu neden almak istiyor !!!! yasi genk ve daha yüksek bonservis ücreti ile satilabilecek ve Kümeye oynayan sivassporun daha cok ihtiyaci varken yine satiyorlar.... bazi sivasspor taraftari gittigine seviniyor ,yönetimin iyi yolda oldugunu söyleyenlere sadece gülüyorum Tabeleya baksinlar galiba unuttular sivassporun süperligdeki konumunu. yabanci alinacak futbolcularin uyum dönemini bu arkadaslar gözden kacirmis olabilirler ben tekrar hatirlatayim en az 4-6 sürer tam kapasite alinabilmesi icin ... simdi bu alinacak futbolcular kimi bu uyum sorununu erken atlatir kiminin daha cok zamana ihtiyaci olacaktir. Bu konumda bile kümeye oynayan bir takimin iyi futbolcularini satmak hangi mantiga sigar ,hala akillanmadilar