Alıntı:
Bestepeli-58 Nickli Üyeden Alıntı
biraz daha anlayın sivasporu topcular aynı belkide daha iyiler ama takım degil sivasspor takım olmak önemlidir yıldızlar degil orduspor trabzon macını seyretim ordu daha iyi oynadı trabzondan bursa yürüyerek bizim takıma 4 tane attı bu hova iyi insan olabilir ama türkiye liğini kaldıramz biz bunları hakettik en başta BASIN SÖZCÜSÜ FİKRET ÜNSAL BEYFENDİ manisa macından sonra şu acıklamyı yaptı bülent uygunun 12 haftaya kadar kıredisi var deddi bu iş o gün bitmiştir istanbul basının ağzıyla hocaya bülo olmadı fenerli bülo olmadı küfredenler cıkın ortaya hayretin gibi bu memeleketin cocuguna küfredenler nerdesiniz sırada abdurahman dereli var onada küfredin bide agbetuya bu takım 2 liğe gitsin gerci bizim sivasın taraftarına bu takım cok bile hemn coktiye oturmasımı lazım gelen topcunun yok keyta yok herden mabil sezerin bir ayağı olamz cinan onudan 2 gömlek üstün neyse bu hocayla bu işler olmaz gelin geri dönelim 4 yıl geriye lorant gelsin belki en azından defansı olan bir takım oluruz gerci sivasspor 5 yıl geri gitti önce taratar olacagız beyler herkesin kıptayla baktıgı sivaspor ne hale geldi yazık
|
Bilader sana hak vermedigimi soylersem yalan olur. ama hak vermedigim sozlerinde yok degil . hayrettine uzuldum ama kaptanlikla uzaktan yakindan alakasi yoktu. her insanda liderlik vasfi yoktur gercek kaptan donunce gorursun aradaki farki. bulent hocaya gelince onunda bi basarisi oldugunu sanmayin asil geminin kaptani mehmet yildizdi.Mehmet takimla ilk macina cikinca buda su yuzune cikacaktir. Birde bulent uygun oyle bir kazik caktiki sivasima cikara bilene askolsun. Belki takip etmiyosunuz sivasin alt yapisinin yaridan fazlasi sakaryali. Sivasda gencmi yoktu? Tesislerde calisanlar guvenliginden tut ascisina kadar bulent uygunun adamlari soruyorum sivasda hic issiz yokmuda sakaryadan ithal ediyoruz? ve daha bilmedigimiz neler var neler .