Yaklaşık 15 yıldır maçlara gidiyorum hayatımda ilk kez küfür ettim.(Hiç de iyi etmedim ama sinirlerime hakim olamadım) Adi herif ya bu kadar porovokasyon yapılır mı derdin ne manyak herif sanki bu maçı alsalar ligde kalacaklar?
Mehmete kızmamalıyız.Mehmet kaptanlığın gereğini yaptı.kaleciden bozma bir varlık,kaptanlığına ve boyuna bakarak(selvide de boy var ama...) ermanın üstüne yürüdü.Mehmet de takım kaptanı olarak onu karşısına aldı gereken cevabı verdi.mehmet belki o maçlarda yok ama takım arkadaşlarına sahip çıktı.Bu çok önemli bir hareket.Denizli artık demiri attı daha da beter olsun özden denen varlık.Utanmada birde milli kadroya dahil edildi...
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Maçın özetini izledim. İzledigim kadarı ile Özden'de normal olmayan bir hırçınlık vardı. Geçmişte bir olay mı yaşamış acaba Sivas halkı ile ? Bilen var mı ?
ah ulan kaptan su özden denen dingile adam akilli bir yumruk caksaydinda agzi yüzü carsamba cagina dönseydi.o nasil atisti öyle kendini gören havan topu yedi zanneder iste ben bunun icin vurdummu gercekten adam gibi vuracaksin böyle artislere rol imkani vermeyeceksin cani yanacak kivranacakkki gördügün kartin aldigin cezanin karsiligi olsun.