Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 08.11.2005, 13:22   #151
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
extrasivas Nickli Üyeden Alıntı
aslinda milleti bagirtmanin yolu vericen eline sopayi bagirmayana iki tane vurucan bak o zaman nasil bagiriyo
VALLA EN İYİ YOL BU GALİBA..ZATEN MAÇTA Bİ KAÇ KİŞİYLE PAPAZ OLDUK..ADAMLAR TOKATTAN GELMİŞ SİVASLI DEĞİLLER..BİZ AYAĞA KALKIP BAĞIRIP ÇAGIRIKEN "OTURUN OTURUN MAÇI İZLİYEMİYOZ" DİYOLARDI..TABİ BİRAZ SERT ÇIKIŞINCA SUSTU İ.NELER!!!ASLINDA BU ŞEHİR DIŞINDAN GELENMİDE ALMICAN..ADAM SALLAMIYOKİ SİVAS YENİLMİŞ YENİLMEMİŞ..MAÇI OT GİBİ İZLEMEYE GELMİŞ..GET O ZAMAN KAPALIDAN AL GARDAŞŞŞ YANİ...BANANE BEN AYAKTA İZLİCEM!!!
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2005, 13:34   #152
berlinli1967
Yiğido

berlinli1967 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 berlinli1967 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sebahhatin abimiz cok iyi biri ve sunu diyorum saygı herşey kim saygızıslık yaparsa artık edelini ödemeli sebahhatin abi sivasspor için nelere göz alığını biz biliriz o yüzden bir anda herşey bitmez sonuna kaar yanındayız SEBAHATTİN ABİ üniyiğidola yanında beşiktaş macında geliyoruz
berlinli1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2005, 13:35   #153
muRTix1
Yiğido

muRTix1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muRTix1 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ygd kardeş aynen bizde papaz olduk arkama oturmuş fb liler oturunda oturun ulen dedim senin tribünün karşıda niye gitmedin oraya sanki tiyatro bağırmadan o maçtan nası zevk alıyolar bilmiyorum
muRTix1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@
Alt 08.11.2005, 13:37   #154
UMTçarşı
YASAKLI ÜYE

UMTçarşı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 UMTçarşı ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@

valla arkadaşlar ben istanbuldayım ama tvden takip ettiğim kadarıyla sivas maçlarında seyircimizi kamera ne zaman gösterse çekirdek yiyor ve hiç tezahurat sesi bile gelmiyor belki belli bir grup vardır ama oda maalesef stadımızın açık olması ve akustik olmamasından ama en azından büyük maçlarda biraz sesimiz çıksın yoksa sivastan basın bahsetmiyor der dururuz....

arada diğer takımların maçlarını takip etsin bu arkadaşlar biraz öğrenirler amigoluğun bedava bilet olmadığını ...tabi anlayana
saygılar
UMTçarşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2005, 13:56   #155
bakbulut34
Yeni Yiğido

bakbulut34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 bakbulut34 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bağıran taraftar olmadıktan sonra 15 amigo gelse ne olur .önemli olan şu ki gencleri stada çekebilmek liseleri organize etmek 45 yaş ortalamsı stada gelen tarfarların.
bakbulut34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2005, 14:02   #156
muRTix1
Yiğido

muRTix1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muRTix1 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gençliğin ve bağırmak isteyen seyircinin belirli bir yerde toplanması gerekir mesela havuz tarafı kale arkası d bloğuna öğrenci kimliği olmayana bilet satılamasın
muRTix1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2005, 14:13   #157
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1333 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
bakbulut34 Nickli Üyeden Alıntı
bağıran taraftar olmadıktan sonra 15 amigo gelse ne olur .önemli olan şu ki gencleri stada çekebilmek liseleri organize etmek 45 yaş ortalamsı stada gelen tarfarların.

Gardaş çok haklısın...Bu stadyumda bağıran taraftar olmadıktan sonra Sebahattin değil ya Beşiktaş tribününden 15 tane Alen bul getir yine olmaz...Bu bir sevgi meselesi bence...Önce seveceğiz sonrada destekleyeceğiz...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2005, 14:25   #158
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1322 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

Alıntı:
berlinli1967 Nickli Üyeden Alıntı
sebahhatin abimiz cok iyi biri ve sunu diyorum saygı herşey kim saygızıslık yaparsa artık edelini ödemeli sebahhatin abi sivasspor için nelere göz alığını biz biliriz o yüzden bir anda herşey bitmez sonuna kaar yanındayız SEBAHATTİN ABİ üniyiğidola yanında beşiktaş macında geliyoruz
ÜNİ.YİĞİDOLAR BEŞİKTAŞ MAÇINDA TRİBÜNDEKİ YERLERİNİ ALACAKLAR.
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2005, 15:05   #159
amigosebo
Yeni Yiğido

amigosebo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 amigosebo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
berlinli1967 Nickli Üyeden Alıntı

Gardaş teşekkür ederim...Bu stadyumda insanların beni eleştirmesine kızmıyorum ama maç zamanında tribünde oturan ve çekirdek yiyen takıma destek olmayan insanlara sitem ediyorum...Birde bazı kesimden kendini grup olarak ön plana çıkaran bazı kişiler var onların beni eleştirebilmeleri için benim kadar Sivassporu sevmeleri gerekir...Bu bir aşktır ve bu aşkı yaşayabilecek insanların tribünde bulunmalarını istiyorum...Eğer beni beğenmeyenlerde var ise buyursun gelsin kendileri amigo luk yapsınlar...HERŞEY SİVASPOR İÇİN....Bu arada Uni Yiğidoları Beşiktaş maçında aramızda görmek bize büyük haz verir...
Alt 13.11.2005, 15:07   #160
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1333 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
amigosebo Nickli Üyeden Alıntı
Gardaş teşekkür ederim...Bu stadyumda insanların beni eleştirmesine kızmıyorum ama maç zamanında tribünde oturan ve çekirdek yiyen takıma destek olmayan insanlara sitem ediyorum...Birde bazı kesimden kendini grup olarak ön plana çıkaran bazı kişiler var onların beni eleştirebilmeleri için benim kadar Sivassporu sevmeleri gerekir...Bu bir aşktır ve bu aşkı yaşayabilecek insanların tribünde bulunmalarını istiyorum...Eğer beni beğenmeyenlerde var ise buyursun gelsin kendileri amigo luk yapsınlar...HERŞEY SİVASPOR İÇİN....Bu arada Uni Yiğidoları Beşiktaş maçında aramızda görmek bize büyük haz verir...

Başbakan Sebahattin herkese gerekli cevapları vermiş bize başka söz düşmez...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla