Pedriel Suarezi aldık,güzel. Ama onunla Giresunsporda iyi bir ikili oluşturan Fabiano Oliveirayı da almalıyız. Sözleşmesi bitti ve bir-iki gün içinde Karşıyaka ile anlaşmak üzere. Hem Pedrielle ilerde anlaşırlar,hem de uyum sorununu çabuk atlatırlar.
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
burada ön yargılı mesaj yazanlara iki çift lafım olacak siz sivassporlu musunuz yoksa bu siteyi karıştırmak için mi burada yazıyorsunuz. daha oyuncuları görmeden nasıl oynadığını bilmeden yorum yapıyorsunuz. yaşı biraz ilerlemiş bir oyuncu alınıyor yok dedeyi almışız. yok ligin döküntülerini almışız konuşan konuşana genç oyuncu alınıyor o zaman da yok bize tecrübeli oyuncu lazımmış bir sürü boş laf. furbolu o kadar iyi biliyorsanız sizi teknik direktör yapalım.
arkadaşlar bu kadar olumsuz bakmayın har şeye hele bir oynasınlar hiç izlemeden yorum yapıyorsunuz. ben de bu oyuncuyu tanımıyorum hiç izlemedim ama izleyen arkadaşlar iyi olduğunu söylüyorlar. onlara inanmamız gerekir. ne yani biz messiyi mi getireceğiz ronaldoyu mu biraz gerçekçi olalım ve her şeye muhalafet edip silip atmayalım. şimdiden bizi 1. lige düşüren arkadaşlar var. bu nasıl taraftarlıktır. şimdiden sonra bize düşen bu transferlerin takıma faydalı olmasını dilemektir. bu arkadaşlar eminim bilica alındığında da benzer yorumlar yapmışlardır. görelim bakalım inş. takıma faydalı olurlar
katılıyorum size..ben burada kupa maçında seyrettim ve fena oyuncu değildi..tutarsa çok iyi olur..tutmazsa çok şey kaybetmiş sayılmayız..
bence ıyı transfer oldu sahaya sureceksın ılk 60 dakı8ka rakıbın defansını asırı yoracaktır son 30 dakıka kamanan mehmet ve suarez uclusu gol show yapacaktır
eğer asıl klübü steau bükreş ise iyi bir oyuncudur
bükreş takımı şampiyonlar liginde ara sıra mücadele ediyor
fener galata ayarında bir takım
takımııza hayırlı olsun başarılı maclarını bekliyoruz