Cevap: Gurbetçiler ile yollar ayrıldı
Mesut Hocanın bu konuda haklı mı yoksa haksız mı olduğunu zaman gösterecek...2 oyuncuyu da paf takımının son maçlarında izleme şansım oldu..ikisi de iyi oyuncu;gelecekte sivasspor için faydalı olabilecek oyunculardı..Rahman'ı 2 ayağını da kullanabilen pres özelliği olan,kaleye sürekli şut atabilme isteğinde olan,kafa toplarına da hakim olan,sırtı dönük top alabilen bir oyuncu olarak izledim..Çok da keyif aldım...Bu 2 oyuncunun son tarnsferimiz Sedat'tat takıma daha faydalı olacağını düşünüyorum..Sedat gibi,M. Nas gibi ksriyerinin son günlerini yaşayan oyunculara kucak aç,genç oyuncuları takımdan uzaklaştır..Hoca bence bu konuda büyük hata yapıyor..Kaldı ki Mesut Hoca bu 2 oyuncuyu ligin son maçı olan ligde kalmayı garantilediğimiz Ankaragücü maçında bile oynatmadı...Hoca bu konuda kesinlikle haklı değil...Nedendir bilinmez hoca bu 2 oyuncuya karşı hiç de olumlu bir tutum sergilemedi..Hatta demin de ifade ettiğim gibi gazozuna oynanan son maçta bu yıl düşünmediği Zita,Aubey gibi oyunculara bile şans verirken bu oyuncuları 18 kişilik kadroya bile almadı...Bu aşamada buı oyuncular isteksiz, onun için de kadroda düşünmedim demesini çok yadırgadım...Hocanın ne kadar haklı olduğunu zaman gösterecek...
|