Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
yok yorumu yazan arkadaş ertuğrul sağlam taraftara hareket yaptı diyor..maç esnasında coşmasında falan bahsetmiyor çok açık yazmış ertuğrul sağlam taraftara hareket yaptı diye ki ben kellemi koyarım o hareketi kendimden beklerim ama ertuğruldan beklemem..yanlız o yorumu yapan arkadaşın diğer yorumlarınada bakarsan önyargılı antibursa fikirleri olan bi arkadaş olduğunu görüyorum hayır bursayı sewmezssin sewmezssin kimsenin bişi dediği yokta olmayan şeyleri olmuş gösteripte neden ertuğrul sağlamı antipatik duruma çekmeye çalışıyosun ...taraftara hareket ne demek ya yaparmı sence bunu ertuğrul hoca? weya yaptıysa neyi yapmış onu anlamadım adam maç esnasında çosar bağırı cağırır ..hocadır bu anlarımda taraftara hareket olayı...!!!1 saçma geldi bana burada kimsede bu konuda biş isöylemedi
|
ayrıca benım olaya çok kızmamın sebebıde benımde ertuğrul sağlamdan böyle bir hareket beklememem hayal kırıklığına uğramış biri olarak yazıyorum . ayrıca evet antibursacıyım ve sadece bursada ertuğrulu seviyordum şimdi o da bittiğine göre sorun yok benim için varsa yoksa sivasspor bu da böyle biline gördüğüm neyse onu yazdım kımseyle polemiğe girmem o el hareketi tüm sivas a yapılmış bir harekettir ve kınıyorum gerekırse görüntülere ulaşıp ertuğrul sağlam özürdileyene kadar da takipcisi olurum