Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ünsal'dan Bombardıman
Alt 02.09.2010, 12:37   #91
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Ünsal'dan Bombardıman

Alıntı:
sivasspor585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkes son günde bombalari patlatiyor.
bizim yönetimde balon patlatiyor.
ayip bu yapilanlar. madem oyuncu alamiyorsun o zaman dirdir etmeyeceksin.
yaziklar olsun. iki sene sampiyonluga oynadi paralar geldi. nereye gitti bu paralar. ahim sahim bir futbolcu alinmadi simidiye kadar. yani paralar futbolculara gitti diyelim. nerde beles oraya yerles taktigiyle calisiyor yönetim. paralar kendi ceplerine´mi iniyor acaba? böyle birsey bugüne kadar sivasspora konduramadim ama artik süpheleniyorum. ya bugün adam gibi transfer yaparlar yada cikip son senerlerde gelen paralarin bir bir hesabini kaleme döküp taraftara resmi sitede sunarlar.
ben artik biktim hergün siteyi acip acaba transfer varmi diye bakmaya.
YAZIKLAR OLSUN YÖNETIME!!!!!!!!!!!
YAZIKLAR OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!
TARAFTARA YINE KOCAMAM BIR KA..K ATTILAR
ARKADASIM sen haklisin bunda iste genc futbolcu almak isdeseler hemen pahali yok bize uymaz yaa sen al oyuncuyu oynat 10 yil karsiligini al ama sen tutupta 30 yas uzeri kadro kurarsan ve bu kadrodada yedek oyuncun yoksa bunu gercekten sorgulamak lazim simdi sivas sporun aldigi oyunculara baksan toplam 10 milyon ytl para harcamislardir peki nerede sivas 2 yil us usde ilk 4 icinde kaldi uefa maclari yapti sampiyonlar ligi oynadi elensede bunlardan ciddi bir para akti kulube ........borcumuz var diyorlarsa hani borcu olmayan tek kulub bizdik...
teknik direktorde elindeki malzemeden ne cikarsa hesabi oybatiyor adam ne etsinn....
HANI FIRINA GIDERSIN FIRINCI SORAR ABI KAC TANE YAPIYIM ETLI ETMEGI SEN DERSIN KAC TANE CIKAR USDA ...FIRINCI CEVAP VERIR ABI 5 TANE CIKAR AMA 6 TANEDE YAPIYIM BEN DER...
bizim teknik direktorumuzde firinci misali ne kadar fazla oyuncu oynatirim diye dusunur durur... malzeme kisitli olunca oynanan futbolda o kadar kisitli olur ama yedeklerde veya ilk 11 de genc yetenekli 3 tane oyuncu olsun bak ozaman degisiklige sennn...
TERZI KENDI SOKUGUNU DIKEMEZMIS DER ATALARIMIZ
BEN FIKRET UNSALI ANLAMADIM KENDI SOKUGUNU NEDEN DIKMEYE CALISIYOR)) ATALARIMIZIN KEMIKLERI SIZLAR BEAAA BIZ YANLIS ATASOZU CIKARMISIZ DIEE)))
Alt 02.09.2010, 13:37   #92
yorumcuyuz
Yiğido

yorumcuyuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 yorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISI

konussana fikret efendi transfer nerdeeeeee... asıl şimdi konuş beleş futbolcu bulamadınız mı ? nerde kalıntı war aldınız ADAM GİBİ TRANSFER NERDEEEEE..!

єη мυтℓυ ѕєνgιℓєя ѕєηℓєумιѕ мєgєя ,

ѕαмριуση σℓмα∂αη öℓüяѕєм єgєя ,

кєƒєηιм вєуαzℓα кıямızı σℓѕυη...!
yorumcuyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2010, 17:02   #93
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

başka takımların yaptıkları transferlere bakıyoruz yagmasada gürlüyor cinsinden iş transfere geldigi zaman iş yok amma iş hakemi eleştirmek taraftarın gerektigi kadar takıma sahip çıkmadıgını taraftarı eleştirmek kendi hatasını görmezden gelip hatasını başkalarının üzerine yükleyerek kendini haklı çıkarmaya çalışan insanlar oldugu sürece bu takımdan bi cacık olmaz bu takıma adam gibi yönetici adam gibi transfer yapacak insanlara ihtiyacımız var amaç günü kurtarmak degil gelecege yatırım yapmak yapılan transferlerde günü kurtarmak için yapıldıgı ortada
Alt 02.09.2010, 17:49   #94
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, 'Cüneyt Çakır tüm takdir haklarını Bursaspor'a kullanmış,fevkalade güzel futbol oynayan takımımızın mağlubiyetinde başrol oynamıştır' dedi.
Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hakemleri eleştirmek gibi bir alışkanlıkları ve prensipleri olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

'Ancak dün 4 Eylül Stadyumu'nda öyle bir hakem vardi ki ilk yarıyı 3-0 önde bitirmemiz gerekirken, FIFA kokartlı bir hakemin aleni katliamına tanıklık ettik. İkinci yarıda ise hakemin yine ters kararları devam edince ister istemez bizim Oyuncularımız üzerinde bunun psikolojik etkisi oldu. ve Ertuğrul Sağlam, Sercan ve Insua'yı Oyuna alarak, bizden iyi hamle yapınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Netice olarak Bursaspor'u tebrik ediyoruz. Ama sezonun başı olması itibariyle MHK'yı da iyi niyetli olarak uyarıyoruz. Çünkü FIFA kokartı taşıyan bir hakemin yönettiği maçın ilk yarısını lütfen izlesinler ve seyircimizi ilk defa çileden çıkarmayı beceren Cüneyt Çakır'ı vicdanen değerlendirsinler. Cüneyt Çakır maçın geneline objektif olarak baktığımızda olanların vicdanlarını kanatacak bir yönetim tarzı göstererek, tüm takdir haklarını Bursaspor'a kullanmış, fevkalade güzel futbol oynayan takımımızın mağlubiyetinde başrol oynamıştır.'
Vallahi fikret bey sivasımız güzel oynadı ama gol atamadık bırakın hakeme takılmaya gökçeğin eline değen penaltı değildi hakem fena yönetmedi o yüzden bunları bırakın bizim yedek kulübemiz boş ona bakın bursa iki değişiklik yaptı bizi bitirdiler. Velhasıl kısacası bizi bitiren hakem değil yedek kulübemizin olmayışı bizde iki adam değiştirseydik maçı biz alırdık.
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2010, 17:53   #95
filografozan
Yeni Yiğido

filografozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 filografozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

fikret bey resmen saçmalamış.aynı maçı izlediğimizden eminmisiniz sayın ünsal?
maç ortadaydı,takımımız gayet güzel oynadı hepsinin ayaklarına sağlık.sadece mehmet yıldız haken formsuz ovar.oda düzelir.
fikret bey zaman zaman böyle abuk sabuk demeçler veriyor ne hikmetse.yapıcı olun beyefendi,takıma zarar vermeye başlıyorsunuz...
filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda filografozan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.09.2010, 19:13   #96
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben arasdirdim sordum sorusdurdum FIKRET UNSAL SIVAS iN PAF TAKIMIYLA BURSANIN PAF TAKIMI arasindaki amci izlemis... hakem kotu yonetmis oyle dediler bana))
demekki biz baska macdan fikret unsal baska macdan bahsediyor arkadaslar.... ortayi bulalim fikret unsala cagri yapalim bir saatligine bu siteye girsin forumdaki yazilari okusun cevap versin sonra mac hakkindaki yorumlarini alalim....
DUYDUNMU FIKRET UNSAL..
hakem hatalarinin arkasina siginmaya calisma cunku bu macdaki hakem hatalari kibrik copu gibi yani arkasinda sen gorunuyorsun fikret beyy!!!!!!!!!
Alt 04.09.2010, 00:24   #97
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yazılan onca yazıyı okuduktan sonra hakemin hatasız olduguna inanasım geldi biran lakin bu hakemin gecen yıllardan yonettiği maçlarımızı hatırlıyorumda c.ç bizim icin tam bir facia ne zaman bizi maca atansa korkarım bu hakemle biz zor kazanırız diye bursa macını izlemedim lakin c.ç yonettiği icin bizim kazanmamızın zor olacagını cok icten tahmin ediyordum bakın bakın ts macında kazanırsak c.ç ne denli bir yanlı hakem oldugunu acık acık goreceksiniz fikret ünsal hakkında da yok sole konusuyor bole konusuyor demesin kimse gündem yaratmak icin laf söyleyeceğini hic sanmıyorum kendi fikrimce
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2010, 15:48   #98
can sivas
Acemi Yiğido

can sivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 can sivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yahu be adam sen basin sözcüsü olacaksin konustugun lakirdiya bak......
sen gollerini atdinda Cüneyt mi saymadi yoksa cizgidenmi cikardi.....

senin sucun yok seni basin söz.......

sen git balikli cermigi mahvetmeye devam et sanane basin söz....
can sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2010, 19:16   #99
Celtic Pride
Acemi Yiğido

Celtic Pride - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 Celtic Pride FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hakemlere suç atmak her zaman işin kolayına kaçmak oluyor,bunu iyi beceriyor Fikret bey
Celtic Pride isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ünsal'dan Bombardıman BU ADAMA NE OLUYOR
Alt 05.09.2010, 19:29   #100
yurtoglu22
Yeni Yiğido

yurtoglu22 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yurtoglu22 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Ünsal'dan Bombardıman BU ADAMA NE OLUYOR

BU ADAMA NE OLUYOR SPORCUMU YOKSA DAYIMI KUSURA BAKMASINDA MAC DA BIRSEY YOKTU MACI SIVASSPORDA KAZANABILIRDI BIZI BU BILINCSIZ SPORCULARI ANLAYAMIYORUM BIZ BU KAFAYLA HALEN EDIRNEYI GECEMIYORUZ YAZIKOLUYOR TÜRK SPORUNA BILINCSIZ YÖNECILERIN YÜZÜNDEN COKLARI SPORU BURAKTI HALEN BU TIP YÖNETICILER CIKIYORLAR HAKEMLERIN ARKASINDAN ATIYOR BU KISILER MACLARIMIZI YINE YÖNETECEK: EGER STERSIN VARSA SIVASSPOR"DAN CIKARMAYA CALISMAYIN ISTIFA EDIN GIDIN DE
BILEN AKLI BASINDA KISILER GELSIN KUSURA BAKMASINLAR GÖRÜSÜM BU BENIM
BEN BU KISILERI TANIMAM:...................... ...::

HERKESIN KADIR GECESI TÜM MÜSLÜMANLARA HAYIRLARA VESILE OLSUN
BEKIR YURTOGLU
LAUENBURG
SIVASSPOR"U SEVIYORUM
yurtoglu22 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bombardıman, ünsaldan