Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar konusmak benım bazı dusuncelerım var bu takımda en eskı futbolculardan mehmet yıldız ve hayrettın yerlıkayanın kayserı macındakı durumu mehmet yaptıgı hatadan dolayı kadro dışı kalıyor ve onun kankası macın daha baslarında sakatlanıyor benın aklımma ıkı sey gelıyoor hayrettın mehmet kadro dısı kaldıgı için bu takım bız olmadan bır hıc demek için yalan yere yattı kı yerıne yedek oyuncu yoktu ıkıncısı ıse neden kaptanlık bana verılmedı hadı bensız bu takımı kurtarında görelım demek ıcın ıkı celışkım var fakat kesın olan bırsey var hayrettın bılerek macın basında oyundan cıktı bence sıvasspor hayrettıne veya mehmete degıl bu ıkı futbolcu sıvasspora borcludur türkiye onları sıvassporla tanıdı boyle terbıyesızlıklere bu takımda yer yok yapılması gereken sey en kısa zamanda bu futbolcuların yerıne ıyı futbolcular alarak bunları satmaktır
|
ben hayatımda bu kadar haince bu kadar yalnış bir düşünce görmedim,bu mesajı yazanıda bu mesaja teşekkür edenleride kendı adıma ayıplıyorum.Çok kötü kul hakkı yediniz,adam orada gole engel olabilmek için kendını harcadı,siz kalkmış nasıl yorumlar yapıyorsunuz! ayıp günah ya!!!!