Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başkan olaya el koydu!
Alt 09.11.2010, 00:48   #11
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Başkan olaya el koydu!

taraftarımız ibb maçından sonra "yönetim istifa" diye bağırdı. yıllardır çok futbolcunun yuhlandığı oldu, teknik direktörler yuhlandı ama ilk kez taraftarımız yönetimimizi yuhladı. başkanın dediği gibi aslında bu yönetime bir uyarıydı, taraftarın büyük çoğunluğu sabırla yönetime güveniyor, hatta öyle inanıyorum ki "yönetim istifa" diyenlerin büyük bir çoğunluğu bile yönetime güveniyor. tek amaç yönetimi kamçılamak. ben inanıyorum ki yönetim mesajı aldı.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı kadirakin58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.11.2010, 00:59   #12
SvS58lka
Yeni Yiğido

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SvS58lka FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
amr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu yönetimin de artık sivasspora bir fayda sağlama durumu kalmamıştır. iki yıldır ders almadılarsa bu adamların derdi ne sivastır ne de sivasspor.
istifa etmeliler. yine bir sivaslı olan Doğan Ürgüp başkanlığa yakışır bence.
sivas belediyespor olsun oylemi cok garip bir sey olurdu bence cok sacma bir fikir hemserim kusurabakma o zihniyet eskidi
SvS58lka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SvS58lka'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.11.2010, 00:59   #13
amr
Yeni Yiğido

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 amr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Holigann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Doğan Ügüp kendı ısını yapsın o Sivasa yeter hemserım,verdıgın ornege bak allahaskına. boyle ısımler gelecekse mecnun baskan hıc gıtmesın,bu nedır ya.bakıyom sıtede 3-4 mesajı olan adamlar gelıp buralarda ısım verıyorlar amacınız nedır anlamadım kı,herkez reklamını ıvırını zıvırını bu sıte uzerınden yapıyor resmen.
hadi isim vermeyelim. ama bu yönetim son iki yılda takıma ne katkı sağladı allah aşkına. bir göğüs reklamı yok, bir sponsor yok. bunlar takımın oynaması ile değil daha çok yönetimin ilişkileri ile sağlanan şeyler değil midir. ayrıca 3-5 mesaj yazmak ya da 100-200 mesaj yazmak arasında çok da önemli bir fark bulunmaz.
amr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 01:01   #14
SvS58lka
Yeni Yiğido

Alıntı:
Holigann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Doğan Ügüp kendı ısını yapsın o Sivasa yeter hemserım,verdıgın ornege bak allahaskına. boyle ısımler gelecekse mecnun baskan hıc gıtmesın,bu nedır ya.bakıyom sıtede 3-4 mesajı olan adamlar gelıp buralarda ısım verıyorlar amacınız nedır anlamadım kı,herkez reklamını ıvırını zıvırını bu sıte uzerınden yapıyor resmen.
cok haklisin hemserim belediyeyi duzgun yonetsinler yeter oysaki sivassporun baskani olmak belediye baskanligindan daha zor bir gorev bence
Bu Konuda SvS58lka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.11.2010, 01:04   #15
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hadi isim vermeyelim. ama bu yönetim son iki yılda takıma ne katkı sağladı allah aşkına. bir göğüs reklamı yok, bir sponsor yok. bunlar takımın oynaması ile değil daha çok yönetimin ilişkileri ile sağlanan şeyler değil midir. ayrıca 3-5 mesaj yazmak ya da 100-200 mesaj yazmak arasında çok da önemli bir fark bulunmaz.

demek ıstedıgım mesaj sayısının onemı degıl,belkı sızın durumunuz farklıdır ama,sıteye her gun takılan bırı olarak bazı kısılerın sadece sıteye cok dusundurucu zamanlarda gırerek buradakı ınsanlara gaz verme cabasında oldugunu dusundugum ıcın oyle yazmıstım.
sıze altarnatıf bı ısım vermem anlamsız olur cunku benım baskanın degısmesını ıstedıgım yok,baskanın yonetımı azledıp daha faydalı olabılecek ınsanlarla yola cıkmasını ıstıyorum. burada sayın dogan urgup olsun demenız kluple pek bı alaknız olmadıgını gosterıyor bana göre,sayın urgup taraftar gruplarına bır ıkı otobusu bınbır rıcayla zorakı veren bı ınsan olarak bu kluple ne kadar alakalı ki?
sehır genelınde kendı ısıyle ılgılı bıle buyuk sıkıntı varken bırde sıvasspor baskanlıgı mı kaldı.
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Holigann'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.11.2010, 01:06   #16
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yönetim artik ne verebilirki? Bi ihtimal devre arasi bonservisi elinde olan bi kac topcu getirme di$inda!
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 01:15   #17
SvS58lka
Yeni Yiğido

Alıntı:
sivasin ve sivaslinin makus talihi.. her alanda bizler bu tur otelemelerle karsilasmiyormuyuz ayni durum sivasspor icinde gecerli bizim turkiyede bir yerlerde sivrilmemiz istenmiyor bunun bir cok sebebi var onlara deginmek istemiyorum ama gogus reklamindan tutun bunu gecen yillardaki sampiyonluk mucadelelerimizdeki tavirlardan da bir anlam cikarabiliriz acaba bursaya gosterilen sempati bize gosterilse biz sampiyon olamazmiydik evet olurduk bence hemde iki sene ust uste olurduk gecen yilki son hafta maclarini hatirlayalim bjk bursa ve fr ts maclari bence cok anlamli uzun lafin kisasi bizler sevilmiyoruz aklimizi basimiza alip birlik icerisinde hareket etmeliyiz sivasin basinda sivas sevdalilari olmali bu tabire de mecnun baskan ve riza hoca uyguyor bence ..dunyadaki turkiye imaji ne ise turkiyedeki sivasli imaji da biraz benzesiyor bence,, bu yazdiklarim benim nacizane kendi dusuncelerim aygilar ..
Alt 09.11.2010, 01:25   #18
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SvS58lka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasin ve sivaslinin makus talihi.. her alanda bizler bu tur otelemelerle karsilasmiyormuyuz ayni durum sivasspor icinde gecerli bizim turkiyede bir yerlerde sivrilmemiz istenmiyor bunun bir cok sebebi var onlara deginmek istemiyorum ama gogus reklamindan tutun bunu gecen yillardaki sampiyonluk mucadelelerimizdeki tavirlardan da bir anlam cikarabiliriz acaba bursaya gosterilen sempati bize gosterilse biz sampiyon olamazmiydik evet olurduk bence hemde iki sene ust uste olurduk gecen yilki son hafta maclarini hatirlayalim bjk bursa ve fr ts maclari bence cok anlamli uzun lafin kisasi bizler sevilmiyoruz aklimizi basimiza alip birlik icerisinde hareket etmeliyiz sivasin basinda sivas sevdalilari olmali bu tabire de mecnun baskan ve riza hoca uyguyor bence ..dunyadaki turkiye imaji ne ise turkiyedeki sivasli imaji da biraz benzesiyor bence,, bu yazdiklarim benim nacizane kendi dusuncelerim aygilar ..
birazda kendımız ettık hemserım,ıcımızden bazıları kendını oyle buyuk gordukı,saga sola sureklı horozlanarak bu sempatıyı kaybetmemıze neden oldular,sadece bulent hoca degıl,taraftarlarda bunu yaptılar. futbolla alakası bıle olmayanlar en koyu sıvassporlular oldular,uc ıst takımını tutanlar en koyu sıvassporlular oldular,herkeze buyukluk tasladılar,sessız ve derınden gıdelım demedıler. sonuc olarak senın de dedıgın gıbı tüm sempatimizi kaybettik, antıpatık bır takım olduk cıktık.ıgneyı kendımıze batırabılmelıyız. az once o bahsettıgım en koyu gıbı gorunen sozde sıvassporluların cogu yok şimdi.öküz öldü ortaklık bozuldu,çöplüklerıne döndüler,ara ara zor zamanlarda ugrar söver istifa der giderler. goruyoruz hepımız..
Su da var mıllet bızı sevse ne olur sevmese ne olur hıc onemı yok ama dıger takım taraftarları bu bahsettıgım kuru sıvassporlu gıbı gorunen kalabalık yuzunden gercek sıvassporlularla hıc muhattap olamadılar sahte sıvassporlularla dıdısmekten.buda benım kendı gorusum..
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 01:35   #19
hercaii_58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hercaii_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yazılan yazıları okudugumda bakıyorum da herkes çözüm üretiyo kolayca biri yazmış doğan ürgüp başkan olsun diye. bir holigan arkadasın da dediği gibi o ilk önce belediye de iyi bişeyler yapsın. 2. konu ise artık belediye baskanları aynı anda kulüp başkanlığı yapamıyor. bunu kimsenin hatırlamamasına da sasırdm acıkcası. bir de şu konu var ki şampiyonluğa oynayan takımı bu hale getirdiler istifa etsin yönetim diyen arkadaslar konu sampiyonluğa oynamaksa onu da bu yönetim yaptı. bi de yönetime talip var mı bu yönetim bıraksa kocaeli erzurum vs. halini görüyoruz. ha ben de isterim takım iyi gitsin eskisi gibi olsun ama bu yönetim hatalarını bırakıp devam etmelidir, sivasspor mecnun baskandan iyi baskan bulamaz. öneri bile yapamıyorz mecnun baskanın yerine. göğüs reklamını da eleştirmissiniz bkz. bursaspor diyorum sampiyonlar liginde gögüs reklamları yoktu demek ki öle atarak konusmak olmuyomus. saygılar...
hercaii_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı hercaii_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.11.2010, 01:51   #20
Bordobereli58
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 Bordobereli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hep ayni vaat hocam
Bordobereli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
baŞkan, koydu, olaya