Cevap: Bursaspor-Sivasspor
Benim kişisel fikrim takımların güç dengelerine bakıldığında Bursasporun bu maçı kazanacağı yonündedir.Bunu Bursasporlu olduğum için yazmıyorum.Bu gün trabzon Fenere kaybetti puan farkı 2 ye düştü Bu Bursaspor için itici bir etken olacaktır..Maçın nasıl sonuçlanacağını bir kenarıya bırakarak buradaki kardeşlerime bir kaç cümle yazmak istedim.Ewwela Bursaspor maçının sonucu her ne olursa olsun Sivasspor küme düşmeyecektir Bu çok onemli..Sivassporun bir kaç maçı zorlu takmlarla olsada dewamında fikstrü güzelleşiyor..Buca konya da kritik maçlar oynayacak bu gozardı edilmesin.Her zaman soyledim yine soylüyorum Sivassporun futbolcu kadrosu değil küme düşmeye ilk 10 oynayacak kapasitede..Umarım S,vassporun bu kotü tablosu bir daha tarihinde yer almaz ve arzu edilen yerde olur...Bir başka hususta(bu çok hoşuma gitti)Bursa Sivas karşısında her ne kadar favori gorünüp otoritelerce kabul gorse dahi buradaki kardeşlerimin maçı kazanma adına hırsını Bursayı oylede boylede yeneceğiz gibi cümlelerle belirtmesi inanın harika bir olay.Bu siz Sivaslıların takımlarına olan bağlılığını sewgisini çok net ortaya koyuyor.Soz konusu bahsedilen takım benim takımım Bursaspor olmus olsa dahi inanın bundan zerre kadar rahatsızlık duymuyor taraftar anlamındaki manewi desteğinizi fahri olarak bende destekliyorum...Biz şampiyon olurmuyuz bilmiyorum ama Sivasın düşmeyeceğini we onumuzdeki yıollar ozlenen yerlere geleceğini çok iyi biliyorum .En azından içim oyle istiyor....