BÜLENT UYGUN BEY ATTIKLARI GOLE ÇOK KEYİFLENMİŞ ULAN İNSAN BİRAZ VEFALI OLUR LAN SEN SİVASSPORUN SAYESİNDE ORALARDASIN.BARİ BULAFI SÖYLEME İÇİNDE TUT.
BÜLENT UYGUN, "son dakikada frikikten attığımız golün keyfi tarif edilemez. Sivasspor'a karşı oynamak da farklı bir duyguydu" dedi.
Kaynak:cnntürkfutbol.com
bülent uyguna bende cok kızanlardanım lakin yavas yavas onun sivasspora katkısını anlamaya basladım onu gondermekle sanırım cok acele edildi o zaman sabır edilse idi düşermiydik bilmiyorum ama bulentin teknik trektörlüğüne sivasspora katkısına suphesiz saygı duymak gerekir suan eskişehir de basarılı ve onumuzdeki sene dahada iyi yerde olacagına supheniz olmasın sivasa cok guzel gunleri yasatan ve sivassporu adeta duman eden kişi olarak benim icin hafızamdan hic silinmeyecek bir kişiliktir başarılar diliyorum kendisine rıza hoca sanırım seninle olmuyor sen bir yigidosun elinden geleni en iyi sekilde yapıyorsun buna inancım sonsuz lakin olmayınca ne gelir elden bu sezon bizi ligde tut senden baska bir sey istemiyorum istemiyorum
Bu Konuda selimdelen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
rıza hoca.. takım eskişehiri perişan ederken, yaptığın değişikliklerden sonra eskişehir atak üstüne atak yapıyorsa, al başını ellerinin arasına, düşün ve ben yanlış yaptım de..
hoca kesinlikle hata yapıyor. ya biz şampiyon olacağımız sene bile tek forvetle çıkııyorduk. hele bu takım daha galip gelemiyor. 3 forvetle çıkıyoruz. orta saha çöküyor. mehmeti artık kesmek lazım. mehmet nas gibi hızlı printer adamları almamız lazım. eğer alıncaksa ikinci yarı oyunu dengeledikten sonra ikici golcu alınabilir. mehmet yıldız bizi 10 kişi ye düşürüyor. aldığı toplarıda eziyor. olumlu bir şeye çeviremiyor. zaten 60. dakkikada bitiyor. Zaten takım defansta hata yapıyor. biraz defansif ve kontrollü oynamalıyız. Rıza hoca artık anla bunu. bizi riske sokma
cok yazik cok 5 mac 1 puan ikinci yarida o bir puanida zar zor evimizde antayladan aldik milletin bahanesi hazir cok karliydida suydu buydu hee tabi antalya günesin altinda yonadi o maci....neyse manisaya alicazmi maci gene 1 puan alirsak iyi ondan sonra kim var antep hemde orda antep büyüklere vermiyor evinde maci bursayida dagitti bu hafta sizce biz antepten bir puan alabilrmiyiz hadi aldik o bir puan ne yapicak bize yok yok artik keisn düsecegimiz farkindayim bence böyleside iyi cünki bize yazik sivas halkina yazik yeter rezil oldumuz!!!
gene her kes Mehmet Yıldız/ı günah keçisi ilan ediyor, bu adam bizim takımımızın kaptanı, eleştiri yapalım ama objektif olmak lazım, bence de hataları var ama canla başla oynuyor,
hoca kesinlikle hata yapıyor. ya biz şampiyon olacağımız sene bile tek forvetle çıkııyorduk. hele bu takım daha galip gelemiyor. 3 forvetle çıkıyoruz. orta saha çöküyor. mehmeti artık kesmek lazım. mehmet nas gibi hızlı printer adamları almamız lazım. eğer alıncaksa ikinci yarı oyunu dengeledikten sonra ikici golcu alınabilir. mehmet yıldız bizi 10 kişi ye düşürüyor. aldığı toplarıda eziyor. olumlu bir şeye çeviremiyor. zaten 60. dakkikada bitiyor. Zaten takım defansta hata yapıyor. biraz defansif ve kontrollü oynamalıyız. Rıza hoca artık anla bunu. bizi riske sokma