Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.03.2011, 21:25   #101
emin kara
Yiğido

emin kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 emin kara FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
savaş2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
+++bu takım şiirle düzelmez arkadaş
+++hemen söyleyim rıza hoca giderse
+++hayretın,m.yıldz,sedat ,kamanan kadro dışı kalırlarsa işte ozaman........................ .......................süper olur takımımız+++++++++++++++++++++ +++++
Benim yapabilecegim bir şey yok ne yaparsak yapalım bu takım kazanmıyor öyle olunca üzüntümü yazmak istedim yoksa şiir den ben anlamam ancak her hafta sivasspor maçını izlerken ümitle izliyorum gecen hafta kaybettik ama bu hafta maç biz kazanacagı diye maçı izliyorum böyle olunca maç sonu üzüntü için kalıyorum artık etrafımdakiler bile anlıyor yine sivassor kaybetmiş diyorlar yani kaybetmeyi sindiremiyorum
emin kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2011, 21:26   #102
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

maçla ilgili genel görüşlerim kişisel hatalardan şanssızlıktan ve kötü defanstan kaybediyoruz.tek olumlu düşüncem sivaspor her takıma gol atar.ama her takımdanda gol yer.yemediklerini kazanır az yediklerini berabere bitirir çok yediklerini kaybeder.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2011, 21:28   #103
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
yigidogurbettee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takım tüm iyi niyetiyle mücadele ediyor. Korkmadan futbol oynuyor. Ancak mehmet yıldız oyuna girdikten sonra arkadaşlarının hatasına gereğinden fazla bağırıp çağırıyor. ( geçen tribünde duydum bağırmasını valla) takım arkadaşının moralini bozarak bütün cesaretlerini kırıyor ve takım direncinin düşmesine neden oluyor. Ayrıca kontra atağa çıkacak olan takımı topu ayağında gereğinden fazla tutarak takımın atağını kesmekle birlikte topu kaptırıyor. Zaten atağa çıkmış olan takım atağa çıkarken top kaptırıldığı için dengesiz yakalanıyor ve tehlikeli pozisyonlar veriyor. Rıza hocanın bu konuda mehmeti uyarması gerekiyor. Ayrıca sedatın mehmet nas'ın hayrettinin bu takımda yeri yok.
MEMMMMET YILDIZ EFENDİ MİLLETE BAĞIRIYOR DA ACABA KENDİNE HİÇ BAKIYORMU. BİZİM ONA ETTİĞİMİZ LAFLARI DUYUYOR TRİBÜNDEN.KENDİ MALLIKLARINI İZLERKEN KENDİSİNE BĞIRMIYORMU ACABA.MEHMET YILDIZA TEK Bİ SÖZÜM VAR ===> DEFOOL GİTTT!!!
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.03.2011, 21:32   #104
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu maçı
1.Sedat -katletmiştir.(Tolunay Kafkas ile nasıl da samimi imiş.)
2.Hayrettin -çanak tutmuştur
3.Mehmet Yıldız-yardım etmiştir.
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı trafocu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.03.2011, 21:51   #105
forbyy
Yeni Yiğido

7 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 forbyy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu sedat denen adamın artık kötü niyetli olduğundan eminim resmen sivası katletmeye çıkıyo resmen oraya direk koysan bundan daha faydalı olur futbolcu diye takıma alıp oynatan zihniyeti şiddetle kınıyorum
forbyy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı forbyy'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.03.2011, 22:33   #106
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

buradan anlaşıldığı kadarıyla herkes mehmet nas mehmet yıldız ve sedat bayraki suçluyor maça birde benim gözümle bakın DEFANS.ziya çok adam kaçırdı rakipbi kesemedi çok yavaş kaldı sedat ilk iki golde onun yüzünden yenildi ilk golde faul yaptı ikincide topu orta sahaya bile atamadı rakibin önüne attı hayrettin iyiydi fakat geri dönemedi navratil iyiydi ORTA SAHA cihan keyfi gelirse oynar yoksa yok kamil yine iyi oynadı mehmet nas bugüne kadar gördüğüm en iyi mehmet nas kadir iyiydi erman biraz kırgın gibi FORVET eneramo gerçekten çok iyi oynadı bütün topları tuttu pas aktaracak kimse bulamadı ilk yarı ikinci yarı mehmet girdi ve ona aktardı topları mehmet formasını kaybetmenin
Alt 05.03.2011, 22:41   #107
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

verdiği hınçla eneramo ya kızgın iki gün sonra döverlerse hiç şaşırmayın suarez in adını 1 defa duydum gerisine gerek yok zaten şimdi yapılması gerekenler futbolcuların arasındaki yeniler eskiler muhabbetini bitirmek için en az 1 tane eskiyi göndermek lazım sedatın yerine ıvanos oynamalı takım taraftar birbirine kenetlenmeli tek yürek olmalı bir maç kazansak sanki şampiyon olacakmış gibi davranmaya gerek yok karşınızdaki takım çok kaliteli bir takımdı iyi kosuyor iyi çalım atıyor ve yorulmak bilmiyorlardı sonuç olarak yenildik önümüzde kayseri maçı var ona odaklanarakt iyi hazırlanmamiz lazım stati dolduralim gerisi gelecektir herkese inat bu ligde kalacağız
Alt 05.03.2011, 22:52   #108
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Sivasspor için zor bir deplasman diyorduk.Bence sonuç sürpriz değil..Ama Sivassporun bu maçı alabilecek gücüde wardı..Bu anlamda yazık oldu diyebiliriz.Ben maçı izlemedimozet gorüntüleride gormedim maçtan once hakem konusunda epey bir stem wardı maçı izleyen arkadaşlar hakemin maçı yonetimi hakkında bilgi werebilirmi?
Alt 05.03.2011, 22:53   #109
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

zorlu bir deplasmandasın dirençli olman lazım..nerdeeeee
sedat lavuğu bize daha çoookkkk maç kaybettirir
grosicki olmasa o golü de atamazdık
korcan olmasa rahat 5'lik olurduk
defansif anlamda bir arpa boyu bile yol katetdiğimiz yok
aynı tas aynı hamam
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda calipso'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.03.2011, 23:08   #110
sefa58
Yeni Yiğido

sefa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sefa58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yigidogurbettee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dakika 75 öyle bi değişiklik var ki akıllara zarar kadir i grociskiyi çıkarıyosun forveti üçlüyosun belki gol buluruz umuduyla topu kim taşıyacak ileriye grociski olmadan kadir olmadan nasıl pres yapıp top dağıtacaksın.. zaten o değişiklikten sonra da sivasspor ayağına top alamadı..
yiğido doğrusun. zaten adamların ortasahası süper biliyoruz. ya sen ortadaki en iyi adamaları alıyorsun. pedrielmi eneramoya top götürecek veya kanat ortası yapacak.. yav bu eneramoya adam gibi besleyemedikki gollerini görelim daha. hele mehmetin alınması intihardı. zaten adamlar galibiyeti kesinleştirdi. golcü almakla gol atılmıyor. golcüye topu kim götürecek bunu düşünmek lazım. Sedat kötüydü. şu defansı halledemedik ona yanıyorum.
maçın en kötüsü Rıza hoca. takımı hiç değiştirmeseydi beraberliği alırdık belki galibiyet olurdu. ama hoca şansımızı sıfırladı.
sefa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
allahtan, değerlendirelim, maçı