Ben sana yandım gelin! Yanağı allı gelin.Gaziantep yolunda öldürdün beni gelin....
Arkadaşlar, takım bir hafta iyi ise 7 hafta kötü oluyor.Rıza Hoca'nın elbette hataları var.Gerek oyun içi değişiklikleri olsun gerekse taktik-mental olsun.Ama sadece Rıza Hoca suçlu değil.
Takımın istikrarsız gitmesinde ki en önemli sebeplerden birisi takımın disiplinini ve istikrarını bozan bazı futbolculardır. Takımımızda bazı futbolcular profesyonel davranmıyor.Soğukkanlı olamıyor.Antep maçına dikkat ettiyseniz golden sonra defansa gelen her topta panikleyip ileri şişirdiler yada hatalı pas verdiler.Özellikle defans ve orta sahadan bazı futbolcuların soğukkanlı olması gerekir.En büyük etkenlerden birisi de budur.Mehmet Yıldız pozisyonları kensisi yıpratıyor, takım arkadasının yaptığı bir hatada ona bağırıyor.İstemeden yapıyor olabilir.Mehmet te elbette ki Sivasspor'un iyiliğini istiyor ama
profesyonel değil.Geçmişte ki oyun düzenine göre emekleri çok büyüktür.Favori oyuncudur.Ama o emeklerinin karşılığını maddi ve manevi olarak almıştır.Şimdi ise kulübün bekası için dinlenmesi gerekir.Gelelim Kayseri macındaki dizilişe;
Kamenar
Uğur - Rada (Ivanovs) - Navratil - Ziya
Keita (Rada)
K.Grosicki - Kadir - Cihan(M.Nas) - Erman
Eneramo
4-1-4-1 dizilişinde kontrollü oynamamız gerekir.Rada'nın Cihan'ın yerine de oynaması da olabilir.