Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 06.03.2011, 00:41   #131
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben taktik maktikten bahsetmiyorum kaliteden bahsediyorum.
gereksiz yerlerde faul yapiyor, top ayagina yakismiyor, o fizigini iyi kullanamiyor. yakaladigi firsatlari iyi kullanamiyor mesala bugün bombos kafayla golü atacagi yerde omuzu ile topa vurdu ve top auta gitti.
galatasarayin aldigi stancu da da o isigi göremiyorum bide 5 milyon euro ödemisler.
orada hatalı olabilir ama genelinde yıpratıcı basan bir forvet.
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2011, 01:11   #132
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya arkadaslar biz evimizdeki maclari kazanalim yeter bosuna moralinizi bozmayin caninizi sikmayin antep formda sonucta deplasmana gittik

ama riza hoca ilk 11 de mehmet yildiz olamamali artik bileti kesilsin manisaspor karsisinda ayri oynadik bu macta ayri riza hoca deplasmanda bile oynuyorsak yurekli oynayalim lutfen insallah kayseriyi evimizde yeneriz o bize binbir kat moral olur adamlar dususte bence yenebiliriz ama yenilirsek uzulmeyin fikstur cok kotu hem sampiyonluga oynayan takimlar ile ard arda oynuyoruz biz ortadakiler ve asagidakiler ile rakiplerimz ile 3 puanlari toplamamiz lazim bu sene boyle idare edek insallah gelecek yil bir yeni yapilanma ile yeniden dogariz

haaa baktik ki dustuk bu sene hic uzulmeyin bu takim geri gelir super lige inanin bana hep basimiz dik yuruyelim biz sivasliyiz sokakta bulmadik yani has sivasliyiz dogustan sivassporluyuz (cok icten ve samimi olarak soyluyorum)
kardeş Allah göstermesin biz ligden düşersek geri yükselmemiz çok zor banka asya liginde çok iyi takımlar var çok çekişmeli geçiyor. inş. düşmeyiz yoksa bi daha süper ligi unutalım
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2011, 01:50   #133
kartalyiğido
Acemi Yiğido

kartalyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 kartalyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mustafaarslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza hoca bugün tam bir fiyaskoydun cihanı çıkarıp mehmeti aldığın alda takım yarım çöktü .Sahanın en iyileri kadir ve kamili çıkarıp yerine suarezi alınca anladımki senden hoca olmaz . hocam kusura bakma seni seviyoruz ama keita gibi birini kadroya almazken mehmet yıldızdan ümit beklemene akıl erdiremiyorum
birde sedat denen adamın yüzünden yenildik ilk gölde yaptığı hata yetmiyormuş gibi son golde yaptığı hatayı bırakın 1 lig topcusu amatör ligde bile öyle topa vurdurmazlar..
canını dişini takıp oynayan adamlara yazık oluyor....
canını dişini takıp oynayanlar kimlerdi anlayamadım
kartalyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2011, 01:59   #134
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu adamların nesini değerlendireceğiz yazıklar olsun
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2011, 07:37   #135
pierlotti
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 pierlotti FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza Hoca işi son haftalara bırakıyorsun,ama şunu unutma son maçların hepsinden daha zor,kimden puan toplayacan fenerden mi ?
pierlotti isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pierlotti'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2011, 07:37   #136
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

2.yarıdaki maclar arasındaki en kötü maçımızı çıkartdık istek yok arzu yok hırs yok üflesen uçacaklar misali..futbolcularmz 1 puan icin degl 3 puan almaya geldik diyolar 1 puani aldınızda 3 puan kaldı..sanki hafta ici zorlu bi kupa maçına antep degilde biz cıkmış gibiydik..bundan snraki haftalarda o formanın hakkını verirler umarım..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2011, 09:08   #137
ccey
Yiğido

137 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 ccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISI

Tamam herkes çok moralsiz ama herkes toparlanmalı önümüzde çok önemli maçlar var rakipler çok kötü, onlarıntaraftarıda çok kızfın ve moralsiz bizim artımız taraftar desteğimiz idi onu da kaybedersek gideriz herkes sakin düşünsün bu lig b u takımla bitecek yapacak bir şey yok, bu saatten sonra futbocuda alınmaz hocada,sivas için bağrımıza taş basıp desteğe devam etmemiz gerek, kayseri ve buca çok önemli maçlar kayseri buca öncesi moral için çok önemli , allah korusun kötü bir sonuç ve buda dan alınacak kötü sonuç bizi bitirir, onun için kayseri maçına çok dikkat edelim, berabere bile kalsak takıma moral verelim, bende dün çok kızgındım ama sağlıklı düşününce olması gereken bu
ccey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2011, 09:11   #138
ccey
Yiğido

137 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 ccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISI

YİYİDOLAR ALLAH RIZASI İÇİN YETER HERKES İÇİNİ DÖKTÜ ARTIK, TEKRAR SİLKİNİP KENDİMİZE GELELİM VE DESTEĞE DEVAM EDELİM, ZOR AMA SİVAS VE SİVASLI İÇİN YAPACAK BAŞKA BİRŞEY YOK, HESAPLAŞMA LİG SONUNDA YAPILIR, AMA ÖNCE LİG, UNUTMAYALIM RAKİPLERDE KÖTÜ GİDİYOR ONLARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYELİM NE OLUR.....HEKES SAKİNLEŞSİN BU TAKIM 6-7 HAFTADIR ÇOK İYİ NİYETLİ OYNUYORDU BİR MAÇTA HERŞEYİ YIKMAYALIM NE OLUR ÇÜNKÜ YAPACAK BAŞKA BİR ŞEY YOK
ccey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ccey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2011, 09:50   #139
İbrahim58070
Yiğido

İbrahim58070 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 İbrahim58070 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Cevap: Maçı Değerlendirelim

Ben sana yandım gelin! Yanağı allı gelin.Gaziantep yolunda öldürdün beni gelin....

Arkadaşlar, takım bir hafta iyi ise 7 hafta kötü oluyor.Rıza Hoca'nın elbette hataları var.Gerek oyun içi değişiklikleri olsun gerekse taktik-mental olsun.Ama sadece Rıza Hoca suçlu değil.Takımın istikrarsız gitmesinde ki en önemli sebeplerden birisi takımın disiplinini ve istikrarını bozan bazı futbolculardır. Takımımızda bazı futbolcular profesyonel davranmıyor.Soğukkanlı olamıyor.Antep maçına dikkat ettiyseniz golden sonra defansa gelen her topta panikleyip ileri şişirdiler yada hatalı pas verdiler.Özellikle defans ve orta sahadan bazı futbolcuların soğukkanlı olması gerekir.En büyük etkenlerden birisi de budur.Mehmet Yıldız pozisyonları kensisi yıpratıyor, takım arkadasının yaptığı bir hatada ona bağırıyor.İstemeden yapıyor olabilir.Mehmet te elbette ki Sivasspor'un iyiliğini istiyor ama profesyonel değil.Geçmişte ki oyun düzenine göre emekleri çok büyüktür.Favori oyuncudur.Ama o emeklerinin karşılığını maddi ve manevi olarak almıştır.Şimdi ise kulübün bekası için dinlenmesi gerekir.Gelelim Kayseri macındaki dizilişe;

Kamenar

Uğur - Rada (Ivanovs) - Navratil - Ziya

Keita (Rada)

K.Grosicki - Kadir - Cihan(M.Nas) - Erman

Eneramo

4-1-4-1 dizilişinde kontrollü oynamamız gerekir.Rada'nın Cihan'ın yerine de oynaması da olabilir.
İbrahim58070 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda İbrahim58070'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2011, 10:00   #140
erdaleren58
Acemi Yiğido

erdaleren58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erdaleren58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

beni korkutan konyaydi oda ligi birakmis gibi lig tv de yilmaz vurali dinledigime göre oyuncularda memun deyil buca ise bu lige tutunamaz kasimpasa in durumuda cok zor burada yaziyorum BIZ LIGI ANTALANIN ÜZERINDE BITIRECEGIZ cok samimi söylüyorum ikinci yari biz 4puan aldik antalya 1puan buca ise k.pasayi ve konyayi yendi arkadaslar biz kasimpasayi bucayi konyayi kesin yeneriz rahat olun riza hoca bu takim icin bir sanstir iyi düsünün riza hoca olmasayidi bu tiransferler yapilmazdi ikinci yari en iyi top oynayan takim sivastir antep maci bir yol kazasi olur böyle seyler riza hoca kakimi kompile yapmadi ikinci yari bundan daha cok tiransfer yapmak risklidir konya gercegi ortada rahat olun biz ligi ANTALYANIN ÜZERINDE BITIRECEZ:bunuda unutmayin.
erdaleren58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
allahtan, değerlendirelim, maçı