Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
sivasspor'da ciddi bir yönetim sorunu var. artık bunu konuşmanın zamanı geldi.
bir sürü hoca geldi gitti, hep hocalar mı kötü?
bir sürü futbolcu geldi gitti, hep futbolcular mı kötü?
bir tek futboldan anlayan mecnun başkan'la bu işler daha nasıl yürür? kulüp içerisinde birsürü fırıldak dönüyor, ancak taraftarın ya hiç haberi olmuyor, ya geç haberi oluyor.
hani ramoviç sakat olduğu için gönderilmişti? niye bu yalanlar, ne için???
|
Aman kardeş yönetime sesini yükseltme yoksa bir iki tane
!!!gerçek!!! Sivassporlu çıkar senin benim gibi hainleri "yönetimi yıpratmak için birilerinin tuttuğunu" iddia edecek kadar aşağılık suçlamalarda bulunur.
Aylardır söyleye söyleye milletle tartışa tartışa yoruldum. Bu yönetim (BAŞKANI AYRI TUTUYORUM) hain, beceriksiz, zoraki oluşturulmuş bir yönetimden ne bekleyeceksin ki zaten.
Bu bir yöneticimizden duyduğum bir cümle ki kendisi benim arkadaşım olur "Ben Sivassporu nereden bilecektim. Gel yönetime gir dediler ben de işime faydası olur tanınırız diye girdim"
Şu da babamın arkadaşı olan yöneticinin acziyeti bu yöneticimizin (kendisi de Sivasta tanınan ve sevilen bir insandır) "Para diyorlar veriyoruz hoca diyorlar değiştiriyoruz daha ne yapacaz bu .bn.lere bilmiyorum ki"
Ben futbolculara kızmam kendileri için Sivasspor olmaz da abudikgubudikspor olur oynar parasını alır paşa paşa geçinir. Ben gaflet dalalet ve de İHANET içindeki yöneticilerimize çok kızıyorum.
Maçı da değerlendirelim.
Takım çok istekli iyi niyetli ama kapasiteleri bu kadar diye düşünüyorum. Moral motivasyon da olmayınca dibe vuruyorlar. Şunu da unutmamak lazım ki karşımızdaki Gaziantepspor bence şu an ligin en kaliteli ve en organize takımı. Adamların takımı kurulmuş saat gibi tıkır tıkır işliyor. Aynı senaryoyu hemen her takıma uyguluyorlar ama hiç bir takım da Antebin bu oyununu bozamıyor.
Ümidim var benim düşmeyeceğiz inşallah ligden. Yeter ki iç saha maçlarımızı kazanalım