Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın ardından
Alt 24.04.2011, 15:49   #41
sefa58
Yeni Yiğido

sefa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sefa58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçın ardından

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bu sefer sevgili rıza hocamızı eleştireceğim. lütfen kusura bakmasın. Mehmet Yıldızla oyuna başlamak en büyük hataydı. bizim puan yada puanlara ihtiyacımız vardı. önce bir puan olursa üç puan olmalıydı. tek forvet çıkıp orta sahayı kuvvetlendirmek mendoza ile oyuna başlamak en doğrusuydu. kadro açıklandığında ben mağlubiyet olacağını yanımdakilere açıkladım. oyuna girmesi gerekenleri söyledim ancak rıza hocam bir hata daha yaptı üç forvet oynadı. emenike gibi bir golcünün oynadığı bir takıma karşı serbest oynamanız her an golü kalenizde görebileceğinizi düşünmenizi gerektirirdi. belki herşey bitmedi ama daha rahat olurduk. korkumuz kalmazdı. kasamıza para girerdi. çok kötü oynayan bir takıma yenildik hemde ondan kötü oynayarak. bakınız kasımpaşa maçıyla düşüş başladı dikkatli olalım başımız ağrımasın. böyle giderse hiç iyi olmaz. rıza hocam oyunu okumakta çok zorlanıyor. geç kararlar veriyor yanlış kararlar veriyor. seneye de böyle davranırsa işimiz bu senekinden farklı olmaz. herkese saygılarımı sunuyorum.
hiko58 e kadar okudum ama iyiki bu yorumu gördüüm yoksa üzülecektim. aynı şeyleri düşünüyorum. mehmet ortasahası güclü takımlara karşı oynarken kesinlikle oynatmamalıyız. ne zamabn mehmet var 10 kişi ye düşüyoruz. kesinlikle ortasahayı güçlendirmeliydük BU BÜYÜK HATAYDI. AMA EMENİKE RIZA HOCAYA HATASINI DÜZELTTİRDİ. MECBUREN MEHMET ÇIKKARMAK ZORUNDA KALDI. YOKSA 3. GOL GELİYORDU. HOCAM LÜTFEN DİKKAT. BİZ ORTA SAHASI KUVVETLİ BİR TAKIM OLMALIYIZ. GOL ATARSAK ATARIZ. AMA ÖBÜR TÜRLÜ KESİN BERABERLİK ALIRDIK. LÜTFEN BU HATAYI BİR DAHA GÖRMEK İSTEMİYORUM. BIRAK ŞU GOL ATMA SEVDASINI.
sefa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sefa58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.04.2011, 16:53   #42
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
eskibektaşlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buca Fener maçının biletleri 30-60 ve 90 TL bunu 50 bin kişi izlerse Buca nın kasası bayram yapar..
Bnce bizde kalan maclari inonu veya kadikoyde oynayalim..Bilet fiyatlari 15-25-35 orasi koyarsak 30.000 kişiye oynariz en az..Bari bilet geliri olsunda seneye transfere para bulmak zor olmasin...
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 18:19   #43
threestar58
Yiğido

threestar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick

icerdeki kalan uc maci alacagmizin bir garantisi yok bu hafta,ki oynanan oyuna bakilirsa son kalan dort mactan puanlar bekliyorum biz kasimpasa,konya ve bucadan daha iyi bir takim oldugumuzu iddaa ediyorsak bu kalan dort mactan puan almaliyiz umarim bu aksam,ki fener buca,yi farkli yener ve yarinki besiktas konya,yi yener
threestar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 21:10   #44
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI

Beyler lig daha bitmedi görünüse aldanmayin atamatiksel olarak Sivasspor dahaca kurtulmus degil sadece avantaji Bucasporo oranla daha yuksek her nekadar iki macini evinde de oynasa her an bir hüsrana ugrama ihtimalimiz azda olsa var,Kasimpasamacini unutmayin kesin aliriz diye bakilan mac sonanda kurtarildi,enaz 4 puan daha almamiz lagim 36 puanli takimlar düsmez ancak avantajlari önemli,37 kesin kurtarir,buda su demektir son maca kadar kesin ve kes enaz 4 puan daha toplamamiz lazin,dost aci söyler,elestirileri kulak ardi etmeyin,hollanda'dan selemlar
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2011, 01:44   #45
threestar58
Yiğido

Tecrübe Puanı: 593 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick

evet, matamatiksel olarak lig bitmis degil garantilemek icin ligi 37 puanla bitirmeliyiz en az bir galibiyet iki beraberlik yetiyor tabikii iki galibiyet daha saglam olur
Alt 25.04.2011, 01:52   #46
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Ugur kavuk kardes seni geldiginden beri begenmedim satilan oyuncular musa aydin veya dagasan nin kalitesi en az 5 kat fazla
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2011, 05:46   #47
threestar58
Yiğido

artik, hayirlisiyla su ligi iyi bitirelim sampiyonluga oynadigimiz yil,a benzeyecek bana ozamanki besiktas,i hatirlatiyor sanki bucaspor,la heran yer degistirecekmis gibi geliyor bucaspor haftaya antalyaspor,a karsi oynuyor antalya galiba rahat oynayacak kume dusme durumu kalmadi en onemlisi sivas iler,ki haftalarda nasil oynayacak? genclerbirligi ve konyaspor,dan kesin uc puan almaliyiz ve dikkat diyorum
Alt 25.04.2011, 08:53   #48
itaydas
Acemi Yiğido

itaydas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 itaydas isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bu sefer sevgili rıza hocamızı eleştireceğim. lütfen kusura bakmasın. Mehmet Yıldızla oyuna başlamak en büyük hataydı. bizim puan yada puanlara ihtiyacımız vardı. önce bir puan olursa üç puan olmalıydı. tek forvet çıkıp orta sahayı kuvvetlendirmek mendoza ile oyuna başlamak en doğrusuydu. kadro açıklandığında ben mağlubiyet olacağını yanımdakilere açıkladım. oyuna girmesi gerekenleri söyledim ancak rıza hocam bir hata daha yaptı üç forvet oynadı. emenike gibi bir golcünün oynadığı bir takıma karşı serbest oynamanız her an golü kalenizde görebileceğinizi düşünmenizi gerektirirdi. belki herşey bitmedi ama daha rahat olurduk. korkumuz kalmazdı. kasamıza para girerdi. çok kötü oynayan bir takıma yenildik hemde ondan kötü oynayarak. bakınız kasımpaşa maçıyla düşüş başladı dikkatli olalım başımız ağrımasın. böyle giderse hiç iyi olmaz. rıza hocam oyunu okumakta çok zorlanıyor. geç kararlar veriyor yanlış kararlar veriyor. seneye de böyle davranırsa işimiz bu senekinden farklı olmaz. herkese saygılarımı sunuyorum.

Ben de Hikmet Hoca'ma katılıyorum ve birlikte izlediğimiz maçlarda kesinlikle dediği olmuştur. Bizim mağlup olmaz lüksümüz yoktur. alnımızn akı ile ligi bitirmek zorundayız. geçen hafta ve bu hafta kaybettiğimiz 6 puan altın değerinde idi. aman ha aman dikkatli olun. Bu ligde oynamak için bunca yıl bekledikten sonra, sonu hüsran olmasın. Mecnun Başkanım ve Yönetim Kurulundaki üyelere çok teşekkür ediyorum. Biliyorum ki Başkanımın gücüyle biz buradayız.
itaydas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda itaydas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2011, 09:07   #49
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Rıza hocam futbolcularımız gerçekten oynayamadılar ama bunun sebebi biliyorsunuz ikinci yarının başlangıcından beri düşme potasında olmamız ve bunun verdiği sıkıntıdan dolayı futbolcularımız çok yıprandı bakın lige böyle yıpranan takım yok alttakiler zaten düşmeleri neredeyse garanti son çırpınışları ma bizim her zaman iyi oynamamız gerekiyor bu yüzden çok büyük baskı altında kaldılar buda karabük maçında aleyhimize işledi umarım haftaya gençler maçında tekrar düzeliriz.
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2011, 10:14   #50
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Allah'tan Buca yenildi.. yoksa kabus yine başlayacaktı..
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın