Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: AÇIKLAMA
Alt 03.05.2011, 09:30   #61
mesut şahin
Yeni Yiğido

11 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mesut şahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: AÇIKLAMA

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen demek istiyorsun,provoktörlük senin işin galiba,benim aklıma hiç böylebir şey gelmedi. ama sen hemen nasıl olduysa damgayı vurdun,zaten ne geliyorsa başımıza senin gibilerden geliyor. Bu faruk taşseteni ilk defa birinin savunduğunu gördüm. gruplara sor bakalım bu şahıs yiğidoyara neler yapıyor. <bunun yüzünden maça gelmeyenler var,biraz bilinçli ol insanlrı tanımadandamga vurma
konuyla alakası olmadan faruk taşseteni buraya taşıyorsun sonrada ben provakatör diilim diyorsun. bak bilader kişisel bazı sorunların olabilir ama bunu burada değil kendisiyle hallet.veya bir konu aç faruk taşseten ilgili düşüncelerini oraya yaz.burada yönetimin adı geçmezken sen kafana göre yönetimide olaya dahil edersen bu provakatörlüktür.. yener e adını soyadını mesaj at yüz yüze konuşalım...
mesut şahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mesut şahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.05.2011, 11:05   #62
sivasdergi
Yiğido

107 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 sivasdergi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu konudaki şu yoruma da ölüyorum doğrusu : Kaç deplasmana geldin

Sivassporluluğu kaç deplasmana gelmekle ölçüyorlar anlamadım. Kaldıki kimin Sivasspor'a ne kadar katkı sağladığını kimse bilemez. Deplasmana gidince takımın tek sahibi mi olunuyor ?
sivasdergi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.05.2011, 12:01   #63
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1477 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Maksadınızı ve amacınızı aşmadan lütfen yorumlarınızı kırıcılıkdan uzak ve adab-ı muaşeret kurallarında yaparsanız eminimki doğruyu bulacaksınız. Sizlerden rica ediyorum. Lütfen itidal beyler LÜTFEN...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.05.2011, 14:45   #64
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sivasdergi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu konudaki şu yoruma da ölüyorum doğrusu : Kaç deplasmana geldin

Sivassporluluğu kaç deplasmana gelmekle ölçüyorlar anlamadım. Kaldıki kimin Sivasspor'a ne kadar katkı sağladığını kimse bilemez. Deplasmana gidince takımın tek sahibi mi olunuyor ?
adam kavgada taraftar deplasmanda belli olur derler ama biz deplasmandanda geçtik kendi sahamızda desteği göremiyoruz burada gruplara laf etmeyi bırakın eğer zarar veren grup varsa yönetim gerekeni yapar zaten sadece gelip belli bir miktar para verip tribünde çekirdek yiyip ... hakem diye bağırarak taraftarlık olmaz deplasmana gidildi diyede takımın sahibi olunmaz ama senden çok hak sahibidir yapılan yanlışlarda cezasız kalmaz unutmayın
Alt 03.05.2011, 16:26   #65
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1192 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Çok tuhaf sözler okudum bu başlıkta..
Kaç deplasmana geldin?
Adam kavgada,taraftar deplasmanda vb...Gerçekten tuhaf..
İnsanlar meslekleri icabı ya da aile sebeplerinden dolayı deplasmana gidemeyebilir,o kadar boş vakti olmayabilir..Ama içerdeki her maça gelip,kombinesini,formasını alıp takımına destek veriyorsa bu da hakiki Sivasspor'ludur..Ya da -35'te maça gelip sağlığını hiçe sayan insanlara Sivasspor'u sevmiyor diyebilir misiniz?İnsanların Sivas sevgisini ölçemezsiniz..Ortada yapılan bir yanlış var...Koltuk kırmak dünyanın her yerinde yanlıştır,cezayı gerektirir...Bizim stadımızda bu çok olmuyor..HAdi dedik bir defa öfkelerine yenilip kırdılar,bir özür işi sonlandırabilirken,çıkmış insanalrın Sivas sevgisini ölçüyorsunuz,tehdit ediyorusunz..Gerçekten tuhaf!
Alt 03.05.2011, 16:56   #66
rivaldo58
Yiğido

rivaldo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

192 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 rivaldo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayırlısı olsun..............
rivaldo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda rivaldo58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.05.2011, 17:33   #67
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok tuhaf sözler okudum bu başlıkta..
Kaç deplasmana geldin?
Adam kavgada,taraftar deplasmanda vb...Gerçekten tuhaf..
İnsanlar meslekleri icabı ya da aile sebeplerinden dolayı deplasmana gidemeyebilir,o kadar boş vakti olmayabilir..Ama içerdeki her maça gelip,kombinesini,formasını alıp takımına destek veriyorsa bu da hakiki Sivasspor'ludur..Ya da -35'te maça gelip sağlığını hiçe sayan insanlara Sivasspor'u sevmiyor diyebilir misiniz?İnsanların Sivas sevgisini ölçemezsiniz..Ortada yapılan bir yanlış var...Koltuk kırmak dünyanın her yerinde yanlıştır,cezayı gerektirir...Bizim stadımızda bu çok olmuyor..HAdi dedik bir defa öfkelerine yenilip kırdılar,bir özür işi sonlandırabilirken,çıkmış insanalrın Sivas sevgisini ölçüyorsunuz,tehdit ediyorusunz..Gerçekten tuhaf!
Noktası virgülüne kadar katılıyorum kardeşim. Kimse kimsenin Sivasspor sevgisini ölçemez.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda talha58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.05.2011, 17:56   #68
sivasdergi
Yiğido

107 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 sivasdergi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Adam kavgada taraftar deplasmanda belli olurmuş. Buyur burdan yak. Baştan sona kadar kimlerle burada yazıştığımızı gösteren bir cümle olmuş.

Kısacası bu küçük arkadaşlara şöyle bir açıklama yapıyım ;

Sizler belki yaşınız gereği hatırlamazsınız ama bizler Çarşamba, Bulancak, Hopa gibi deplasmanlara takımımız için gidip en zor zamanlarda takımımızı destekleyip geldikten sonra Sivasspor sadece bizim takımımız demezdik. Deplasmana gidenler olarak takımımızı bütün taraftarlarımız adına desteklerdik. Gelince de herkesle paylaşırdık. Deplasmana veya maça gitmedi diye kimsenin Sivassporluluğunu ölçmeye kalkışmazdık. Bilirdik ki onlar da en az bizim kadar Sivasspor sevdalılarıdır. Kısacası deplasmana gidip bunu defalarca başa kakmazdık.
sivasdergi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivasdergi'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.05.2011, 18:58   #69
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
adam kavgada taraftar deplasmanda belli olur derler ama biz deplasmandanda geçtik kendi sahamızda desteği göremiyoruz burada gruplara laf etmeyi bırakın eğer zarar veren grup varsa yönetim gerekeni yapar zaten sadece gelip belli bir miktar para verip tribünde çekirdek yiyip ... hakem diye bağırarak taraftarlık olmaz deplasmana gidildi diyede takımın sahibi olunmaz ama senden çok hak sahibidir yapılan yanlışlarda cezasız kalmaz unutmayın
ÖYLE BİR YAZMIŞSIN Kİ SANKİ YÖNETİM HER HAFTA BEDAVA BİLET DAĞITIYOR NEYİN CEZASINI VERECEK SÖYLER MİSİN BANA PARASI İLE ALDIĞIMIZ KOMBİNELERİ Mİ VERMEYECEK VERMEZLERSE CANLARI SAĞOLSUN BİLETİMİZİ ALIR ASLANLAR GİBİ GİRER ASLANLAR GİBİ DESTEĞE DEVAM EDERİZ YÖNETİM KOMBİNE VERMEDİ DİE TRİBÜNÜ MÜ BIRAKALIM..?AYRICA YAKIN ZAMANLARDA BUNA BENZER Bİ OLAYINDA ANTEP DEPLASMANINDA SİZİN BAŞINIZA GELDİĞİNİ UNUTMA..
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı YiğidoGençlik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.05.2011, 19:37   #70
ygdgnçlk
Acemi Yiğido

ygdgnçlk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 314 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 ygdgnçlk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

grubumuzun iyiliğini istemeyenler burda da iş başında..

Etiketler
aciklama