Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Kim kazanır
Sivasspor 145 43,28%
Fenerbahçe 129 38,51%
Berabere biter 61 18,21%
Katılımcı sayısı: 335. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
Alt 16.05.2011, 18:35   #161
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1324 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

Bizim için lig bucasporu deplasmanda yendiğimiz an sona erdi. Oyuncularımızın hepsi tatil için çanta hazırlayıp otel bakıyor bu durumda şampiyonluğa inanmış alex gibi de bir oyuncusu olan takıma direnmemiz çok zor.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.05.2011, 18:37   #162
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1213 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizim için lig bucasporu deplasmanda yendiğimiz an sona erdi. Oyuncularımızın hepsi tatil için çanta hazırlayıp otel bakıyor bu durumda şampiyonluğa inanmış alex gibi de bir oyuncusu olan takıma direnmemiz çok zor.
Daha da olmadı 3 penaltı çalar hakem,daha da olmadı 90+ 90 oynatır...
Alt 16.05.2011, 19:02   #163
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
furky.b Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1. ve 2. maddemi kopyalamissin ztn ne farki varki ? Cogunuyla katiliyorsun
Madem Sivasspor her maca cikmak icin oyniyordu neden konyasporla farkli kadro oynanildi.. sen gelde bunu kulahima anlat.
Lig bitmis, futbolcular yorgun durgun.. Bu saatten sonra onumuzdeki sezonu dusuniyorlar.

Git kendini kandir
Futbolcular yorgun durgun demişsin. Sivasspor bu maça as kadrosu ile çıkacak, kendisine laf getirmeyecek en hırslı oyununu oynayacaktır. Futbolcunun sezonun son düdüğü çalmadan yorulmaya hakkı yoktur.
Neden konyasporla farkli kadro oynanildi.. demişsin. Konya maçı olmasaydı, Abdurrahman,Murat,Alişan vs. yedekler ne zaman oynama şansı bulacaktı.
İstediğim kadar anlatayım, anlayabileceğin ancak senin kapasiten kadarıdır. Ha bir de FB sempatizanıysan o zaman hiç anlayamazsın işte. O yüzden çok yazmaya uzatmaya gerek yok.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2011, 19:29   #164
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Forumlardadanda belli. Herkez benim gibi düşüyor. Trabzonun şampiyon olmasını kimse istemiyor. Ama istemediğimiz gibi aman fener olsun diyende yok.
Alt 16.05.2011, 20:27   #165
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVAS-FB DOSTLUĞUNDAN BAHSEDEN arkadaşlarıma bişey soracam ,bu nasıl dostluk ben bilmiyorum,fb heryıl bize bedavadan oyuncumu veriyor,bizim bilmediğimiz paramı veriyor,takımı sivaslılargibi atatürk hava limanındamı karşılıyor,sivas sadece fb nin enrahat deplasmanı ,taşlamıyoruz onlar gibi sahada futbolculara dayak atmıyoruz,trübünde küfretmiyoruz,,okadar,maçın sonucundan çok sivasporun kazanacağı para önemli benim için biletleri 250 tlden aşağı satmamalıyız,tahmine gelince bu maçta daha istekli olan taraf fb olacaktır zaten gücüde ortada,sivas ligi bitirdi,ben rıza hocanın fbye büyük birders vereceğine inanıyorum alacağı bir intikam var, bundan iyi fırsatda olamaz milyonlarca fb yalakasının hüngür hüngür zırlaması en büyük arzumdur belki ts taraftarıda sevinecektir olsun ,ikiside sevmediğm takımlar,son haftalarda oynadığımız oyunu görünce kazanacağımıza dair beklentim yok,yalnız eğer iyi konsantre olursak ,berabere kalabilecek gücümüz var.fbde balla kazanıyor ts de balla kazanıyor .
aynı para zihniyetiyle hareket eden buca layık olduğu yere gitti.sivas kalesi para babalarına teslim edilmeyecek kadar onurlu şerefli bir kaledir...
büyüklük büyüklerle sevişerek elde edilen değil savaşarak elde edilen bir unvandır...
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2011, 20:56   #166
ibrahim58
Yiğido

ibrahim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 ibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

TRABZON ŞAMPİYON OLMASINDA KİM OLURSA OLSUN.BİZİ SAHANIN İÇİNDE SATIRLA KESMEK İSTEYEN TEK KLÜP TARAFTARI HAMSİ KAFALILAR.İNŞALLAH FENER ŞAMPİYON OLUR TSLER OLMASINDA.

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ SİVAS
09.12.2007
ibrahim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ibrahim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.05.2011, 21:50   #167
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

+++sonuc ne cok fener sever varmış içimizde diyorum +++arkdşlr birazda bu maçi nasıl kazanırız onu biraz tartışalım yani nasıl bir kadro oluşturalım fb karşısında
+++ 1..bu maçda m.yıldız ilk kez 11 de oynasın diyorum
macda iddamız olmadığından dolayı fenere atacagi gollerle büyük morel kazanacaktır
+++2..gökhan gönül ve alex bu ikiliye top oynatmamımız gerekir bunlara ziya ve cihan ı yonlendirirse hoca başarılı olurlar
+++3..berabere oynamalıyız yani ankaragücü gibi üzerlerine saldırmayalım acık vermeyelim defansda
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2011, 22:10   #168
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynı para zihniyetiyle hareket eden buca layık olduğu yere gitti.sivas kalesi para babalarına teslim edilmeyecek kadar onurlu şerefli bir kaledir...
büyüklük büyüklerle sevişerek elde edilen değil savaşarak elde edilen bir unvandır...
BUCA ZATEN MATEMATİKSEL OLARAK DÜŞMÜŞTÜ,BANK ASYADA İYİ TAKIM KURMAK İÇİN MADDİ AÇIDAN KASASINI DOLDURMAK ZORUNDAYDI AKILLI İŞYAPTI 2.5 TRİLYON KAZANDI AYRICA BENİM YAZIMDAN NE ANLADIN BEN ANLAMADIM ,35 B İN KİŞİLİK STAD İSTERİZ SEN ÇIKARSIN DOLDURAMIYOZ NE YAPACAKSINIZ 25 BİN NEYİNİZE YETMİYOR DERSİN GÖRDÜNMÜ NEDEN 35 BİN KİŞİLK STADI NEDEN İSTİYORUZ ,FIRSAT DOĞMUŞ SİVASSPORUM PARA KAZANSIN İYİ OYUNCULAR ALSIN DİYE BİLETLERİ 250 TLDEN AŞAĞIYA SATMAYALIM DEDİM KÖTÜMÜ DEDİM AZ BİLE DEDİM BEN YÖNETİMİN YERİNDE OLSAM MARATON 500TL MİSAFİR 250 TL SATARDIM .BUNDAN NEDEN GOCUNUYORSUNUZ ONU ANLAMADIM NEYANİ 5TLDEN 10 TLDEN BİLET ALIP CEKİRDEKMİ YESEYDİ MİLLET.YÖNETİM DEDİMİ YANLIŞ ANLAMIŞ SANKİ FBYE 50 TL SİVASA 250 TL YAPMIŞ SİVASLILARI DEĞİL FB LİLERİ YOLUN DEDİM.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.05.2011, 22:16   #169
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1213 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

İnternet ortamalrında Trabzonsporlu tuhaf mahlukatın Sivas'la alakalı yazdığı yorumları görünce ,insanoğlunun futbol için nasıl "esfele safilin(aşağılıkların aşağılı" derecesine düştüğüne şahit oluyorum...Ve diyorum ki biz inş Fener'e çelme takarız ama onlar da Karabük'te kazanamaz..O zaman tabiri caizse evlat acısı gibikoysun onlara..
Alt 16.05.2011, 22:25   #170
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
orada yazan yaşınız doğru ise sivas fenerbahçe dostlugunu aslında daha iyi bilmeniz gerekiyor. uzun yıllar önce fenerbahçe bu şehre çok defa dostluk maçına gelmiş ve o yıllar da sivassporun yeni kuruldugu yıllardan sonraki zamanlar.. bu gelişler şehre fenerbahçe sempatisini de bırakmış.. ailemin %99 u fenerli. Sivassporluluk kimliği yeni yeni oluşuyor. 1900 lü yıllarda kurulmuş fb gs bjk takımlarına şehirde sempati olması doğaldır. arada 60 senelik bir kültür farkı var. trabzon bu sıkıntıyı erken yıllarda kazandıgı şampiyonluklarla aşmış ancak bizim böyle bir durumumuz olmadıgı için istanbul takımlarına sempati doğaldır. önemli olan bundan sonraki nesillerin yavaş yavaş sivasspor kimliği edinmeleridir ki bu da sportif başarıyla direk ilgili..
ORADA YAZAN YAŞIM DOĞRU YAKINDA RESİMDE KOYACAM GÖRÜRSÜN ,BEN 1975 YILINDA SİVASSPOR 2.3.LİGDEYKEN BİLE SİVASSPORLUYDUM,HANGİ TAKIMI TUTUYORSUN DEDİLERMİ SİVASSPOR DİYORDUM MİLLET GIR GIR GEÇİYORDU,ANLIYACANIZ 1975 YILINDAN BERİ FUTBOLU TAKİP EDERİM TARİHTE FBDE SEMBOL OLMUŞ LEFTER SİVAS ANTRENÖRÜ OLMUŞ,HİLMİ KİREMİTÇİ HOCA OLMUŞ,TİMUÇİN ÇUĞ HOCA OLMUŞ,İSMAİL KARTAL HOCA OLMUŞ ŞAMPİYON ETMİŞ,3.LİĞDEYKEN FB SİVASLA DOSTLUK MAÇI YAPMIŞTIR,ENSON DAUM KOVDU DİYE CANI GÜRHANI VERMİŞ ,SERVETİ VERMİŞTİR,EĞER DOSTLUKTAN ANLADIĞIN BUYSA BİŞEYDEMEM,FB CAMİASI İSTANBULDAKİ TÜM MAÇLARDA 1000 1500 TARAFTARA ANA AVRAT KÜFRETMİŞ HALADA EDEN BİR CAMİADIR,HERKESİ KÜÇÜK GÖREN SIKIŞTIMMI HAKEM ODASI BASAN HAKEMİ ETKİLEYEN GÜNAHLARIN TAKIMIDIR,AİLENİN FB Lİ OLMASI BENİ İLGİLENDİRMİYOR, KİMSEYEDE FBLİŞİN DİYE HAKARET ETMEDİM.BUGÜN KÜ FB YALAKASI YAZARLARI OKUYUNCA DAHADA NEFRETİM ÇOĞALDI UMARIM BU HAFTA TÜM FBLİLER ÜZÜLÜR ŞAMPİYON OLAMAZ BU TS Yİ SEVDİĞİM ANLAMINA GELMESİN TEK AŞKIM SİVASTIR SİVASSPORDUR,BU 2 DEĞERİME YANLIŞ YAPAN HERKES ,HERKURUM ,DERNEK, PARTİ ,TAKIMLAR VE YALAKARI DOĞAL DÜŞMANIMDIR.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, sivassporfenerbahçe, tahmin, yorumları