kapalı spor salonu 4,000 kişi kapasiteli olacak diye haberler vardı. bence ajansın sallaması var burada. kafadan sıkmış olabilirler. zaten şuan ki kapalı spor salonu bin kişilik. yeni yapılacak olan 4,000 kişilik diye biliyorum. hatta bunu 5,000'e çıkartalım filan diye uğraşanlar vardı.
şüphesiz bu konuda en kesin bilgiyi tavarih kardeşimiz verecektir!
Söyledığınız gıbı seyırcı kapasıtesı 4000 kısılıkse ,bu haberde hata varsa yeterlı ama 1000 kısılıkse yetersız olacaktır.
Değerli kardeşlerim. Moralinizi bozup,hayllerinizi yıkmak istemem ama,bu haber TOKİ'nin daha önce ilan sayfasından alınmış bir haber
Kesin kaynaklardan öğrendiğime göre hala bizim stadın kapasitesi Başbakanın dediği gibi25-30 bin arası olacak muhtemelende 27 bin olacak.
Herkese selamlar
Değerli kardeşlerim. Moralinizi bozup,hayllerinizi yıkmak istemem ama,bu haber TOKİ'nin daha önce ilan sayfasından alınmış bir haber
Kesin kaynaklardan öğrendiğime göre hala bizim stadın kapasitesi Başbakanın dediği gibi25-30 bin arası olacak muhtemelende 27 bin olacak.
Herkese selamlar
Yok kardesim kusura bakma ben bu sefer inaniyorum ve negatif bir aciklama gelene kadarda inanacagim...