Alıntı:
yigidoss Nickli Üyeden Alıntı
Yakında adresimiz şöyle olacak Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Sokak Muhsin Yazıcıoğlu Apartmanı Muhsin Yazıcıoğlu blok. Kardeşim şimdi bana kızacak BBP li arkadaşlar biliyorum ama çok abartılmadı mı bu ya? Rahmetli başkanı en az BBP'li arkadaşlar kadar tanır görüşür ve severdim.
Size küçük bir anımı anlatayım. Bir gün derste Atatürkle ilgili bir konu anlatıyorum çocuklardan biri "Iyyyyyyy yine mi Atatürk" dedi. "Kızım neden öyle diyorsun? O olmasaydı belkide bugün ülkemiz olmayacaktı vs.vs.vs." dedim çocuk bana dedi ki "Öğretmenim tamam ama evden çıkıyorum Atatürk Cad. Atatürk Lisesi- Atatürk İÖO - Atatürk Üniversitesi - Atatürk Müzesi (saydı-saydı-saydı)" dinlerken bana bile gına geldi ve çocuğa hak vermeye başladım. Ve finalde çocuk şunu söyledi "Atatürk çok büyük bir insan olsa bile ben artık adını duymak istemiyorum" Yani insanlara bir şeyleri zorla empoze etmeye çalışırsanız amacınızın zıttına büyük bir antipatiyle karşılaşırsınız. Lütfen beni yanlış anlamayın
|
Yazdıklarına göre sen eğitimcisin. Bunu bir eğitimcinin yazmasına daha çok üzüldüm. Vah o körpe beyinlere,senin gibi ziyhniyet o çocuklara ne verebilir ki? Şu ipe sapa gelmez düşünceye bakın ya!
O zaman bıkkınık vermesin diye ananın,babanın oğlunun adını sık sık değiştir tamammı!!!
Sizin gibi zihniyetler rahmetliye hırsız diyemez,vatan haini diyemez,haram yedi diyemez,onun içinde işte böyle karnından konuşup güyya bir şeyler bulmaya çalışıyrosunuz. Kayseriller senin kadar zeki değil,Abdullah gül adını bire üniversite olmak üzere koymadıkları yer kalmadı,Ispartada Demirelsiz bir cadde sokok var mı?
Nankörlük,fesatlık çememekezlik yapmayın,lütfen saygılı olun,sesinizi kesin...