Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 'Sivasspor'a yapılan ayıp'
Alt 20.09.2011, 13:47   #11
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 934 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt
Standart Cevap: 'Sivasspor'a yapılan ayıp'

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hakemin hata yaptigina en cok Riza hoca ve Futbolcular sevinmistir.
Niye mi? Cünkü bütün elestiri oklari simdi hakeme yöneldi. Hoca ve Futbolcular yirtti.

Benim oynanan iki macla yorumum:

1. Karabük macinda 2 penalti verildi biri dogru karar biri cok agir karardi.
zaten yanlis verilen penalti disariya atildi dolayisi ile hakem maca etki yapmadi diyebiliriz.

2. Eskisehirspor macinda durum 2-0 a gelene kadar bir hata yoktu.
Ilk hata Eneramo'ya verilmeyen penalti ve kirmizi kart.
Yok 3. gol ofsatmis yok 4. gol penalti degilmis falan filan onlar kuru kalabalik cünkü ha 1-0 ha 4-0 sonucta 3 puan gitmis oluyor....

Benim nedense baslik acma imkanin yok (site yöneticilerine duyrulur)
Ben olsam sadece futbol konusulan bir baslik acardim bir de sadece hakem konusulan bir baslik. ikisi bir konuda olunca arap corbasina dönüyor is
bu ne biçim sözdür, Rıza hocayı sen daha tanımamışsın.
Alt 20.09.2011, 14:07   #12
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

Hakemin bi eskişehir forması giymediği kaldı maçta.hakkımızı yiyenlere hakkımız haram olsun.
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2011, 14:08   #13
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu ne biçim sözdür, Rıza hocayı sen daha tanımamışsın.
foruma bakiyorum, yerel gazetelere bakiyorum herkes hakemi konusmaktan macla ilgili nerede ise hic konusulmuyor.

Simdi sana bir soru soracagim.
2-0 dan sonra hakem hata yapmasaydi ve mac o skorla bitseydi herkes ne konusacakti?
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2011, 14:09   #14
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sahamızda ki ilk maçımıza çıkıyoruz. ve rakip kaleye ilk şutumuzu 50. dakikada atıyoruz. rakip kalede ciddi bir tehlike oluşturamadan maçı tamamlıyoruz.
skor 0-4...

ve hala hakem hatalarının arkasına sığınıyoruz...

gol attık da hakemmi vermedi,,

şu attık da hakemmi önümüze geçti.

rıza hoca taraftarı ve kendini kandırma...
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2011, 14:11   #15
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
foruma bakiyorum, yerel gazetelere bakiyorum herkes hakemi konusmaktan macla ilgili nerede ise hic konusulmuyor.

Simdi sana bir soru soracagim.
2-0 dan sonra hakem hata yapmasaydi ve mac o skorla bitseydi herkes ne konusacakti?
senın dediğin gibi olsaydı ben sana ne olacağını söylim

rıza hoca çıkıp ''hatalar yaptık basit goller yiyoruz diyecekti sonrada ankaragücü maçı içinde hedef galibiyet'' diyecekti.
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2011, 15:06   #16
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

fanatik bile riza hocanin hakli oldugu yonunde haber yaparken bizim milleti hakikaten anlamak mumkun degil oyun on dkikada bile degisebilir ama malesef hakem golge dusurdu bunu kabullenmek veya yoksaymak sadece bizim sivaslilarda olsa gerek mac doksan dakikadir ve bitmeden ne olacagi belli olmaz helede kendi evinde oynuyorsan millet tutturms bir riza hoca insanlar artik mac baslamadan bile riza hocaya yokleniyor destek yerine kostek oluyor surekli td degistirmeyi ne kadar cok sever olmusuz her maca yeni teknik adam koyalim ne dersiniz biraz olgun dusunun destek olun destek olmuyorsanizda biraz susun bu adam kadroyu kurduysa en iyisini o bilir oyuncular hakkinda hic bir bilginiz olmaz burdan car car konusurlar dun o kadar nr verdik mhk nin niye cikip aramadiniz bos nagara atmak kolay herseye muhalefet olmak cok kolay biraz objektif olalim destek olmuyorsakta susalim sukunetli olalim burda nagara atmak zaradan baska hicbir fayda etmez
Alt 20.09.2011, 15:40   #17
zeki58
Yeni Yiğido

zeki58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zeki58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hakem in bir hata yaptığını bende göremedim.
hakeme suç bulma hocam. sen oyuncularına futbol oyun kurallarını bı daha anlat. navratil e söyle rakibi tehlikeli yerlerde düşürmesin.

kaleciye de söyle öyle her topa atlamasın sazan gibi. yoksa mehmet yıldız gelır 2 - 3 tane atar .

hakemın hatalarına bakma sen bu takıma ne verdın bır onu düşün şapkanı önüne koyda. ne bi sistem ne de bir oyun planı var . dağa taşa rasgele top oynayan halı saha takımına çevirdin takımı.. rıza hoca.
arkadaş senin galiba sivasspor la alakan yok veya sivas düşmanısında görevini icra etmek için burada bulunuyorsun hakemin yanlışlarını görmemek için kör olmak lazım.ama bizim sivassın kendi adamı böyle derse düşmana hiç gerek yok böyle şeyleri gördüğümde lanet edesim geliyor.ben istanbuldayaşıyorum kendi çevremde bir çok sivaslı var adamların bana dediği sivasspor sana ekmek mi veriyor.bunlar sivaslı olsa ne olacak.bu aşk anlatmakla anlaşılmaz yaşamak gerek
zeki58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2011, 15:43   #18
zeki58
Yeni Yiğido

zeki58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zeki58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sahamızda ki ilk maçımıza çıkıyoruz. ve rakip kaleye ilk şutumuzu 50. dakikada atıyoruz. rakip kalede ciddi bir tehlike oluşturamadan maçı tamamlıyoruz.
skor 0-4...

ve hala hakem hatalarının arkasına sığınıyoruz...

gol attık da hakemmi vermedi,,

şu attık da hakemmi önümüze geçti.

rıza hoca taraftarı ve kendini kandırma...
arkadaş biz şampiyonluğa giderken atılan golümüzde verilmedi unuttunuz bunları herhelde
zeki58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda zeki58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2011, 15:46   #19
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Sivasspora hakem hataları ile cidden ayıp edildi hatta ayıpdan öte resmen infazı gerçekleştirildi, maç boyunca.Şimdi ne olacak, TFF ya da MHK bu maçları izliyor mu?sanmam, onların izleyeceği maçlar belli.Anadolu da feryat olsa onların umurunda olmaz.Bu hakem hataları Sivasa değilde üç büyük ya da TS ye yapılsa sanırım kıyametler kopmuştu, tüm kesimden çığırtkanlık yapanlar artmıştı.ama iş bize gelince herkes suspus oluyor.E.şehir maçında iyi oynamadık doğru ama iyi oynamadık diye hakem de aleyhimize kararlar verecek diye bir kanun mu var?Herşeye rağmen biz oyuna dönelim.Teknik heyetin ve futbolcuların bu maçtan çok iyi dersler çıkaracağını düşünüyorum.Umarım erken dönemde böyle bir uyarı bize önümüze sağlam basmamıza vesile olur, maçlara daha temkinli ve istekli hazırlanır ve galibiyetlere başlarız.Ben iddia ediyorum ki A.gücü maçını alacağız.Geçen seonu hatırlarsak sezonun ilk maçında GS yendikten sonra herkes bu takımın şampiyonluğa oynayacağını dile getirdi, ama sonraki haftalarda yakalana mağlubiyet serisi ile düşme telaşı ile T değişti, bu snee ise tam tersi olacak.ilk 10 haftada 12 puanlık bir seri bize yetecektir bu olusmuzluklardan kurtulmak için.Allahtan umut kesilmez...
Alt 20.09.2011, 15:54   #20
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Egri oturup dogru konusalim

# Hakem bence sadece bir hata yapti ama o hata büyük hata idi. Eneramo'ya verilmeyen penalti ve rakibe gösterilmeyen kirmizi kart.

# Hayrettine gösterilen kirmizi dogru idi, maci canli izleyenler Hayrettinin heran kirmizi görecegini zaten hissediyordu.

# 3. goldeki ofsayt. Televizyondan cizgi cizilip görüntü durdurulunca ufakta ofsayt oldugu görünüyor ama macin canli akisinda bu ofsayt niye kacti diye hakeme yüklenilemez

# Eskisehir'e verilen penalti. Bu penaltiyi hic tartismam bile cünkü macin kaderi ile hic ilgisi yok. Hakem o penaltiyi verse ne yazar vermese ne yazar zaten Eskisehir gol atmak icin oynamiyordu bile maci rolantiya almisti.

# Borjan'a verilen kirmizi kural acisindan dogru AMA iyi bir hakem 3-0 geride olan bir takimin kalecisinin bu tavrini görmezden gelir

# Riza hoca'nin tribüne gönderilmesi kural acisindan dogru AMA iyi bir hakem o protestolarida görmezden gelirdi.

# 6 dakikalik uzatma, kural acisindan dogru AMA iyi bir hakem o maci 90. dakikada hic uzamadan bitirirdi.

#
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ayıp, ivasspora, yapılan