Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 20.11.2011, 14:31   #21
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

eniyisi eneramo ve kıvançtı mehmet nası neden oynatıyor anlamıyorum Rıza hocanın güzel oynadık ama gol atamadık
Alt 20.11.2011, 14:35   #22
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
SİVASSPOR ilk 10 dak baskı kurdu ben bu maçı rahat kazanırız dedim sonra gençler dengeyi kurdu sivasspor karambolden golü buldu groseçkiyle ermanla müsait pozisyonlaR kaçtı kopartabilirdik 2.yarı gençlerin baskı kuracağını tahmin ediyordum öylede oldu gol geliyorum dedi borcan mutlak golü önledi yediğimiz gol amatör ligde yenmez 2 kişilik atakta gol yedik gennçlerin hocası yerinde değişiklikler yaptı tıpkı bjk maçındaki gibi maçı kurtardı maçın hakkı beraberlikti galipte olabilirdik mağlupda sivasspor sanki yorgun çıkmış gibi fb maçındaki hırs istek yardımlaşma hiç yoktu oyuncularımız hep düz oynayan adamlar iki takım arasındaki kondisyon farkı 2.yarıda çok belli oldu onlar yorulmadı
Maçın en iyisi kimdi : ?
kıvanç murat akça iyi oynadı eneramo çok çalıştıda etkisiz kaldı
Maçın en kötüsü kimdi : ?
attığı gol hariç pedriel .erman groseçki oyuna ağırlık koyamadılar beğenmedim hele erman hiç yoktu piyasada yaw arkadaş hiçmi şut çekmediniz idmanda penaltı noktasından bomboş kaleye kaleciye pas veriyon
Maçta göze çarpanlar : ?
tribünler anlamadım şekilde bomboştu sayılır koca sivasda 4 bin kişiyemi oynanır bank asyada 20 30 bin kişi seyirciye oynanıyor maçlar sivasspor fb maçındaki gibi oynasa rahat kazanırdık milli aralar nedense bizi frenliyor maalesef
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
hakem ilkyarıda murata haklı uğura haksız kart gösterdi murata 2. sarıdan kırmızıda verebilirdi orda şans yardım etti rakip oyuncular inanılmaz sert oynadılar eneramonun bariz şekilde düşürüldüğü pozisyon penaltıydı bundan daha ucuz pozisyonlar aleyhimize verilmişti maça etkisi oldu
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ?RIZA hocanın belli bi şablonu var bunu bozmuyor aslında elimizde gerçekten çok kaliteli oyuncular var bunları sırayla değerlendirmek lazım 1-0 galipken çok yaslandık geriye aslında bunu görmesi lazımdı rakip hocanın değişikliklerine geç cevap veremedi orta saha resmen çöktü ziyanın bölge otoban oldu önüne adam koymadı rasmüssenle başlayıp son 15 20 dak surez girebilirdi adam paslanmış sanki cihanları unutmuş rada keita kerim sandro piyasada yok orta sahada 3 pas yapamıyoruz mademki 1-0 üstüne yatacaksın ortasahayı kanatları kapatmalıydı sağlık olsun artık karşımızda kendi sahasında bjk yi 2-0dan 4-2 ye maç kazanmış takım var onlarında hakkını teslim etmek lazım 1 puanı haketttiler
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.11.2011, 14:38   #23
yorumcuyuz
Yiğido

yorumcuyuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 yorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISI

1-0 üstüne yatarsan olacağı bu..!

єη мυтℓυ ѕєνgιℓєя ѕєηℓєумιѕ мєgєя ,

ѕαмριуση σℓмα∂αη öℓüяѕєм єgєя ,

кєƒєηιм вєуαzℓα кıямızı σℓѕυη...!
yorumcuyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yorumcuyuz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.11.2011, 14:48   #24
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Maçta göze çarpanlar :tribunlerin bos olması

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :iyi degildik,

Maçın en iyisi kimdi :Kıvanc

Maçın en kötüsü kimdi :pedriel

Maçta göze çarpanlar :pedrielin sag acık oynaması.eneremonun yanlız kalması

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :hakem iyi idi

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz:erman orta sahada etkisizdi.pedriel gol haricinde yoktu.degiştirmekte cok gec kaldı
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2011, 14:55   #25
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***bir puan cok iyi g.birliği her zaman güzel futbol oynayan liğin en iyi takımlarında biri dir
***hakem kartları cok erken gösterdi bize onun icin defansda ileri cıkamadık yani risk almadı
***grosıcki cok bencil oynuyor .ortaları iyi yapamadı. yada orta yapmayı bilmiyor .resmen bir kazma
***rıza hoca ortasag oyunda düştü hoca filim gibi seyretti .rakip hoca cin gibiydi gerekeni yaptı bir puaanı kaptı tebrik ediyorum.
*** haftaya iyi bir hakem düşerse macımıza gs rahat geceriz derimmmm
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2011, 14:57   #26
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

maçın hakkı beraberlikti 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz hatamız havadan oynamaya başladık mı top rakipte kalıyor yerden ne zaman oynasak tehlikeli oluyoruz rıza hocaya sorum şu kerim zengini biz niçin aldık ne zaman oynuyacak uğurun yerine bun taraftara açıkla artık?
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2011, 15:21   #27
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Ben öncellikle ilk yarida oynanan futboldan gayet memnundum fakat ikinci yariya gelince Sivasspor oyundan cok düstü.
Ve bence bu takimda pedriel ve rassmusenin yeri olmadigini düsünüyorum tamam pedriel ilk golü atti ama sansti bu ve rassmusene gelince diyorumki kendi kendime bu oyuncu iyi olsa celtic neden versinki bize.
Riza hocayi hic begenmiyorum degisiklikte cok gec kaldi mesela faty ne güne duruyor orda anlamadim belkide faty girseydi gol yemezdik ama bu skor cok kötü oldu büyük ihtimal önümüzdeki 2 hatayi kaybedecez ama Allah büyük bakalim ne olacak
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2011, 15:32   #28
serkankeskin
Acemi Yiğido

31 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 serkankeskin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

benim anladığım milli maç araları bize yaramıyor.kayseri maçıda buna örnek.bundan sonraki maçlarda performansımız yükselir inşallah.
serkankeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2011, 15:45   #29
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Verilen aradan dolayı oyunda düşüklük olacağından korkuyordum öyle de oldu.Maçın iyileri Kadir,Kıvanç,Erman,Murat Akça,Ziya idi..Maçın kötüleri ise Pedriel ve Navratil idi.Pedriel,artık süper lig oyuncusu sayılmaz.Şans yanında olduğu için gol atabiliyor,Rasmusseni eleştirmiyorum çünkü pedriel kadar yer alamıyor ve anlaşabileceği oyuncuları tahmin edemiyor.Ayağa paslarda takımın daha dikkatli olması gerekiyor maçtan önce Fuat Çapanın Sivasspor,uzun paslarla hareket eden bir takım ifadesinde olduğu gibi ileriki maçlarda dikkatli olunması gerekiyor buna göre..Hakeme gelince ise berbattı.İlk dakikalarda sarı kart çıkarmaya başlayan bir hakeme karşı çocukların temkinli oynamak istemesi normal..Önümüzdeki maçlar daha önemli..
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gülkız'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.11.2011, 16:01   #30
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Takım uyudu,taraftar uyudu.Herkes maç bitsede gitsek havasındaydı.Verilen arada futbolcular yatmış çalışmamışlar.

İlk yarı Eneramo,Grosicki,Erman ve Kıvanç'ın isteğiyle biraz kıpırdadık.İkinci yarı Eneramonun bitip sahada eriyip kaybolmasından sonra Gençlerbirliği kontrolü eline aldı..

Rakibin en göze çarpan özellikleri çok iyi kondüsyona sahip olmak ve çok iyi atağa çıkmaktı.Dikkat ettim adamlar hiç boşa top atmıyorlar gelişi güzel vurmuyorlar.Gözü kapalı bile atsalar illaki kendi adamlarına gidiyor.

Tabi bizim oyuncuların koşmaya dermanları olmadığı için hem başabaş mücadele edemediler hemde atağa çıkmalarını engelleyemediler..

Deplasman özürlü bir takım olduğumuzu göz önünde bulurdurursak evimizde kaybettiğimiz puanların değeri bizim için 2 kat daha artıyor.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı