Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sen-Siz 4 Eylül Olmaz...
Alt 17.01.2012, 23:04   #31
ekrem5810
Yeni Yiğido

ekrem5810 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ekrem5810 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sen-Siz 4 Eylül Olmaz...

STADIMIZ NEDEN BOŞALDI...SIVASSPORU FENERBAHÇENİN ARKA BAHÇESİ YAPAN FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLERİMİZ YÜZÜNDEN... MAFYA İLİŞKİLERİ YÜZÜNDEN... SIVASSPORDA KİMİN NEYE VE NEREYE HİZMET ETTİĞİNİN BİLİNMEMESİ YÜZÜNDEN SEYİRCİ STADDAN KAÇMIŞTIR ...BU GÜN SAVCILIK İDDEANAMESİNİN SIVASSPORU İLGİLENDİREN KISIMLARINI BİR DAHA OKUDUM BİLMİYORUM O İDDEANAMEYİ KAÇIMIZ OKUDUK OLAN ŞEYLERİ İLKOKUL ÇOCUĞU BİLE ANLAR KİMSE SIVASA SIVASSPOR SEYİRCİSİNE BİRŞEY SÖYLEMESİN SIVASSPOR TAKIMI ADETA SIVASA SIVASLIYA YABANCI BİR İSTANBUL TAKIMI GİBİ OLMUŞ...SIVASSPOR FENERBAHÇE MAÇINDA YILLAR ÖNCE SIVAS KAYSERİ MAÇINDA ÖLENLERİN KEMİKLERİ SIZLAMIŞTIR TAKMI SATANLAR YÜZÜNDEN MİLLET STADDAN KAÇMIŞTIR...BİZ SIVASLILAR OLARAK NE ZAMANDAN BERİ BENLİĞİMİZİ PARAYLA PULLA DEĞİŞİR OLDUK RAKİP TAKIMIN PARASI NE ZAMANDAN BERİ SIVASI VE SIVASSPORU SATIN ALIR OLDU TİCARETMİŞ BIRAKIN BUNLARI SIVAS VE SIVASSPOR FB NİN BİR MAÇTA VERECEĞİ KAZANDIRACAĞI PARAYLA YAŞAYACAKSA O ŞEHİR BATSIN BUNDAN İYİ...
ekrem5810 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2012, 23:13   #32
ekrem5810
Yeni Yiğido

ekrem5810 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ekrem5810 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BİR KONU DAHA VAR YILLAR ÖNCE HEPİMİZ 3 BÜYÜTÜLMÜŞ İSTANBUL TKIMLARINA ŞARTLANDIRILDIK BIRAKALIM BU ŞARTLANDIRILMIŞLIĞI KENDİ MEMLEKETİMİZİN TAKIMINA SAHİP ÇIKALIM BİRİLERİNİN ARKA BAHÇESİ YAPMAYALIM SIVASLI SIVASSPORLUDUR...TRABZONLUNUN TRABZONSPORLU OLDUĞU GİBİ...
ekrem5810 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2012, 23:50   #33
kursad1981
Yiğido

118 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 kursad1981 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ben turkıye nın cesıtlı ıllerınde bıcık stadyumda sivassporun maclarını ızledim stadımızın bence bu stadların bıcogundan eksıgı yok fazlası var ha suda olsa iyi olur dıyecegım bı ıkı sey var ısıtma sıstemı olsa ınsana yakısır bı temızlık yapılsa stadyumda bence seyırcı sayusunda bı oynama olur bıde tvnın her macı canlı vermesı taraftarların stada gelmesını engellıyor
kursad1981 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2012, 00:43   #34
samsa58
Yiğido

samsa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 samsa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ben daha kötü stad şartlarında o stadın daha çok dolduğunu gördükten sonra bunların bahane olacağına inanmıyorum. bence gerçek bahanelerini söylesinler. sivasspor artık zirve yarışına bulunmuyor bizde gönlümüzdeki esas takımlarımıza döndük desinler o kadarcık delikanlı olsunlar bari.
Alt 18.01.2012, 00:54   #35
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

unutulan en buyuk sebep bence gecen seneki fenerbahce macında rakıp takıma ayrılan kontentandır.......
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bassguitar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.01.2012, 07:22   #36
nightmare58
Tecrübeli Yiğido

nightmare58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

251 Mesajına 468 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 nightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOKnightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Acı bir gerçek ama neredeyse şehrin göbeğindeki stadyuma gelmeye mırın kırın eden hemşerilerimiz stadyum dışarıya taşınınca uğramaz bile... Yine de ,nşallah yanılan ben olurum...
nightmare58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2012, 07:38   #37
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok

Taraftar maça neden gelmez?

Sivasspor’un özllikle Sivas’daki hiçbir maçını kaçırmadığını iyi bildiğim bir kardeşimiz aradı ve sivasspor.com’da taraftarın maça niçin gelmediğini araştırmak için bir form açtıklarını söyledi ve bu konuyla ilgili benimde düşüncelerimi sordu. Konuyla ilgili açılan forma baktım ve gerçekten son derece ilginç ve büyük çoğunluğuna katıldığım tespitler göze çarptı. Ama katılmadığım görüşlerde az değil. Gelin isterseniz,taraftarın “ İşte bu nedenle maça gelmiyorlar” dediği konulara bakalım. Deniyorki “Girişte ve çıkışta yaşanan sıkıntılar,üst aramaları vs.” Arkadaşlar,bu arama vs. sadece Sivas’da mı oluyor? Bursa’da Fener stadında,İnönüde,Ordu’da,Adana ’da olmuyor mu? Ayrıca,eğer gerçekten Sivasspor seviliyorsa bu kadarcık fedakarlık yapmaya değmez mi?
Çay ve suyun çok pahalı olması deniyor. Doğru fiyatlar gerçekten dışarıya göre pahalı,ancak bu durum maça gelmemek için bahane değil ki!2 saatliğine içmezsin olur biter! Sırf bunun için maça gelinmemesine bir anlam veremiyorum.
Maçlarda koro halinde küfürlerin olmasınında taraftarı olumsuz etkilediği belirtilmiş. Olamaz böyle bir şey! Tabiî ki kesinlikle küfür olmasın,ama bu küfür 30 yıl öncede vardı,şimdide var,buda ayrı bir çelişki. Biriside “ Devre arasında mescite gidemedikleri için tepki olduğunu yazmış. Allah Allah! Olacak iş değil,ya arkadaş; Sen 15 yıl öncesine kadar bırak namaz kılacak yeri,affedersiniz tuvaletinizi yapacak yer yoktu.
Uzun lafın kısası, bunlar maça gelmemek için kesinlikle mazeret değil,olamazda zaten. Burada samimiyet önemli,sevgi önemli. Eğer Sivasspor’u gerçekten seviyorsa bunların hepsi hikaye! Benim çevremde çok sayıda tanıdığım ve beklide bana ayıp olmasın diye Sivassporlu olduğunu söyleyenler var, “ Hadi maça gidelim” dediğim zaman,ya havanın soğuk olduğunu,ya yağışlı olduğunu,yada yorgun olduğunu söyleyip gelmeyenleri biliyorum. Zaten bu mazeretler onlar için geçerli!
Açılan bu formun sonunda “vs. vs. gibi serzenişlerde olsa yiğidoların bu durumu gözden geçirerek, asli görevleri olan "stadyumda takımına sahip çıkmaya" davet ediyoruz” cümlesi asıl işin özetini çıkarmış.
Gerisi hikaye,hatta masal!...

Abdullah Yiğit / Hürdoğan Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.01.2012, 07:41   #38
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok

Taraftarın neden maça gelmediği tartışılıyor

Sivasspor taraftarı,4 Eylül stadında oynanan maçlara gelen seyirci sayısındaki azalmanın nedenlerini tartışmaya açtı.
Yiğidoların sanal alemde en fazla buluştuğu yer olan “sivasspor.com”’da açılan bir formda,taraftarın neden maçlara beklenen ilgiyi göstermediği masaya yatırıldı.
Yiğidolar,bu konudaki görüşlerini ifada ederken ortayada son derece ilginç fikirlerin çıktığıda görüldü. Taraftarların bir çoğu maçlarda ilginin azalmasına neden olarak,girişteki sıkı aramaları,çıkıştaki izdihamı,girişte üzerlerinden alınan metalleri (bozuk para,tırnak makası vs.),maça yanlarında çocuklarını götürememesi gösterildi.

Hürdoğan Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2012, 08:05   #39
Rallim58
Gast

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sen-Siz 4 Eylül Olmaz

.............................. .......

- Geçiş platformu olarak bırakılan maraton en üst koridorunun "Güvenlik görevlilerinin yakınlarının ücretsiz" alınıp muhafaza edildiği yer olup, kullanılamaz duruma getiriliyor olması... (Devre arası namaz kılmak için Mescide gidemeyenlerin tepkisi).

...............

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Taraftar maça neden gelmez?

.............................. .
Biriside “ Devre arasında mescite gidemedikleri için tepki olduğunu yazmış. Allah Allah! Olacak iş değil,ya arkadaş; Sen 15 yıl öncesine kadar bırak namaz kılacak yeri,affedersiniz tuvaletinizi yapacak yer yoktu.
.............................. .............
Abdullah Yiğit / Hürdoğan Gazetesi
Yapma be Abdullah gardaşım burayı nasıl farklı anlayabilirsin. Yiğido mescide gidememekten kastının, maraton en üst koridoru geçiş koridoru değil mi? Orası biletsiz ya da yerine oturmayanların, maçı ayakta ve merkezi noktadan izleyeyim diye orada durup, geçecek yer olmadığından bahsediyor.

Ben de şahit oldum Oğluma çay almak için devre arası geçeyim dedim, bırak geçmeyi adım atamıyorsun.

Antalya maçında makinana güveniyorsan zumla da ayaktakileri takip et
Alt 18.01.2012, 08:08   #40
nightmare58
Tecrübeli Yiğido

nightmare58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

251 Mesajına 468 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 nightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOKnightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hepsi hikaye ben bu kadarını söylüyorum kimse bana gücenmesin ama bahane üretiyoruz, ben şu an Kars'tayım, Sivas'ta olduğum zaman yaz kış fark etmez maça gider takımımızı desteklerim, hatırlayanlar bilir 2 sezon önce içerde Eskişehir maçımız vardı, hava kapalıydı, devre arası yağmur yağdı, ikinci yarıda kar yağdı sonra buz gibi hava oldu, o maçtaydım 1-0 yenikken 2-1'e çevirmiştik, yine süper lige ilk çıktığımız sezonda Şubatta Malatya'da -30 derecede maça gittik sırf destek olmak için, düşünün ben ikinci söylediğimi 15-16 yaşlarındayken yaptım evden kaçıp, bahane üretmeye hazır bekliyoruz şimdi soruyorum bizlerin canı yok muydu? Bir tabir var ya iki elim kanda da olsa Sivasspor'umuzu desteklemeye giderim ben, korkuyorum ki stadı şehir dışına yapsalar hallerini yadırgadığımız çekirdekseverler de uğramaz olacak...
nightmare58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nightmare58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
eylül, olmaz, sensiz