Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.02.2012, 09:44   #101
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Dün takım çok iyi oynadı yeneriz yeniliriz böyle devam etmeliyiz
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda noname87'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2012, 09:56   #102
58tugay58
Yeni Yiğido

58tugay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 496 58tugay58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TÜRK" olmaktan gurur...
MÜSLÜMAN" olmaktan onur...
SİVASSPORLU " olmaktan şeref duyuyorum
Alt 19.02.2012, 10:14   #103
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçı Emre yönetti
Fenerbahçe’de Alex müthiş bir oyun ortaya koydu. Sarı-lacivertliler geriye düşmüş olmalarına rağmen maçı bırakmadılar ve kazanmayı başardılar. Ancak hakem Bülent Yıldırım’ın bunda katkısı fazlaydı. Çünkü Yıldırım verdiği ve vermediği kararlarla önemli hatalar yaptı.
Örneğin, maç 2-1 Sivasspor’un lehineyken kaleci Volkan’ın Eneramo’ya yapmış olduğu hareket bana göre net bir penaltıydı. Burada Volkan’a bir penaltının yanında sarı kart göstermeliydi. Kırmızı kart verilmezdi, çünkü Eneramo ayağından topu çok açmıştı ve yanında Fenerbahçeli oyuncular vardı.
Hakem Bülent Yıldırım maç içinde kendisine ve rakip takım futbolcularına adeta fırça çekercesine davranan Emre’ye fazla tahammül etti. Emre’nin maçı kartsız tamamlaması tam bir fiyaskoydu. Sarı kart değerlendirmelerinde de yorum hataları yapan Yıldırım, Bekir’in Grosicki’ye yapmış olduğu çok açık bir faulü ve sarı kartı vermedi.
Bülent Yıldırım avantajı yerinde uygulayamadı. .............................. ............

Selçuk Dereli Milliyet
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sefilix'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2012, 10:24   #104
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iyi oynayanıyla, kötü oynayanıyla, gol atanıyla, gol kaçıranıyla tüm takımla bir sivaslı olarak gurur duyuyorum...bu maçı gerçekten de basit hatalarla verdik...hocanın da yanlışları vardı belki ama biz o staddan dimdik, yiğido gibi ayrıldık...sivassporu takdir etmeyen kimse kalmadı...haftaya inşallah gençlerbirliği maçındayım...sivaslı olmayanları da getireceğim maça...ankaradaki yiğidoları bekliyorum stada...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2012, 10:40   #105
memet24
Tecrübeli Yiğido

memet24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

205 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 memet24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

alex ikinci golunden ben bişey anlamadımmmmmmmmm.......
memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2012, 10:47   #106
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Yalaka medyanın,at gözlüklü yazarları fener'i övemekten başka bir şey yapmamışlar yine.!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2012, 10:55   #107
tanyil
Acemi Yiğido

tanyil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 tanyil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bize kaleci şarttttt. bize adam gibi kaleci şart..... bizer kaleci şartttttt.. yeter artık ya nedir bu kaleci bozuntularından çektiğimiz bizim... nedir boş kaleye gol atamayan kazmalardan çektiğimiz bizim.
Alt 19.02.2012, 11:30   #108
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Pedriel o golü atabilse maçı almıştık.Maçı belki 70 kişi ile izledim,içlerinde belki de tek Sivassporlu bendim.Pedriel 'in golü kaçırdığı dakikalarda oyunun hakimiyetini almıştık,biz pas yapabiliyorduk,Fenerbahçe telaşlanmaya,pas hatalarını artırmaya başlamıştı.Benimle birlikte maçı izleyen Fenerbahçeliler ,her hata yapan oyuncularına ve teknik direktörlerine küfür ediyorlardı.Rıza Çalımbay'ı takdir ediyorum her zamanki gibi.O taktiğini çok güzel hazırlamıştı,Pedriel o golü atabilse taktiği tam anlamıyla tutacaktı ama olmadı.Pedriel altıpastan golü atamadı,top döndü geldi bizim kalemize Alex kalitesi ve tecrübesi ile 20 metreden topu tam ters köşeye gönderdi.Ben bu maçta Pedriel dahil tüm takımı ve özellikle Rıza Çalımbay'ı tebrik ediyorum.Pedriel çok mücadele etti, o golü atmak isterdi ama olmadı( Bünyamin Gezer Bekir'in Pedriel'i durum 2-1 iken arkadan düşürdüğü ve sarı kart gördüğü pozisyonun kırmızı kart olması gerektiğini belirtti)Olumsuz eleştiri yapan taraftarlarımızı anlıyorum ama bu takımın lige başkanı cezaevinde iken başladığını ve çok olumsuz koşullarda mücadele ettiğini hatırlatmak isterim.Pedriel in golü kaçırdığı dakikaya kadar Fenerbahçe yi tek kelime ile paçavraya çevirdik.Bizim sorunumuz biraraya gelememek,birlikte hareket edememek,potansiyel gücümüzü ortaya koyamamak.İstanbul da 1.5 milyon Sivaslı var,ben de 5 yıl İstanbul da yaşadım.Her yerde karşınıza Sivaslılar çıkıyor.Dünkü maç bayanlara ve 12 yaşına kadar olan taraftarlara ücretsiz idi,Sivasspora ayrılan tribünde 2 tane bayan gördüm ben.Bazı Sivassporlu bayan ve çocuklar Fenerbahçe tribününde idi.Bizim acizliğimiz ve güçsüzlüğümüz orda işte.Neden Sivasspor tribünü doldurulamıyor ve maça giden taraftarlarımız neden bize ait tribünde değil de Fenerbahçe tribününde maç izliyorlar.Bizim tribünümüz dolu olsa hakem de "bu takım sahipsiz değil" der ve aleyhimize bazı düdükleri çalamaz, televizyonlarda yorum yapan Rıdvan Dilmen ve Tümer Metin gibi taraflı yorumcular da ağızlarından çıkacakları 2 kere düşünerek konuşurlar.Her yerde her zaman takımı destekleyen yiğidoları ayrı tutuyorum, ama arabaların orasına burasına Sivasspor bayrağı asmakla taraftar olunmuyor.Rıza Çalımbay çok olumsuz şartlar altında harika bir takım yarattı,takımımızın yaş ortalaması düştü,içeride ve dışarıda kendi oyununu oynayan,hiçbir takıma ezilmeyen,iç sahada ve deplasmanda her maçta bol gol pozisyonu üreten bir takımımız var artık.Gelecek sezon öncesi Rıza Çalımbay ın istediği birkaç takviye yapılabilirse Bülent Uygun un getiremediği şampiyonluk bence Sivasspor a hiç uzak olmayacaktır.Tabii başkanımız Mecnun Odyakmaz'ın da tahliye olmasının vereceği moral ve destekle.
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mnt3'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2012, 12:11   #109
vicente58
Yeni Yiğido

7 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 569 vicente58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın en kötüsü genelde olduğu gibi defans hattımız ve pedriel
fener gibi bir rakibe karşı 2-1 öndeyken sergilenen laubali futbolun sebebini hocanın araştırması ve bu sorunu çözmesi lazım. Buna iş kazası diyelim bu sonuca rağmen takımımızın iyi şeyler yapacağına inanmalıyız.
vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2012, 12:12   #110
hercai
Yeni Yiğido

hercai - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 502 hercai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gökhan gönül o topu almalıymış, bekir oyundan öyle düşmemeliymiş, bu hataları yaparsan gol kaçınılmaz olurmuş muş muş... dünkü maraton programında mustafa denizli'nin sivasın ilk gol yorumu bu gülermisin ağlarmısın ya hu biri de çıkıp; "bu ligde atılan en güzel goldü, bu golü atabilecek ikinci bir takım barcelona, üçüncüsü yok " demiyorki arkadaş
hercai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hercai'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
bülent, değerlendirelim, maçı, show, yildirim