Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı
16 Yasindayim!
Allah'IN izniyle hayatImda ilk kez Sivassporumuzun macina gidebilecem. Insallah ilk hafta maci Sivata oynanir. Olmazsa 2.Hafta'da olabilir. Öncelikle sunu belirtmek istiyorum suan Cok mutluyum Ailemle ve Sivastaki kuzenlerimle birlikte insallah hayatimda ilk kez Sivassporumuzun macini Stad'a izleyebilme ve Takimimizi destekleme firsatim olacak. Cok heycanli ve mutluyum, sabirsizlikla bekliyorum!
|
Kardesim bende senin gibi 16 yasindayim ve Almanyada yasiyorum ama Allaha sükür hayatimda cogu kez Sivassporumuzun macini izleme firsati buldum.
En son Sivasspor-Fenerbahce (2-0) macini izlemistim ve gecen sene Avusturyaya kampa gitmistik hatta spikerlik bile yapmistim bu sitede (Lech Poznan maci)

Benim Sivasspor askim 2. Ligdeyken 1. Macimizda basladi, Türk Telekomspor maci (2-1 kazanmistik) Tribünler betondu ama hepimiz ayaktaydik ve TARAFTAR cok renkliydi simdi maalesef SEYIRCI kaliyoruz. Ondan beri cogu hazirlik maclarina gittim Sivasta ve Avusturyada ve izindeyken antrenmanlara tabiki.
Sayemde cogu yabanci arkadaslar Sivassporu taniyor eminimki sende Sivassporumuzdan arkadaslarina cokca bahsediyorsundur. Dün bosnali bir arkadasim Sivasspor formasi istedi ama benim bile alabilecegim kesin degil cünkü izine gitmiyoruz keske Online siparis edebilme firsatim olsa ama daha cok beklerim...