Cevap: Milli takımda oynamak istiyorum
Sen kimsin demekle senden bir .o.. olmaz demek aynıdır. Sizin formanızı bimem kaç sezon giyen bir oyuncunuza, her ne olursa olsun saygısızlıktır. Türk örf ve ananelerinde, aile içinde kabahati kusuru olsun yada olmasın kişileri aile dışına çıktığı esnada dışarıya karşı her zaman savunmak onun yanında olduğumuzu belirtmek vardır. Buna büyüklerimiz ''gardağını düzeltmek'' tabirini kullanırlar. Her ne olursa olsun bizim Erman diye bir topçumuz var, çıkmış bir demeç vermiş. Hoş basında bunu mutlaka süslemiştir. Ben sorulan sorunun ''Milli takımda oynamak istermisin'' ; ''-Evet herkes oynamak ister, bende oynamak isterim'' dediğini tahmin ediyorum, ama dediğim gibi bazı süslemelerle değişik antipatik gelebilecek yansımalarla bizlere servis edilmişte olabilir. İşin özü katılırsınız katılmazsınız, bunu bazı kişilerin yada gurupların paşa gönülleri bilir ama nihayetinde bir hakaret içermemekle birlikte kendi futbolcumuzu aşağılama durumu söz konusudur. Burası Sivassporlu taraftarların bulunduğu özgür bir platform, ancak özgür demek kafana göre hakaretlerini sergileme platformu değildir. Maksat ilgi çekmekse çıkarsınız birde siz yazarsınız ''60 günlük bir şey'' kitabı çekersiniz alakanızı.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|