Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Milli takımda oynamak istiyorum
Alt 04.07.2012, 21:06   #22
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1479 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Milli takımda oynamak istiyorum

Sen kimsin demekle senden bir .o.. olmaz demek aynıdır. Sizin formanızı bimem kaç sezon giyen bir oyuncunuza, her ne olursa olsun saygısızlıktır. Türk örf ve ananelerinde, aile içinde kabahati kusuru olsun yada olmasın kişileri aile dışına çıktığı esnada dışarıya karşı her zaman savunmak onun yanında olduğumuzu belirtmek vardır. Buna büyüklerimiz ''gardağını düzeltmek'' tabirini kullanırlar. Her ne olursa olsun bizim Erman diye bir topçumuz var, çıkmış bir demeç vermiş. Hoş basında bunu mutlaka süslemiştir. Ben sorulan sorunun ''Milli takımda oynamak istermisin'' ; ''-Evet herkes oynamak ister, bende oynamak isterim'' dediğini tahmin ediyorum, ama dediğim gibi bazı süslemelerle değişik antipatik gelebilecek yansımalarla bizlere servis edilmişte olabilir. İşin özü katılırsınız katılmazsınız, bunu bazı kişilerin yada gurupların paşa gönülleri bilir ama nihayetinde bir hakaret içermemekle birlikte kendi futbolcumuzu aşağılama durumu söz konusudur. Burası Sivassporlu taraftarların bulunduğu özgür bir platform, ancak özgür demek kafana göre hakaretlerini sergileme platformu değildir. Maksat ilgi çekmekse çıkarsınız birde siz yazarsınız ''60 günlük bir şey'' kitabı çekersiniz alakanızı.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
istiyorum, milli, oynamak, takımda