Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Rıza Hoca ne yapmak istiyor ;anlayan var mı?Daha düne kadar Kamil'in arkasında duran Rıza Çalımbay ne oldu da birdenbire Kamil'e güvenmiyorum;belki de devre arasında Kamil'le yollarımız ayırabiliriz...Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...Acaba Kamil'e iyi bir talip var da transfere bütçe ayırmak için Kamil'i gözden çıkarmak mı istiyorlar?..Rıza Hoca Eskişehir'den ayrıldığı yılda başarısız suçlar üzerine bazı oyuncularla(Youla gibi)sorunlar yaşamış hatta mahkemelik bile olmuştu...Umarım Kamil olayında da buna benzer sorunlar yaşanmaz... Takımda sadece Kamil mi kötü oynuyor ki bütün suç bu oyuncunun üstüne yıkılmaya başalandı..Kadir,Erman,Erhan gibi oyuncular son oynadıkları ,kaçırdıkları,yedirdikleri gollerle saç baş yoldururken ;sadece Grosecki nin günah keçisi ilan edilmesi gerçekten çok ilginç...Bakalım başka hangi oyuncular başarısızlığın sorumlusu olarak ortaya atılacak...Umarım Rıza Hoca ve yönetim ne yaptığını iyi biliyordur...Taraftar şimdilik susuyor;bizim de konuşacağımız zamanlar gelecek..
|
ellerine sağlık eyüp hocam.sonuna kadar yazdıklarına katlılıyorum.ayrıca rıza hoca şunu görmek istemiyor.sahada kamile TOP ATAN YOK. biz adama top atmıyorlar diye kendimizi yerken bunlarıda görsün.takımda gruplaşma var.vee bunun sadece rıza farkında değil.özellikle takımda kamil ve pedriele top atan pas veren yok..