Bu adamların ekmeğine mani olmak istemem ama Uğur ile Hayrettin inanılmaz hatalar yapıyorlar Ziya'nın oynadığı maç ile Hayretinin oynadığı arasında dağlar kadar fark var.Uğur'un ise tek şansı Erhan Erhan defansif olarak Uğur'dan çok daha iyi ama ofansif olarak kötü bu takıma Kerim Zengin geldiğinde çok sevinmiştim sonra ne olduysa gönderildi.Bizim takıma bir sağ bek lazım acil.Sol bekte Ziya'nın olmadığı maçlarda Rajnoch oynayanilir Hayrettin yerine bu takımın Hamdallah'a ihtiyacı yok bekleri katkı verirse zaten gol sorunumuz çözülür.
arkadaslar bu baldiz pankartini pek cakamadik biz bilgisi olan varmi;nedir espirisi pek hos bir pankart degildi.acaba neye igne yapilmis .....
trabZON karı, 1461 trabZON onun kızkardeşi yani BALDIZ meselesi
başkana edilen küfürlerin yanında bu hiç kalır...gayet güzel bir göndermeydi laz beyinlilere...
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...
bana neden ceza verdiniz anlamadım bir ara bilgisayar yegenimdeydi dayı birşeyler yazdım deyince sizde sayfami kapattınız daha sonsa ögrendimki küfürlü kelimeler kullanmış çok üzüldüm çünkü beni yakınen tanıyanlar bilir hayatta küfür etmedigim gibi beş vakit namazında olan ve eşim ise 1990 yılında mekkeyi mükerremede / haccda şehit/ olmuş bir muhteremin eşi olarak çok üzüldüm sizlerden çok özür diliyorum aydınlanmak maksadıyla ALLAHA C.C emanetolunuz ve beni af ediniz affınıza saygılarla