Rıza Çalımbay, hani bjk teknik direktörü olmak istiyorsun ya, seni bırak bjk'ye, bjk'nin 7 yaş altı futbol takımına, yedek antranörün çanta taşıyıcısı bile yapmamak lazım. Olur da bir taktik verirsin de takımı göçertirsin diye. Yönetim'e bir tavsiyem var. Bir gün futbolculara söylesinler. Desinler ki aranızda konuşun seçim yapın, kendi kendinize çıkın oynayın. İddia ediyoruz Rıza Çalımbay'ın oynattığından çok çok daha iyi oynarlar. Bu işe yaramaz teknik direktörü bjk'ye gönderelim artık.
Ya anlamıyorum. Adam diyor ki, "bazı maçlarda 10 kişi oynamak iyi bir avantajdır ama biz bunu kullanamadık.". Sen önce 11 kişi ile maç kazanmayı öğren de, sonra çok bilmiş gibi konuş 10 kişi ile de oynamak bazen avantajdır diye. Off.. böyle hem başarısız hem de üstüne üstlük saçma saçma konuşanlara aşırı sinir oluyorum. Kovun gitsin bu adamı artık.
Bu Konuda kadirakin58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Yoksa " ligde kalalım yeter zaten para geliyor, transfer sezonundan 4-5 ay önce de scout (?? ) ları gezmeye pardon oyuncu izlemeye gönderiyoruz yetmez mi ? " mantığı mı iyice yerleşti ?
haftaya rıza beyi istifaya cagırmalı trübünler, ciddi ciddi bir tepki gerekli, bakalım kendi düşünceleri neler çünki bizler burada biyerimizi yırtıyoz istifa et diye ama burada yazılanlardan haberi yok sanırım bildigini okuyor bizde biat ediyoz sanıyor
Bu Konuda punisher58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Riza hoca ne zaman hyrettini oynatsan biz hep kaybediyoruz buna ragmen neden hatira ??????? ??????? vazgecmiyorsun anlayamadik
onun bunun cocugu hakemler sivassporu düsürünce MHK biryerlerine onlarla bagzilari kinami yakacaksiniz dürüs olsaniz hak yemezsiniz
ZIYA cok iyi oynama cokta faul yapip takimi 10 kisi birakip bizi yendirme senin fazla hirsin bu kac seferdir bizi yakiyor akilli ol
AK hisarin baskilarina dayanamayan cok rahat oynayan ligi garantilemis bir sivasspor izledik yaziklar olsun size sivasli size hicmi ekmek yedirmedi yoksa rahatlikmi batti
Maçı özel nedenlerden dolayı izleyemedim. Sivaslı olmayan ne kadar arkadaşım varsa hepsi bu mağlubiyete çok üzüldüklerini söylediler. Çünkü takım öndeyken fazla geriye yaslanmışız kırmızı kart gelince ve bir de 90.dk da golü yiyince gerçekten çok yazık oldu
Köy takımı karşısında yine REZİLLERİ oynayan bir Sivasspor vardı..Utanç duyuyorum artık şu rezaletten..Çalımbay'ın bir de hiçbirşey olmamış gibi çıkıp pişkin pişkin konuşmasından..Eeeee o kadar söyledik,uyardık; konuşunca da bazıları Rıza efendiye toz kondurmuyordu..Olay öyle bir boyuta geldi ki sırf SiVASLI diye Çalımbay dokunulmaz oldu ve malesef Sivassporun önüne geçti..Burnundan,kapris ve inatlarından vazgeçmeyen Rıza efendi geldin geleli başarı anlamında ne yaptın? Kupada yarı finaldeyiz zaten sırf bundan dolayı susalım ligi ortalarda tamamlarız dedik ama senin oynattığın çağ dışı futbol ve uzaylı futbolcuların hayrettin ve uğur yüzünden ptt'ye doğru yol alıyoruz..Allah'tan bu taraftar zamanında senin göz bebeğin Doğayı şutlattı da bu takımdan yoksa mersinin yerinde biz olurduk...Bu takımı resmen bozuk bir asansöre istikrarsız bir trene çevirdn..Haaa pardon gayet istikrarlısın ilk geldiğinde bu takım düşüyordu ve şimdi büyük ihitmal gideceksin ve bu takım yine düşme potasında..Helal olsun sana ve çağ dışı futbol anlayışına!!!
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...