Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: Rıza Çalımbay İstifa Etsin mi?
Evet, Bir an önce! 52 36,11%
Ordu maçının sonucuna göre. 11 7,64%
Hayır, İstifa etmesin. 22 15,28%
Hayır, Yıl sonunu beklesin. 59 40,97%
Katılımcı sayısı: 144. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!
Alt 19.03.2013, 21:20   #61
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!

Alıntı:
poyrazer5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
biri bana söyleyebilir mi, açılan bu başlık, düzenlenen bu anket ortalığı bulandırmaktan başka ne işe yarıyor. bu başlığı açanların amacı malum, ya başlığa müsade eden site yönetiminin amacı ne.
Allahtan sivassporun başında nerede ne yapması gerektiğini bilen mecnun odyakmaz var. inanıyorum ki bu kötü gidişe dur diyecektir.
diyeceğim şu sizler istiyorsunuz diye teknik direktörünü gönderecek bir başkan yok sizin karşınızda. sivas ligde kalır. elde edilen başarıya göre de hocayla devam edip etmeme kararı alınır.
daha önce de söyledim, rıza hoca ve futbolcular biraz kendilerine çeki düzen verirse ligi ilk 10 da bitirir, kupada da final oynarız. yeterki gölge etmeyin.
Takım ligden düşünce ortalık nasıl bulanacak o zaman gör sen.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2013, 21:48   #62
poyrazer5858
Acemi Yiğido

99 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 498 poyrazer5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takım ligden düşünce ortalık nasıl bulanacak o zaman gör sen.
ortada fol yok yumurta yok. bir tutturmuşsunuz " sivas küme düşecek"". bu takım seyircisiyle bütünleşirse bütün dünya bir araya gelse küme düşüremez. şayet düşerse iç karışıklıklar yüzünden düşer.
poyrazer5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2013, 00:03   #63
üsüyorum042
Acemi Yiğido

22 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 492 üsüyorum042 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Külhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Riza hoca o eranamo denen adami al basina cal nedir bu forvet rezilligi hemi sakat diyon hemde her mac ilk onbirde görev veriyon adam bütün toplari öldürüyor bu nasil forvet sivasin kaderiyle oynuyor sende bunu seve seve seyirediyorsun ondan sonrada surdan talihsiz gol yedik surda iyi vuramadik son vuruslarimiz iyi degildi eften püfden sebebler ileri sür bu olacak is degil Vallahi bu sivasin kaderiyle bir oynayan varsa siz bir eranamo iki ben baska bilmiyorum.
Yüzde yüz dogru yazmissin, , ama eneroma midir nedir, onun sucu ne ki, oynatan hocasi oldugu müddetce cebini de doldurdugu müddetce. sivas onun umurunda mi,, riza hoca denen kisi varsa cok cok utanmali
üsüyorum042 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2013, 00:10   #64
arkia
YASAKLI ÜYE

16 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 arkia FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ordu ve Akhisar düşer, Mersinle beraber merak etmeyin. Diğer takımların kötü olması sayesinde yine ligde kalırız.

Sezon sonuna kesin gidicek zaten Rıza Çalımbay. Yerine büyük ihtimalle Ümit Özat gelecek hatta ben kesin gözüyle bakıyorum. Yıllar öncesinden başkanın "Ümit Özat için, ilerde takımın başında olacak" sözü hala aklımda bu söz bu sefer gerçekleşecek gibi. Benim gönlüm Ertuğrul Sağlam'dan yana eğer büyük takım olmak istiyorsak bu şekilde olmalı zaten.
Bu ertugrul adi cok gecmeye basladi.ilk once ona bir bilgi eklemek isterim. E. Saglam kasimpasa ile sezon sonunda kesin anlasmaya vardi.simdi prensipte deniyor ama kesin anlasildi ve imzalar atildi.buradan ilk defa duyuyorum ozat ismini. Yazmis oldugunuz ileride takimin basina gecebilir sozunu muhakkak birebir size soylemis olmali cunki arastirdim hicbir aciklamasinda rastlamadim oyle bir demecine.fakat benim en buyuk hayalim bu takimi sampiyonlar liginde oynatmak ve takimin basinda riza calimbayi gormek en buyuk hayalimdi diye demecini c ok iyi biliyorum. Bence riza hocaya besiktastan resmi bir teklif gelmedigi surece hatta velse bile sayin odyakmaz izin vermedigi surece takimin basinda olacaktir. Birde hocaya buradan mesaj iletmek isteyen arkadaslarin bilgisine. Yilmaz vural fatih terim hikmet karaman tolunay kafkas belki ve bunlar gibi sakraban sovmenler ilgilenir taraftar siteleriyle basinla. Bizim hoca sivassporun resmi web sitesinden bile bir haber.
arkia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2013, 00:36   #65
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
arkia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu ertugrul adi cok gecmeye basladi.ilk once ona bir bilgi eklemek isterim. E. Saglam kasimpasa ile sezon sonunda kesin anlasmaya vardi.simdi prensipte deniyor ama kesin anlasildi ve imzalar atildi.buradan ilk defa duyuyorum ozat ismini. Yazmis oldugunuz ileride takimin basina gecebilir sozunu muhakkak birebir size soylemis olmali cunki arastirdim hicbir aciklamasinda rastlamadim oyle bir demecine.fakat benim en buyuk hayalim bu takimi sampiyonlar liginde oynatmak ve takimin basinda riza calimbayi gormek en buyuk hayalimdi diye demecini c ok iyi biliyorum. Bence riza hocaya besiktastan resmi bir teklif gelmedigi surece hatta velse bile sayin odyakmaz izin vermedigi surece takimin basinda olacaktir. Birde hocaya buradan mesaj iletmek isteyen arkadaslarin bilgisine. Yilmaz vural fatih terim hikmet karaman tolunay kafkas belki ve bunlar gibi sakraban sovmenler ilgilenir taraftar siteleriyle basinla. Bizim hoca sivassporun resmi web sitesinden bile bir haber.
Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yok tabi ki bu benim isteğim. Ümit Özat işine gelince bu sözü 2 3 yıl önce tvde kendisi söyledi. Kaynak olsaydı paylaşırdım yoksa hava da kalıyor böyle. Sezon sonu bakalım ne olup ne bitecek.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2013, 02:15   #66
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kasimpasa sota ile cok iyi. Ertugrulla anlasmalari mantikli olmaz bana gore. E.saglam sne sonuna kdar calimayacagini soyledi. Sivas da takimda antrenor varken baskalariyla gorusecek takim degil
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2013, 08:46   #67
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58fatihcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kasimpasa sota ile cok iyi. Ertugrulla anlasmalari mantikli olmaz bana gore. E.saglam sne sonuna kdar calimayacagini soyledi. Sivas da takimda antrenor varken baskalariyla gorusecek takim degil

Fakat Antrenörü Sivassporu çalıştırıyorken başka takımla görüşebilecek kalitede bir antrenör.. Sezon sonu için benim teklifim...

1. Metin Diyadin
2. Şota (ertuğrul kasımpaşa'ya giderse)
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2013, 10:27   #68
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fakat Antrenörü Sivassporu çalıştırıyorken başka takımla görüşebilecek kalitede bir antrenör.. Sezon sonu için benim teklifim...

1. Metin Diyadin
2. Şota (ertuğrul kasımpaşa'ya giderse)
Orasi oyle kaliteli teknik adam. Ama takimin basinsa hoca varken hatta sivAsli hoca bu biraz ayip olabilir. Gorusulecekse de cok gizli gorusulsun. Anlasilsin. Hemen gelsin takimin basina insallah. Verdigin iki teklif de cok iyi. Sivasa da gelebilirler iyi isler de cikarabilirler. Cunku kasro buna musait
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2013, 13:24   #69
arkia
YASAKLI ÜYE

16 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 arkia FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yok tabi ki bu benim isteğim. Ümit Özat işine gelince bu sözü 2 3 yıl önce tvde kendisi söyledi. Kaynak olsaydı paylaşırdım yoksa hava da kalıyor böyle. Sezon sonu bakalım ne olup ne bitecek.
Sezona buyuk ihtimalle hocayla devam edilecek.mersin macindan sonra riza hocanin morali cok bozuktu.fakat yeni sezon icin hocaya yeni bir butce sozu verildi aldigim bilgilere gore eger kupa finali olursa ki buyuk ihtimallede olacak. (Bu kadar hakem hatasinin elbetteki bir diyeti var.) Seneye yeni transferler ve riza calimbay ile devam gibi gorunuyor simdilik. Ama nu aradaki genel kuriluda unutmamak lazim tabi.
arkia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2013, 16:07   #70
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
poyrazer5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ortada fol yok yumurta yok. bir tutturmuşsunuz " sivas küme düşecek"". bu takım seyircisiyle bütünleşirse bütün dünya bir araya gelse küme düşüremez. şayet düşerse iç karışıklıklar yüzünden düşer.
Fikstüre bakmadın her halde.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
düşüyorduk, düşüyoruz, geldiğinde, Şimdi