Hoca son derece haklı. Biz de artık bir şeyler yapmalıyız. En azından Sivas'ta ki maçlarda hakemlerin istisnasız tüm kararlarını olarak yuhlayabiliriz. Tabi küfür kesinlikle olmamalı!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Mete209'a Teşekkür Ediyor...
bugün trt sporda iste gol programında rıza hocanın röportajı yayınlanacak
Imkanı olanların izlemesini tavsiye ederim
Orada da hakemler konusunda ısrarla duruyor
Daha 10. dakikada hoca ve takım aleyhine bağıranlar allah rızası için maça gitmeyin sizin amacınız takımı ateşlemek mi takımı düşürmekmi yav anlamadık, hoca zaten sezon sonu kalmaz daha ne yapmaya çalışıyorsunu takım coşturulunca 2. yarı nasıl baskılı oynadı, uğur her ne kadar kazma da olsa kafasını tekmeye sokuyor, erman her topu ileri taşıdı, tek eksiğimiz güven ve iyi bir forvet, lütfen herkes baltalarını gömsün ve takıma sezon sonuna kadar sahip çıksın, yoksa o yeni stattda 2 hatta 3. lig maçlarında gider çekirdek çitlersiniz
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ccey'a Teşekkür Ediyor...
Riza hoca dogru söylüyor sivasli sesini cikaramadigi icin hakkinida savunamiyor böylece verilmesini birak her sey teker teker elden gitti halada sesler cikmayinca simdi sira sivassporda göz ona dikilmis o kadar hakem hatasi tesadüf olamaz ac gözünü yigido???????????????????????? ???
BİR TRABOZLULAR KADAR OLAMADIK MEYDANDA TOPLANIP PRETESTO ETSEK TABİKİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ ÖNCÜLÜK EDEREK OLMAZMI TRABZONLULAR KUPAMIZI İSTİYORUZ DİYE İSTANBULDA YÜRÜDÜLER KİM NE DEDİ
Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.
Hoca cok hakli uyuysuk bir yönetmimiz var vesalam ben bu güne dek hic sescikardigini duymadim ya korkusundan yada pisirikligindan sesi cikmiyor böyle yönetim oldugu müddetce biz daha coooook haksizliga ugrariz uyanin yoksa atialan üsküdari gececek sizde denizde bogulacaksiniz bizde.
başta yönetim ve sıvas halkı nerdesiniz ya nasıl bir anlayış bizim insanımız anlamak zor bu takım bu şehre fazla bu olmaz yazık günnah ayıp ve bizim insanımız ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ya zık kaçan balık büyük olur
Hoca konusunda haklı diyorsunuz. Tam hatırlamıyorum ama şöyle bir tabir aklımdan geçiyor. Evi soyulan hep hırsızı suçlayınca " ev sahibinin hiç mi suçu yok" demişler. O hesap hep hakemler suçlu da ben de kabul ediyorum da Rıza hocanın da futbolcuların da bir o kadar suçu hatası yok mu? Rıza hoca'dan aldığım konuşma metni ""Çalımbay, "İlk yarıdaki oyundan memnun değilim, ikinci yarıdaki oyundan ve mücadeleden çok memnunum. Gönül isterdi ki 3 puanla ayrılalım ama 1-0'dan gelip de 1 puan almak başarıdır" diye konuştu.""
İşte buyur 1-0 mağlubiyetten gelip bir puan almak başarıdır.... Kimin için???? Senin için başarıdır Rıza hoca Evinde oynuyorsun 1-0 mağlup duruma düşüyorsun, sanki Avrupa takımına karşı evinde 1-0 mağlupsun ve 90+ da 1-1 beraberliği yakalıyorsun da başarı sayıyorsun, gol atacak becerilerin yok kaleci topu içeri alıyor siz atmıyorsunuz ben atayım dercesine sen de kalkıp buna başarı diyorsun. Helal olsun be hoca. Sonunda beni de kendini eleştirenler safhına aldın ya daha başka bir şey demiyorum. ALLAH'ın izniyle ligden düşmeden ligin sonunu bir getirebilsek sen sağ biz selamet ALLAH yolunu açık etsin Beşiktaş'a mı gidiyorsun nereye gidiyorsan yolun açık olsun.
__________________ EN İYİ "SİVAS'LI" , TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANDIR...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tykinik58'a Teşekkür Ediyor...