Cevap: Ne çektik be Sivaslım...
Ya arkadaşlar niye takımın olumsuz yönlerini belirtenleer tahammül edemiyorsunuz ya.
Gerçekleri nereye kadar örtpas edeceksiniz, ortada bazı şeylerin yanlış olduğu aşikar, ve bir çok kesiminde belirttiği bu sezon hoca faktörü ve hakemler, ve de bazı futbolcular, bunu söylemektemi suç, fikirdemi beyan etmeyelim,
Sivassporda etkili bir muhalefet kesimi olmadığı için zaten hep yanlışta ısrar ediliyor, kendi yaptığının doğru olduğu dikte ediliyor.
evet ben rıza hocayı beğenmiyorum,bazı futbolcular ruhsuz takımına sahip çıkmıyor, ben bunları düşünüyorum ve söylüyorum, bumu takıma zarar vercek,
peki yalan söyleyelim ozaman hoca ve takım harika dört dörtlük oynuyorlar, adamlar sahada yüreklerini koyuyorlar, yalandan gülüşlermi, bu tutum mu takıma fayda sağlar, yoksa gördüğün,, yanlış olduğunu ifade ettiğin şeyler mi takıma fayda sağlar.
--fikrini söyleyene vay efendim böyle günde provakasyon yapıyosun
-- fikrini söyleyene vay efendim sen sivaslı değilsin,
-- fikrini söyleyene vay efendim sen 3 büyütülmüşü tutuyosun,
-- fikrini söyleyene vay efendim bilmem ne bilmem ne
geçin bu işleri arkadaşlar, burda belkide kendimiz söylüyor kendimiz dinliyoruz, eleştirdiğimiz adamların belkide ruhları duymuyor, bura bi form ortamı herkes düşüncesini yazar, sende beğenmiyorsan eleştirirsin ama hakaret ederek kendi doğrularını benimsetmeye çalışamazsın,
bidaha söylüyorum sezon sonu Rıza hoca;
Go Home(İstanbul),
SİVASSPOR şampiyon
|