Cevap: Tebrikler 4 Eylül Belediyespor
Sivas 4 Eylül'den Aydın Sivaslılar Derneği'ne ziyaret
26 Nisan 2013, Cuma 17:46
Aydınspor 1923’ün yarınki rakibi Sivas 4 Eylül Belediyespor’un Yönetim Kurulu, hemşerilerinin derneği olan Aydın Sivaslılar Derneğini ziyaret etti.
Sivas 4 Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat ve Yönetim Kurulu Üyelerini Aydın Sivaslılar Derneği Başkanı Mukadder Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sivaslı olan Didim Belediyespor Teknik Direktörü Reşat Kartal karşıladı.
“DARISI SİVAS 4 EYLÜL’ÜN BAŞINA”
Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Özer, “Yarın oynanacak olan Aydınspor 1923 ile Sivas 4 Eylül maçının Fair-Play çerçevesi içinde geçmesini temenni ediyorum. Aydınspor 1923’ün bu şampiyonluğu tüm Aydınlılar olmak üzere bizleri de mutlu etti. Darısı artık Sivas 4 Eylül Belediyespor’un başına”dedi.
MAÇ SONUNDA AYDINSPOR
1923’Ü ALKIŞLAYACAKLAR
Sivas 4 Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat ise, “Aydın’a geldiğimizde Sivaslılar Derneği Başkanı Mukadder Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Aydın’da yaşayan Sivaslı hemşerilerimizin sıcak ilgi ve alakalarıyla karşılandık. İlgi ve alakalarından dolayı hepsine çok teşekkür ederiz. Ziyaretimizle Aydın Sivaslılar Derneği'ne manevi olarak destek vermek istedik. İlk olarak Aydınspor 1923'ü şampiyonluğundan dolayı kutluyorum ve 2. Lig’de başarılar diliyorum. Oynayacağımız maçın dostluk maçı çerçevesinde geçmesini temenni ediyoruz. Aydınspor 1923 için fiilen lig bitmiş durumda. Play-Off’a kalmamız içinde bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bu maçta Aydınspor 1923 şampiyonluk turu atacak. Maç sonunda ise Aydınspor 1923'ü alkışlayacağız” dedi.
Ziyaretin sonunda Sivas 4 Eylül Belediyespor Başkanı Ahmet Polat, Aydın Sivaslılar Derneği Başkanı Mukadder Özer’e, Sivas 4 Eylül forması ve flaması hediye ederken, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün adına da plaket verdi. Aydın Denge Gazetesi (RAMAZAN AYDEMİR)
|