Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
maçı canlı seyrettim ,evede yeni geldim öncelikle busaattee maç yaptıran,böyle adi bir hakemi bu maça atayan,şikeci tff yi kınıyorum,gişeden parasıyla bilet sattırmayıp yok internetten alacaksın yok şifre çıktısı alacaksın yok biletix üyesi olacaksın diye müslümana gavur işkencesi çektirip,bana karaborsa bilet aldıran şikeci fb yönetiminide kınıyorum,maça gelecek olursak ,sanırım ben başka maç seyretmişim burdaki arkadaşlar 4 boyutlu ekrandan başka maç seyretmiş,sivassporumuz belki farklı yenildi belki borjan 3 tane net kurtarmasa 8 tanede yerdik,öyle sahada ezildiğimiz falanda yoktu,5gol yememize rağmen dişe diş mücadele ettik,karşımızdaki takım sanki amatör takım ,yaw fb bu maça çok özel hazırlanmış ersun yanal sivası çok ciddiye almış dersinede iyi çalışmış,sivasspor açısından bakarsak sivaslı geçinen fb li dallamaların bu sivas toplam nüfusunun en az yüzde 60 ıdır bu yenilgiye çokda üzüldüğü söylenemez fb nin en darda olduğu zamanda hep imdadına sivasspor yetişmiştir buda öyle oldu,maça dönecek olursak sivasspor maça kötü başlamadı taaki o hakem müsfettesinin yanlış yerde durup sivasın gol olabilecek atağında top yön değiştirip kalemizde kontra gol olana kadar ,bu gol tüm takımın moralini bozdu fb nin daha kontrollü rahat oynamasını sağladı ,alvesin attığı golde borjana çok bariz temas faul vardı ,borjan ne kadar kötü kaleci olsa bile o pozisyonu tutamıyacak kaleci değil ,3. golde top rakipten taca çıktı hatta 30cm çizgiyi geçti bizim oyuncular taç beklerken adi pislik tacı vermedi kontrada yakalandık 0 a yakın yerden golü yedik,4.gol klasik webo golüydü bu gol atıfın hediyesi oldu ,5.gol burhan efendinin hediyesi oldu,maç 1-0 ken burhan şut yerine utakaya ara pası verse belki golü atıp maça tekrar ortak olacaktık,beraberliği yakalıbileceğimiz pozisyonlarda vardı ,atıf müsait pozisyonda iyi vuramadı,elin oğlu 0 dan attı ,ilk 3 gol hakemin fb ye kıyağıdır bunun lamı cimi yoktur,zaten 3 -0 dan sonra atı alan üsküdarı çoktaan geçmişti,fb çok özel hazırlandığı bu maçı hakeminde yardımıyla kazanmış oldu,böyle benim insanlarımın yüzde 60 nın yalakası olduğu ,yine yüzde 70 oranla destek verdiği zihniyetin 1 yıllık kar parası karşılığı peşkeş çekilen TÜRK telekomun hertürlüğü maddi manevi destek verdiği,yine bu zihniyetin genel başkanının ortağı olduğu birlikte elele memleketi hortumlatarak , büyüdükleri peşkeşçi ,hortumcu ,ÜLKERİN fb nin her bi şeyine finans kaynağı olduğu, tarihte hiçbir zaman rakip olamıyacağımız fb ye yenilmek herşeyin sonu değildir ,ben 5. gole çok sinirlendim sadece .takımda henüz uyum sorunu halledilmiş değil,borjan kredisini tüketti,de costa çok riskli oynuyor,burhan ,atıf,kendilerine oynuyor,çok kaybediyorlar ,kadir ,adem bi n diaye bi holmen değiller o bölgeyi çekip çeviremiyorlar ,ziyanın yerinde yeller esiyor emenike karşısında zor anlar yaşadı ,utaka tek forvetli sistemin adamı değil,eneramonun yarısı bile değil top tutamıyor,eneramo hiç değilse topu saklıyordu, koca 90 dakkada bi şutu var ,cicinyoyu bu maçda öyle begenmedim,sivassporun en iyi oynayan en az top kaybeden kazandığı topları en iyi kullanan ,dar alanlarda fbli oyuncuların başını dönderen MEHDİYDİ böyle umutsuz olmaya gerek yok sivasspor çok iyi takım, fb maçı ölçüdeğil fb rakibimizde değil fb nin busezon oynıyacağı belkide en iyi maç buydu ,sivassporda birmaçta yapmıyacağı tüm haTAYI bu maçta yaptı,r. carlos dersine birazdaha çalışmalı yorulam mehdinin yerine hakanı bişey yapamayan utakanın yerine ahmet arası alabilirdi tffnin saçma sapan kararı yüzünden groseçki ve rengifodan yararlanamıyoruz
|