Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 01.09.2013, 00:24   #61
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçta göze çarpanlar : borjan her zaman ki gibi boşa çıkıyor. bugün açılmadı ama haftayada açılır gol yeriz. ziya etksizdi. utaka çok kötüydü. cicinho takımın en iyisi 3 haftadır. kadir adem bu takımın oyuncusu olamaz hele adem 90 dk hiç oynamamlıydı.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : sabaha kadar oynasak maçı çeviremezdik.

Maçın en iyisi kimdi : cicinho

Maçın en kötüsü kimdi : borjan, utaka, kadir, adem, aatıf, ziya kısacası çoğu çok kötüydü.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : toplara fazla yaklaşmasın maçı uzaktan izlemesini tavsiye ederim.

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : hamle mi yaptı.
kardes macin en iyisi olarak cicinho demissin kuytun attigi iki goldede cicinho nerdeydi, emenike ziyayla resmen dalga gecti acikcasi sag bek sol bek bu gun en kotu oyunculardi tabi utaka yorumsuz en kotuydu birde biri carlosa soylesin bu oyunda 3 oyuncu degistirme hakkimiz var ahmet arasi utakanin yerine oyuna alsa hicte kotu olmazdi
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda avare'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.09.2013, 00:39   #62
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

borjan tiribune gonderilip yerine korcan oynamali,bosalan yabanci kontenjanina kamil yada reginfo takima monte edilmeli,hakan aslan gecen sezon en iyi oyuncularimizdan biriydi ademin yerine dusunulmeli,ahmet aras hazirlik maclarinda gordugum kadariyla kaliteli bir oyuncu bu gun utakanin yerinde oynasa utakadan daha kotu oynamazdi
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı avare'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.09.2013, 01:05   #63
5sekız
Yiğido

86 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 487 5sekız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bız kotu oynadık fener ıyı sadece bu kadar
5sekız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2013, 01:20   #64
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Borjan: Kayseri ve Fenerbahçe maçları 2 yenilgi ve baş mimar Borjan Tebrikler(!)

Cicinho: İyi oynuyor ama çok ofansif özellikle böyle maçlarda ilk amaç defans olmalı ama yinede sahada dik kalan bir kaç futbolcudan biriydi.

Da Costa: 1.goldeki kontra atakda yerinde değildi ve 5.gol hatalıydı oyun içinde başarılı sayılırdı ama çok açık oynadığımız için kötü gibi gözüktü

Ümit: Geçen haftanın en iyisi bu hafta Ziya'nın kademelerine girmekten ve Emenike ile boğuşmak kendi görevini yapamadı.

Ziya: Bu sezonun en büyük hayal kırıklığı Emenike koridor yaptı orda nerde o eski Ziya !!

Adem: Deplasmanlarda çok sönük kalıyor sorumluluktan yine kaçtı.

Kadir: Elinden geleni yaptı ama Vasat altında kaldı.

Mehdi: Sahanın en iyisiydi ve geçen haftadan daha uyum sağlamış gözüktü.Pas alışverişi çok iyi.

Burhan: Mehdi ve Cicinho ile birlikte iyi bir mücadele verdi.Güzel bir asist yaptı.

Aatif: Geçen seneki performansına hala ulaşamadı.Vasat

Utaka: Uyum sorununu aşacak derken her geçen hafta daha kötü oynamaya başladı.%100 forvet şart.

Bence ilk 2 maçtaki gibi bir oyun oldu.Nasıl diyeceksiniz oyunun kırılma noktaları vardı.Konya maçını düşünürsek ilk golü biz yesek oyun çok farklı olacaktı.Bu maçtada top Hakeme çarpmasa belki ileriki dakikalarda üstünlüğü alıp golü atacaktı bu durumda farklı bir skor çıkabilirdi.

Carlos hocamız hala oyuncu değiştirmemekte ısrar ediyor Hakan şu Adem'in yerine giremezmiydi şimdi ilginç...

Normal bir malubiyet almaktansa Transfer sezonunun son günlerinde bu farklı malubiyet daha hayırlı olur umarım.

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.09.2013, 01:47   #65
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçı canlı seyrettim ,evede yeni geldim öncelikle busaattee maç yaptıran,böyle adi bir hakemi bu maça atayan,şikeci tff yi kınıyorum,gişeden parasıyla bilet sattırmayıp yok internetten alacaksın yok şifre çıktısı alacaksın yok biletix üyesi olacaksın diye müslümana gavur işkencesi çektirip,bana karaborsa bilet aldıran şikeci fb yönetiminide kınıyorum,maça gelecek olursak ,sanırım ben başka maç seyretmişim burdaki arkadaşlar 4 boyutlu ekrandan başka maç seyretmiş,sivassporumuz belki farklı yenildi belki borjan 3 tane net kurtarmasa 8 tanede yerdik,öyle sahada ezildiğimiz falanda yoktu,5gol yememize rağmen dişe diş mücadele ettik,karşımızdaki takım sanki amatör takım ,yaw fb bu maça çok özel hazırlanmış ersun yanal sivası çok ciddiye almış dersinede iyi çalışmış,sivasspor açısından bakarsak sivaslı geçinen fb li dallamaların bu sivas toplam nüfusunun en az yüzde 60 ıdır bu yenilgiye çokda üzüldüğü söylenemez fb nin en darda olduğu zamanda hep imdadına sivasspor yetişmiştir buda öyle oldu,maça dönecek olursak sivasspor maça kötü başlamadı taaki o hakem müsfettesinin yanlış yerde durup sivasın gol olabilecek atağında top yön değiştirip kalemizde kontra gol olana kadar ,bu gol tüm takımın moralini bozdu fb nin daha kontrollü rahat oynamasını sağladı ,alvesin attığı golde borjana çok bariz temas faul vardı ,borjan ne kadar kötü kaleci olsa bile o pozisyonu tutamıyacak kaleci değil ,3. golde top rakipten taca çıktı hatta 30cm çizgiyi geçti bizim oyuncular taç beklerken adi pislik tacı vermedi kontrada yakalandık 0 a yakın yerden golü yedik,4.gol klasik webo golüydü bu gol atıfın hediyesi oldu ,5.gol burhan efendinin hediyesi oldu,maç 1-0 ken burhan şut yerine utakaya ara pası verse belki golü atıp maça tekrar ortak olacaktık,beraberliği yakalıbileceğimiz pozisyonlarda vardı ,atıf müsait pozisyonda iyi vuramadı,elin oğlu 0 dan attı ,ilk 3 gol hakemin fb ye kıyağıdır bunun lamı cimi yoktur,zaten 3 -0 dan sonra atı alan üsküdarı çoktaan geçmişti,fb çok özel hazırlandığı bu maçı hakeminde yardımıyla kazanmış oldu,böyle benim insanlarımın yüzde 60 nın yalakası olduğu ,yine yüzde 70 oranla destek verdiği zihniyetin 1 yıllık kar parası karşılığı peşkeş çekilen TÜRK telekomun hertürlüğü maddi manevi destek verdiği,yine bu zihniyetin genel başkanının ortağı olduğu birlikte elele memleketi hortumlatarak , büyüdükleri peşkeşçi ,hortumcu ,ÜLKERİN fb nin her bi şeyine finans kaynağı olduğu, tarihte hiçbir zaman rakip olamıyacağımız fb ye yenilmek herşeyin sonu değildir ,ben 5. gole çok sinirlendim sadece .takımda henüz uyum sorunu halledilmiş değil,borjan kredisini tüketti,de costa çok riskli oynuyor,burhan ,atıf,kendilerine oynuyor,çok kaybediyorlar ,kadir ,adem bi n diaye bi holmen değiller o bölgeyi çekip çeviremiyorlar ,ziyanın yerinde yeller esiyor emenike karşısında zor anlar yaşadı ,utaka tek forvetli sistemin adamı değil,eneramonun yarısı bile değil top tutamıyor,eneramo hiç değilse topu saklıyordu, koca 90 dakkada bi şutu var ,cicinyoyu bu maçda öyle begenmedim,sivassporun en iyi oynayan en az top kaybeden kazandığı topları en iyi kullanan ,dar alanlarda fbli oyuncuların başını dönderen MEHDİYDİ böyle umutsuz olmaya gerek yok sivasspor çok iyi takım, fb maçı ölçüdeğil fb rakibimizde değil fb nin busezon oynıyacağı belkide en iyi maç buydu ,sivassporda birmaçta yapmıyacağı tüm haTAYI bu maçta yaptı,r. carlos dersine birazdaha çalışmalı yorulam mehdinin yerine hakanı bişey yapamayan utakanın yerine ahmet arası alabilirdi tffnin saçma sapan kararı yüzünden groseçki ve rengifodan yararlanamıyoruz
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.09.2013, 02:00   #66
5sekız
Yiğido

86 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 487 5sekız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vay beeeeeeeeeee
5sekız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2013, 02:01   #67
58 Amsterdam 58
Tecrübeli Yiğido

243 Mesajına 473 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 58 Amsterdam 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maçı canlı seyrettim ,evede yeni geldim öncelikle busaattee maç yaptıran,böyle adi bir hakemi bu maça atayan,şikeci tff yi kınıyorum,gişeden parasıyla bilet sattırmayıp yok internetten alacaksın yok şifre çıktısı alacaksın yok biletix üyesi olacaksın diye müslümana gavur işkencesi çektirip,bana karaborsa bilet aldıran şikeci fb yönetiminide kınıyorum,maça gelecek olursak ,sanırım ben başka maç seyretmişim burdaki arkadaşlar 4 boyutlu ekrandan başka maç seyretmiş,sivassporumuz belki farklı yenildi belki borjan 3 tane net kurtarmasa 8 tanede yerdik,öyle sahada ezildiğimiz falanda yoktu,5gol yememize rağmen dişe diş mücadele ettik,karşımızdaki takım sanki amatör takım ,yaw fb bu maça çok özel hazırlanmış ersun yanal sivası çok ciddiye almış dersinede iyi çalışmış,sivasspor açısından bakarsak sivaslı geçinen fb li dallamaların bu sivas toplam nüfusunun en az yüzde 60 ıdır bu yenilgiye çokda üzüldüğü söylenemez fb nin en darda olduğu zamanda hep imdadına sivasspor yetişmiştir buda öyle oldu,maça dönecek olursak sivasspor maça kötü başlamadı taaki o hakem müsfettesinin yanlış yerde durup sivasın gol olabilecek atağında top yön değiştirip kalemizde kontra gol olana kadar ,bu gol tüm takımın moralini bozdu fb nin daha kontrollü rahat oynamasını sağladı ,alvesin attığı golde borjana çok bariz temas faul vardı ,borjan ne kadar kötü kaleci olsa bile o pozisyonu tutamıyacak kaleci değil ,3. golde top rakipten taca çıktı hatta 30cm çizgiyi geçti bizim oyuncular taç beklerken adi pislik tacı vermedi kontrada yakalandık 0 a yakın yerden golü yedik,4.gol klasik webo golüydü bu gol atıfın hediyesi oldu ,5.gol burhan efendinin hediyesi oldu,maç 1-0 ken burhan şut yerine utakaya ara pası verse belki golü atıp maça tekrar ortak olacaktık,beraberliği yakalıbileceğimiz pozisyonlarda vardı ,atıf müsait pozisyonda iyi vuramadı,elin oğlu 0 dan attı ,ilk 3 gol hakemin fb ye kıyağıdır bunun lamı cimi yoktur,zaten 3 -0 dan sonra atı alan üsküdarı çoktaan geçmişti,fb çok özel hazırlandığı bu maçı hakeminde yardımıyla kazanmış oldu,böyle benim insanlarımın yüzde 60 nın yalakası olduğu ,yine yüzde 70 oranla destek verdiği zihniyetin 1 yıllık kar parası karşılığı peşkeş çekilen TÜRK telekomun hertürlüğü maddi manevi destek verdiği,yine bu zihniyetin genel başkanının ortağı olduğu birlikte elele memleketi hortumlatarak , büyüdükleri peşkeşçi ,hortumcu ,ÜLKERİN fb nin her bi şeyine finans kaynağı olduğu, tarihte hiçbir zaman rakip olamıyacağımız fb ye yenilmek herşeyin sonu değildir ,ben 5. gole çok sinirlendim sadece .takımda henüz uyum sorunu halledilmiş değil,borjan kredisini tüketti,de costa çok riskli oynuyor,burhan ,atıf,kendilerine oynuyor,çok kaybediyorlar ,kadir ,adem bi n diaye bi holmen değiller o bölgeyi çekip çeviremiyorlar ,ziyanın yerinde yeller esiyor emenike karşısında zor anlar yaşadı ,utaka tek forvetli sistemin adamı değil,eneramonun yarısı bile değil top tutamıyor,eneramo hiç değilse topu saklıyordu, koca 90 dakkada bi şutu var ,cicinyoyu bu maçda öyle begenmedim,sivassporun en iyi oynayan en az top kaybeden kazandığı topları en iyi kullanan ,dar alanlarda fbli oyuncuların başını dönderen MEHDİYDİ böyle umutsuz olmaya gerek yok sivasspor çok iyi takım, fb maçı ölçüdeğil fb rakibimizde değil fb nin busezon oynıyacağı belkide en iyi maç buydu ,sivassporda birmaçta yapmıyacağı tüm haTAYI bu maçta yaptı,r. carlos dersine birazdaha çalışmalı yorulam mehdinin yerine hakanı bişey yapamayan utakanın yerine ahmet arası alabilirdi tffnin saçma sapan kararı yüzünden groseçki ve rengifodan yararlanamıyoruz
Helal olsun sana dogrulari yazmissin. Gercekten her harfine katiliyorum.
58 Amsterdam 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2013, 05:26   #68
Alibey58
Yeni Yiğido

Alibey58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Alibey58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Acizane kadro aynen bu olmali gulmeyin ama utaka forvet degil
Korcan
ziya kosta umit cicinho
Grosicki mehdi utaka atif
Ahmet aras burhan eser
Alibey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Alibey58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.09.2013, 07:20   #69
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1622 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Hakemin kötü yönetimi Borjan'ın hataları gol bölgelerinde kimsenin olmayışı yan topları karşılamadaki beceriksizliğimiz mağlubiyeti getiren başlıca faktörlerdi diye düşünüyorum.

Hakeme çarpan toplar ceza sahası içinde veya çevresinde olsa bizim kalemize hakem bile gol atabilirdi.

ikinci ve üçüncü gollerde Korcanın yüz ifadesi yapma Borjan bu gollerde yenirmi der gibiydi.

Borjan'ın zamansız ve hatalı çıkışlarından ben usandım artık.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2013, 09:33   #70
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Böyle futbol anlayışı Brezilyanın her bölgesinde de değil.sadece Riveriasında olur sanırsam.İleriye yönelik stoper ben bi tek bu Costa yı gördüm.Kardeşim insan hiç defans yapmaz mı.Git bir iki obstruksyon yap.Konya maçını aldık ya o mactada en az 5-6 şut yemişiz.Bir arkadaş gitsin Sivas kumda oynasın demiş ya üzülerek katıldım bu yoruma.Costa duracak Ümit heryere koşacak.Oğlan dese ne ya onunki can da benimki patlıcan mı diye Roberto Carlos un vereceği cevap yok.Adam 2 golde çalımı yedikten adamın arkasından gitmedi ya ben onca maç seyrederim böyle şey görmedim.Haa gecen hafta demiştim uzun topları şahane o zaman ön libero oynatalım.Bu adam defans yapacaksa bi de bunun arkasına birini koymak şart.Ziya yavrum koşuyor ona öyle demişler ama kardeşim dön bi arkana bak.Karşındaki Emenike.Ya da söyle kenara ben bunu bi kontrol ediyim de.Öyle durumlara düştüki takım biraz daha buna benzer taktikle sahaya çıksın futbol kariyeri biter.Cicinho gayretli Allahı var ama ona da sürekli ileri geri koşacaksın dersen olmaz.Olmaz yani Carlosun taktikleri fizik kurallarına aykırı.Mehdi ve Atıf yeterince destek alamayınca ancak bunu oynarlar.Aynı futbol özellikleri olan adamlar.İyi de biz niye 2 tanesini bir arada oynatıyoruz onu hiç anlamadım.Robert Carlos belki kendine çok güveniyor olabilir ama Türkiyede futbol onun aslında bilmesi gerektiği gibi mücadeleye dayalı oynanıyor.Meireles le Holmen ne kadar koşmuş kaç top kapmış.Kendi orta sahası ne kadar koşmuş kaç top kapmış.Bunları sayacan sayın Carlos.Adem de etliye sütlüye karışmayınca kaldı mı canım orta saha Kadir e.E ne yapsın.Gelene ağam gidene paşam.Utakayı 2 maçtır seyrediyorum..Boş alan futbolcusu.Zaten hep santroforun partneriymiş.Rakip defans orta sahaya çıksa da o mümkün olursa gereksiz enerji sarfetmeyim diye çıkmak istemiyor.O derece yani.Aslında hepsine iyi ders olmuştur bu maç.Siz veteran liğimi sandınız burayı.Ya koşacaksın ya gideceksin.Borjan mevzusuna gelince kötü kalecimi değil 2 maçta en az 7-8 gollük şutu çıkardığını düşünürsek değil.Peki takımına koyarmısın.Yok çünkü dün yediği golleri hep yiyor zaten.
Dün Rıza hocanın kulaklarını da çınlattım hep onu takıma futbol oynatmıyor diye eleştirmiştim ama Allahı var onun zamanında hiç birr maçta da bu kadar aciz duruma düşmediğimizi hemen söylemeliyiz.Bunun ortası yok mu ya.
Ne yapılacak.Mümkünsa transferin son zamanlarında Stoper,Mehdi,Renfigo gönderilecek.Cerny Piech ve Navratıl e bu takımda direk görev verilecek.Orta sahaya Hakan Arslan mutlaka konulacak.Kalye Korcan gececek.Kısaca Roberto
Carlos fantazilerinden kurtulunup en kısa zamanda gercek hayata dönülecek.
Benim gelecek maçta ideakl Kadrom;
Korcan,Abdurahman,Karamurat,Üm it,Ziya,Cicinho,Atıf,H.Arslan, Kadir,Piech(Grociski)Utaka
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı