Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı
Emenike ve Lua Lua gibi oyunculara Hasan Ali Kaldirim bile birsey yapamaz.
Ayrica Ziya Erdal'in ortasi yokmu  Ziya ileride cok iyi paslar yapiyor hücüma destek oluyor . topu tutuyor iyi yerlere pas atiyor . Bence herseyi iyi. insallah daha da iyi olacak , Carlos hele Ziya yetenekli diyorsa senin konusman bos.
Ayrica bir cok yetenekli Sivasli varki eminim hic destek olmadiginiz icin bizim sivasli oyuncularimiz baska yerde parliyor.
|
ben mi sivaslı oyunculara destek olmuyorum ? gir bir bak bakalım herkes hayrettin'e söverken geçen sene ben neler yazmışım gir de bir bak.herkesin adeta sövdüğü hayrettin'e o gün vefa gösteren 3-5 kişiden biriydim.
ayrıca hasan ali kaldırım çok mu iyi sol bek de bana ondan bahsediyosun ? hasan ali alternatifi olmadığı için bugün milli takımda oynuyor.hasan ali'yi bugün hiçbir ortalama avrupa takımı bile almaz.çünkü bek oyuncusunda olması gereken hiçbir özellik yok.ayrıca ziya hakkında da defalarca hasan ali'den hiçbir eksiği yok.onun oynadığı milli takımda ziya 1000 kere oynar dedim.ben senin gibi körü körüne birşeyi savunmam.olumlu işlerini de söylerim eksiklerini de.sivassporlu olmak sivassporla ilgili herşeye olumlu bakmak demek de değildir zaten.
ziya iyi yerlere pas atıyor öyle mi ? sen büyük ihtimalle avrupa'da falan yaşıyosun.ben 5 sezondur kombineyle gidiyorum maçlara ondan önce de biletle giderdim.bu adam 3-4 sezondur oynuyor ve 'güya' kullandığı ayağı olan sol ayağıyla düz bir çizgi üzerinde pas atamıyor.önündeki adama pas atıyım derken saçma sapa yerlere hatta taca yolluyor.hele hele bu adamı bir kez doğru düzgün çalım atarken gördünüz mü ? aatif ve kamil'le verkaç yapmak kolay.ikisi de teknik oyuncular.top sürmesi bile sorunlu.cicinho da bek ziya da bek işte aralarındaki farkı bilmem anlatabildim mi ? cicinho'nun yaptığına orta diyosan ziyanın kafasını kaldırmadan içeriye çevirdiği toplara ne diyorsun merak ediyorum.
ayrıca profesyonel futboldan ne kadar uzak olduğun da belli oluyor.carlos takımla daha 3 yıl sözleşmesi olan oyuncusuna kötü oyuncu bundan bişey olmaz mı diyecek ? tabiki iyi oyuncu diyecek.hiç kimse kusura bakmasın bu adamda tekniğin 't' harfi yok.bunu attığı paslardan,top sürüşünden vs vs çok rahat anlayabilirsiniz.ama yine söylüyorum hasan ali'den de pek bir eksiğini görmüyorum.
tek iyi yönü hırsı.o hırsı da göstermezse bomboş bi oyuncu oluyor.biz de bu adamların düşmanı değiliz.onların giydikleri formaların peşinden deplasman deplasman gidiyoruz.memleketçilik yapmaya da lüzum yok.aynılarını diğer başka oyuncular için de söyledim.olayı memleketin futbolcusuna düşmanlığa bağlayıp da konuyu seviyesizleştirme.eksikleri bunlar dedim o kadar.bunlar benim görüşümdür ve sadece beni bağlar