Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 01.09.2013, 20:53   #101
Kamil Grosicki
Acemi Yiğido

Kamil Grosicki - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 533 Kamil Grosicki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
mksivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar bu takımdan bır cacık olmaz utaka on uncu hafta gol atar ben dılım varmıyor ama busene sonunda ptt lıgıne hazır olun bu oyunla eskısehır bursa kasımpasa karabuk takımlarınımı9 yenecegız zaten burhan nereye gıtse o takım kumeye gıdıyor herkese selam yonetım ıyı dusunsun transfer bıtmeden benım gorusum tabıkı
Sivaslı olmadığın nickinden belli böyle adamların yorumlarını dikkatte almamak gerek.
Kamil Grosicki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Kamil Grosicki'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.09.2013, 21:09   #102
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Maçın sadece ikinci yarısını izleyebildim.Edindiğim izlenimler;
-Ortasahamız da Adem ve Mehdi gibi Fikret Ünsal'ın deyimi ile kız gibi oyuncular olduğu için zayıf kalıyoruz.İkiside bu takımda 11 oynayamaz.İkiside ikili mücadeleye giremiyor.Beylerin ayağına top gelecekte oynayacaklar.Daha diri mücadeleci ve aynı zamanda teknik oyuncu lazım bu bölgeye.
-İleride çoğalamıyoruz.Domingo da iki haftadır takım mesafesini çok açıyoruz diyor.Bence de doğu bir tespit.Carlos sürekli yardımlaşan alan daraltan ve ayağa iyi pas yapan bir takım istiyor.Bunun içinde oyuncuların bir birine yakın olması lazım.
-Utaka etkisiz ama bunun nedeni ileride yalnız kalması.İstek arzu var ama elinden birşey gelmiyor.
-Aatıf ve Ziya'nın form tutması gerekiyor biran önce.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2013, 02:40   #103
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 492 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

..bi noluyorsunuz ki hemen millet carlos'a,oyunculara sallamaya başlamış.lan o kadıköyde en iyi zamanlarımızda bile 4 yemedik mi ? 2. olduğumuz sezon 4-2 kaybetmedik mi orada.hem de o zaman kalecimiz 2 golü hediye de etmemişti.4. olduğumuz sezon sivas'ta 4-1 kaybetmedik mi ? düşmemeye oynadığımız sezonlarda yediğimiz 4'leri 5'leri saymıyorum bile.geçen sene şans eseri bir son saniye golüyle kazandık o deplasmanda.her takıma zor bir deplasman kadıköy.

daha ligin 3. haftası başladınız ona buna saydırmaya.yok carlos kaçar öbürü gider.yabancılara saydırıyorsunuz da bu takıma hatta bu lige kalite olarak yakışmayan bir adam var bu takımda o da ziya.amatör futbolcu gibi.karşısına az biraz hızlı veya teknik bir adam gelsin.onun kanadı tren oluyor.bizim memleketçilik yapmamıza gerek yok.siz de biliyorsunuz ki ziya kaliteli bir sol bek değil.hatta ona sol bek demek yanlış.yeminle koy sahaya roberto carlosu bu yaşında ondan daha iyi oynar.

galatasarayla adı anıldı diyorlar.ben o zaman da dedim fatih terim boş transfer yapmaz diye.ziya hangi özelliğiyle galatasarayda oynayacak ? tekniği var mı ? yok. sürati var mı ? yok. adam eksiltebilir mi ? hayır. şutu var mı ? yok. ortası var mı ? yok. tek biriniz ziya'nın bana bu takımda as sol bek olmasını gerektiren bir özelliğini söylesin kabul ediyim ben de.yok öyle bir özelliği bundan önce hayrettin sivaslı kontenjanından oynuyordu şimdi ziya oynuyor.

takıma ve hocaya saymadan önce takımdaki kritik bölgelerdeki bireysel hataları görün.spiker olacak 'yavşak' melih şendil bile 'fenerbahçe sivas'ı kanatlardan yıkıyor' dedi.adam sahaya sürdüğü adamın böyle mallıklar yapacağını önceden nasıl tahmin etsin.ağır kanat oyuncusunu savunmak kolay ziya efendi.emenike'nin karşısında gördük işte.lua lua'nın karşısında görcez asıl neler yapacağını.haa bi de emenike şöyle iyi topçu böyle iyi topçu diyenler var.onlara da soruyorum konya'nın savunma oyuncuları real madrid'den mi geldiler.onlar nasıl savunduysa sen de öyle savunacaksın.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alboran'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.09.2013, 02:47   #104
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.. bi noluyorsunuz ki hemen millet carlos'a,oyunculara sallamaya başlamış.lan o kadıköyde en iyi zamanlarımızda bile 4 yemedik mi ? 2. olduğumuz sezon 4-2 kaybetmedik mi orada.hem de o zaman kalecimiz 2 golü hediye de etmemişti.4. olduğumuz sezon sivas'ta 4-1 kaybetmedik mi ? düşmemeye oynadığımız sezonlarda yediğimiz 4'leri 5'leri saymıyorum bile.geçen sene şans eseri bir son saniye golüyle kazandık o deplasmanda.her takıma zor bir deplasman kadıköy.

daha ligin 3. haftası başladınız ona buna saydırmaya.yok carlos kaçar öbürü gider.yabancılara saydırıyorsunuz da bu takıma hatta bu lige kalite olarak yakışmayan bir adam var bu takımda o da ziya.amatör futbolcu gibi.karşısına az biraz hızlı veya teknik bir adam gelsin.onun kanadı tren oluyor.bizim memleketçilik yapmamıza gerek yok.siz de biliyorsunuz ki ziya kaliteli bir sol bek değil.hatta ona sol bek demek yanlış.yeminle koy sahaya roberto carlosu bu yaşında ondan daha iyi oynar.

galatasarayla adı anıldı diyorlar.ben o zaman da dedim fatih terim boş transfer yapmaz diye.ziya hangi özelliğiyle galatasarayda oynayacak ? tekniği var mı ? yok. sürati var mı ? yok. adam eksiltebilir mi ? hayır. şutu var mı ? yok. ortası var mı ? yok. tek biriniz ziya'nın bana bu takımda as sol bek olmasını gerektiren bir özelliğini söylesin kabul ediyim ben de.yok öyle bir özelliği bundan önce hayrettin sivaslı kontenjanından oynuyordu şimdi ziya oynuyor.

takıma ve hocaya saymadan önce takımdaki kritik bölgelerdeki bireysel hataları görün.spiker olacak 'yavşak' melih şendil bile 'fenerbahçe sivas'ı kanatlardan yıkıyor' dedi.adam sahaya sürdüğü adamın böyle mallıklar yapacağını önceden nasıl tahmin etsin.ağır kanat oyuncusunu savunmak kolay ziya efendi.emenike'nin karşısında gördük işte.lua lua'nın karşısında görcez asıl neler yapacağını.haa bi de emenike şöyle iyi topçu böyle iyi topçu diyenler var.onlara da soruyorum konya'nın savunma oyuncuları real madrid'den mi geldiler.onlar nasıl savunduysa sen de öyle savunacaksın.
Emenike ve Lua Lua gibi oyunculara Hasan Ali Kaldirim bile birsey yapamaz.

Ayrica Ziya Erdal'in ortasi yokmu Ziya ileride cok iyi paslar yapiyor hücüma destek oluyor . topu tutuyor iyi yerlere pas atiyor . Bence herseyi iyi. insallah daha da iyi olacak , Carlos hele Ziya yetenekli diyorsa senin konusman bos.

Ayrica bir cok yetenekli Sivasli varki eminim hic destek olmadiginiz icin bizim sivasli oyuncularimiz baska yerde parliyor.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2013, 11:23   #105
VipReal
Yeni Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 VipReal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

carlos deplasmanlarda akıllı oynuycaz demıstı ama ben sahada hıç bır sey gormedım ama maglubıyet bır bakıma ıyı oldu carlosda takımda buyuk takımlara karsı boyle oynanmıycagını ogrenmıs oldular

utaka santrafor değil nıye ısrarcı oluyoruz anlamıs değilim bu adam kanat oyuncusu dırek santrafora koyarsan ılk 3 hafta oldugu gıbı varlık gosteremez rengıfo neden alındı nıye oynatılmıyor anlamıs değilim cihan özkara var ahmet aras var ama oynatılmıyorlar

VipReal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda VipReal'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.09.2013, 11:39   #106
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın özetini tekrar seyredince bir daha değerlendirmek istedim.
1) Yenilen ilk golde oyuncumuz topu alıp şöyle bir bakıyor, hakem pas atacağı oyuncuyla tam arasında, böyle durumlarda oyuncu topu hakemin ayaklarına atar, hakem de topun geleceğini bilir ve 'ip atlama' edasıyla üzerinden atlar. Bu pek çok yerli ve Avrupa maçlarında sıradan birşeydir, lakin bizim hakemimiz sezon başı kampını iyi geçirememiş anlaşılan, hoplayamıyor bile. Futbolcularımızın tepkisi hakeme güvenip o topu atmaları ve onun yüzünden golü yememizdir ve haklıdırlar.
2) Yediğimiz ikinci golden önce sağlı sollu birkaç orta gelmiş ve takımımız kenardan yapılan ortalara müsaade etmiştir. Yani 2. gol geliyorum demektedir. Gol pozisyonunda, dikkat edin, yapılan ortada Bruno Alves'le kafaya çıkan oyuncumuz yoktur. Yani adam zaten gol atacaktır. 2. golde Borjan mecburen ileri çıkmıştır. İşin daha vahimi aynı Alves birkaç dakika önce de bomboş kafaya çıkmış ama vuruşu Borjan' da kalmıştır. Takım defansif olarak uykudadır.
3) Kalecimiz Borjan'ın hatalı çıkışı 3. goldedir. Yapılan ortaya iki oyuncumuz çıkmışken kalecinin kalesini terketmesi gereksizdi ve pahalıya mal oldu zaten.
4) Webo'nun attığı 4. gol ise maçın ikinci yarısındadır. Takım bir devre bitirmiş, 15 dakika içerde hocadan hatalarını dinlemiş, taktik de almış ama takım savunması halen çok yumuşak, antrenmanda yenmeyecek golün oluşumunu tüm takım sadece seyrediyor.
5) Alper'in attığı gole değinmeyeceğim bile. Attığımız iki gol ise FB'nin galibiyeti garantileyip vites küçültmesi ve baskıyı azaltmasıyla geldi.
Bu değerlendirmeyi şunun için yaptım. Maçı değerlendirirken, ben de aynı hataya düştüm, şu iyiydi bu kötüydü, diye sınıflandırma yapıyor, bazı oyuncuları suçluyoruz. Oysa takım olarak hazır değiliz. Olmamız gerekenin %40'ı falanız. Kenar yönetim dahil herkes kusurlu. Diğer takımların maçlarına baktığınızda %kaç hazır durumda olduklarını kıyaslamak zor değil.
Bu itibarla Carlos'un takıma dört gün izin vermesini anlamakta zorlanıyorum. Aksine bu milli maç arası çok iyi değerlendirilebilir, transfer düşüncelerinden oyuncuların kondisyon düzeylerini artırmaya kadar çok şey yapılabilirdi.
Bize düşen ilk antrenmandan itibaren takımın yanına gidip onlara moral ve hırs aşılamak olmalı. Eskişehir'i burada yenip yeniden başlamalıyız.
Bir kere objektif,yapıcı ve doğru yorumlanmış maç.% 40 da güzel tespit.% 65 leri geçtiğinde bu takım ilk 5 oynar.Sadece oyun anlayışınmda aşırı güveni iyi ayarlamalıyız.Futbolun basitini oynamak gibi.Sıkışınca topu taca atmak, uzun pasla çıkmak, rakibe temas ederek pres yapmak.Göge oyunundan uzaklaşmak gibi.
Ben umutluyum ilk 8 garanti.Ama neden ilk 5 olmasın.Umutsuzluğa gerek yok.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda teknik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.09.2013, 14:46   #107
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Hakan Arslan bu takımda olmalı...
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda YiğidoGençlik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.09.2013, 21:46   #108
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 492 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Emenike ve Lua Lua gibi oyunculara Hasan Ali Kaldirim bile birsey yapamaz.

Ayrica Ziya Erdal'in ortasi yokmu Ziya ileride cok iyi paslar yapiyor hücüma destek oluyor . topu tutuyor iyi yerlere pas atiyor . Bence herseyi iyi. insallah daha da iyi olacak , Carlos hele Ziya yetenekli diyorsa senin konusman bos.

Ayrica bir cok yetenekli Sivasli varki eminim hic destek olmadiginiz icin bizim sivasli oyuncularimiz baska yerde parliyor.
ben mi sivaslı oyunculara destek olmuyorum ? gir bir bak bakalım herkes hayrettin'e söverken geçen sene ben neler yazmışım gir de bir bak.herkesin adeta sövdüğü hayrettin'e o gün vefa gösteren 3-5 kişiden biriydim.

ayrıca hasan ali kaldırım çok mu iyi sol bek de bana ondan bahsediyosun ? hasan ali alternatifi olmadığı için bugün milli takımda oynuyor.hasan ali'yi bugün hiçbir ortalama avrupa takımı bile almaz.çünkü bek oyuncusunda olması gereken hiçbir özellik yok.ayrıca ziya hakkında da defalarca hasan ali'den hiçbir eksiği yok.onun oynadığı milli takımda ziya 1000 kere oynar dedim.ben senin gibi körü körüne birşeyi savunmam.olumlu işlerini de söylerim eksiklerini de.sivassporlu olmak sivassporla ilgili herşeye olumlu bakmak demek de değildir zaten.

ziya iyi yerlere pas atıyor öyle mi ? sen büyük ihtimalle avrupa'da falan yaşıyosun.ben 5 sezondur kombineyle gidiyorum maçlara ondan önce de biletle giderdim.bu adam 3-4 sezondur oynuyor ve 'güya' kullandığı ayağı olan sol ayağıyla düz bir çizgi üzerinde pas atamıyor.önündeki adama pas atıyım derken saçma sapa yerlere hatta taca yolluyor.hele hele bu adamı bir kez doğru düzgün çalım atarken gördünüz mü ? aatif ve kamil'le verkaç yapmak kolay.ikisi de teknik oyuncular.top sürmesi bile sorunlu.cicinho da bek ziya da bek işte aralarındaki farkı bilmem anlatabildim mi ? cicinho'nun yaptığına orta diyosan ziyanın kafasını kaldırmadan içeriye çevirdiği toplara ne diyorsun merak ediyorum.

ayrıca profesyonel futboldan ne kadar uzak olduğun da belli oluyor.carlos takımla daha 3 yıl sözleşmesi olan oyuncusuna kötü oyuncu bundan bişey olmaz mı diyecek ? tabiki iyi oyuncu diyecek.hiç kimse kusura bakmasın bu adamda tekniğin 't' harfi yok.bunu attığı paslardan,top sürüşünden vs vs çok rahat anlayabilirsiniz.ama yine söylüyorum hasan ali'den de pek bir eksiğini görmüyorum.

tek iyi yönü hırsı.o hırsı da göstermezse bomboş bi oyuncu oluyor.biz de bu adamların düşmanı değiliz.onların giydikleri formaların peşinden deplasman deplasman gidiyoruz.memleketçilik yapmaya da lüzum yok.aynılarını diğer başka oyuncular için de söyledim.olayı memleketin futbolcusuna düşmanlığa bağlayıp da konuyu seviyesizleştirme.eksikleri bunlar dedim o kadar.bunlar benim görüşümdür ve sadece beni bağlar
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2013, 23:52   #109
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Konya maçından sonra bu takım çok iyi oynamıyor;çünkü Konya bu ligin düşme adaylarından birisi olacak;onun için sivasspor bu maçı unutup f.b. maçına çok iyi hazırlanmalı demiştim..Bu lafım üzerine bazı arkadaşlar beni eleştirip;sivasspor bak haftaya feneri nasıl yenecek göreceksin demişlerdi...Sivasspor gerçekten göze hoş gelen futbol oynamaya çalışıyor ama her maç bu şekilde oynanmaz;futbolun kuralları aynıdır ama her maç aynı yaktikle de oynanmaz...Sivasspor bu şekilde oynamaya devam ederse bu sonuçları iyitakımlara karşı sürekli lacağımız düşünüyorum...Bir takımın beyni orta sahadır;maçlar orta sahada kazanılıp orta sahalarda kaybedilir..Sivasspor orta sahası bu kadar yumuşak oynadığı müddetçe hırslı ve sert takımlara karşı çok zor anlar yaşacaktır..Defanstan başlarsak Manuel da Costa adeta bomba gibi ne zaman patlayacağı belli değil;ligin 3 maçında 3 tane sarı kart gördü;böyle oynarsa kartlar sarıdan kırmızıya doğru rahatlıkla kayacak gibi...Ziya çok kötü olmasına da sağda oynayan Cicinho ofansta iyi gözüküyor ama defansif özellikleri adeta yok gibi ve sivassporun yumuşak karnı durumunda;ileri gittin mi geriye dönüşü kesinlikle yok....Orta saha oyuncuları Kadir dışında çok yumuşak;Mehdi 30 yaşlarına gelmiş bir oyuncu;tekniği fena değil ama ben Hakan dan daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum;Hakan 2. yarıları mutlaka oyuna girmeli..Adem kardeşim yumuşak bir oyuncu;ama ilk 11 oyuncusu mu derseniz ben zaman zaman yedekte bırakılıp 2. yarıları oyuna girmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum..Orta sahada sakatlık sorunu biten Timur'un da takıma dahil olması gerektiğini düşünüyorum...Ayrıca R.Carlos tarafından haz. döneminde sağ bekte denenen Cihan kardeşimin neden tekrar forvet oynatıldığını merak etmeye başladım...Kim ne derse desin oynadığında takımına maç kazandıran Grosecki nin Formsuz vre hazır olmayan Utaka dan takıma daha fazla katkı yapacağı görünmez gerçektir...Rengifo hala ne zaman oynaycak çok merak etmeye başladım...Hazır maçlarında oynayıp 3 tane de gol atan Ahmet'i Carlos un takım 3-0 mağlupken bile oyuna almamasını ibretle izliyorum...Konya ve F.B maçlarında sonradan oyuna girip takımı 10 kişi oynatan Cihan da hala niye bu kadar ısrar edildiğini;sağ bek oynatılmaktan niçin vazgeçildiğini;haz . döneminde takımın durumunu 7 maçta gören Carlos un neden transferleri bu kadar geciktiğine anlam vermiyorum..R.Carlos gibi üst düzey hocalarla çalışmış birisinin maç 3-0 ken sahaya aynı kadroyla çıkmasına hiç anlam vermiyorum...R.Carlos dan yedek kulübesinde kim olursa olsun ismine kariyerine bakmadan şans vermesini bekliyorum..Son olarak da sivasspor kesinlikle tek tip futbol oynamamalı;bilhassa deplasmanlarda bence oynanacak en güzel futbol maç kazndırcak skor futboludur..Büyük ve güçlü takımlara karşı oynanan maçlarda haddini bilerek ,kalabalık orta sahalarla agrasif oynanacak futbol bizim gibi mütavazi takımlara puan ve puanlar kazandırır...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.09.2013, 23:57   #110
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Borjan ın yediği gollerde boşa çıkışları amatör düzeyde olabilecek kadar kötü...Bu kalecinin antronörü yokmu..Hiçmi yan top çalışılmaz..Amatör kümelerde olur bu kaleci hataları ...

Etiketler
değerlendirelim, maçı