Cevap: Torku Konyaspor - Sivasspor
Önce gerçekçi bir durum tespiti yapalım. Pedro Oldoni hazır değil. Burhan,Aydın,Atıf gibi bazı oyuncular maç yoğunluğundan bitik. Akhisar maçı aynı anlayışı ve kadrosuyla Konya karşısına çıkarsak, yenilmemiz işten değil. Öyleyse teknik heyet hem biraz gençlere güvenecek, biraz rotasyon yapacak, hem de bazı inatlarından vazgeçecek. Tamam, yönetim istenen transferleri yapamıyor. Ancak, siz de kenardaki oyuncuları gerektiği gibi kullanamıyorsunuz.
1) Atıf forvet arkası serbest oyuncu olarak yani en verimli olduğu yerde oynamalı.
2) Aydın ve Burhan en az birer devre dinlendirilmeli. Yerlerine Niyazi Batuhan Salman ve Cihan Özkara gibi oyunculara şans verilmeli.
3) Oyun disiplini futbolcularımızın beynine yeniden işlenmeli.
Konya maçından açıkçası çekiniyorum. Bir de peşinden FB maçı geliyor. Kupada iddiamız bitip ligde de puan kayıpları başlarsa hedefler değişir, bir anda kendimizi başka yerde buluruz. Yönetim bir an önce hazır bir orta saha ve hızlı bir santrforla anlaşmalı, diğer taraftan da teknik heyetle usulünce konuşmalı ve Konya maçından mutlak puanla dönülmesini sağlamalıdır.
|